1. Πως τα κοράκια τρώνε κουτάβια;; (τα κοράκια τρώνε ψοφίμια απο ότι ξερω).
2. Μάνα γεμάτη ψύλλους; (για να φτάσεις να το βλέπεις, φαντάζομαι τι άλλο υπήρχε στο περίγυρο)
1. μπορει να εννοει κουρναβλες,υπουλα πλασματα...
ναι,ok,κ στην Ηρα οταν ηταν μωρο ερχονταν κ την κοροιδευαν να της κλεψουν το φαι,της τσιμπαγαν καμια φορα κ τον κωλο...αλλα για να ρθουν να την φανε?
2. μπορει να ηταν "ξανθια",αμα ειναι τιγκα στους ψυλλους φαινεται το σκυλι
υποθεσεις κανουμε εδω περα...
ναι θα το επαιρνα,πολυ πιθανως αφου μαλωνα πρωτα πολυ ασχημα με τον συντροφο μου αφου θα μου λεγε "τι το θες το βρωμιαρικο το αρρωστο,παμε να σου παρω ενα καθαρο υγιες" -ναι ειναι αυτου του σκεπτικου-οπως κ γω ειμαι του αλλου σκεπτικου-
το σκεφτηκα πολυ αυτο το θεμα
κ εχω εν κατακλειδι να πω ενα πραμα
εαν θελετε σκυλι,οποιοι κ αν ειστε,οχι δεν χρειαζεστε μεταπτυχιακο απτο Χαρβαρντ ουτε χλμ κιταπιων,αγαπη χρειαζεστε μονο (κ υπομονη)
οποτε εαν βρειτε σκυλι απο byb απο την φιλοζωικη της γειτονιας σας απο εκτροφεα απο την Εθνικη οδο απο τον γνωστο του γνωστου σας,απο οπου κ αν ειναι
κ θεωρειτε κ ειστε ετοιμοι κ σε θεση να του προσφερετε μια καλη ζωη
ΠΑΡΤΕ ΤΟ!
Ναι παρτε το,κ σωστε το κ ζηστε μαζι του για το υπολοιπο της ζωης του ευτυχισμενοι
κ αν ποτε μπειτε εδω μεσα,οπουδηποτε σαν εδω μεσα μην επιτρεψετε σε κανεναν να σας κανει να αισθανθειτε ασχημα ή ντροπη ή τυψεις
για το απο που το πηρατε για το τι το ταιζετε για το ποσο χρονο περνατε μαζι του για το αν του ψωνιζετε απτα τζαμπο ή απτο πιο χαι κλας πετσοπ.
Σταυρωστε με...μα στα @@ μου....