Η επιστροφή του Σάγκα!!!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι ε?.. δλδ εγω η αφελης.. και τον εκπαιδευτη δεν τον ηξερε?..
παρολαυτα, εχει κανει μαθημα με φιλο μου και του.. και του την επεσε..
αλλα σκεφτομαι.. μηπως ειναι πιο ρεαλιστικο αν του ειναι αγνωστος?.. η δεν παιζει ρολο?

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Φαντάζεσαι όμως στον άγνωστο να μην αντιδράσει και τελικά να βρεθείς και ...δαρμένη και κλεμμένη και .....

(γιατί αν το σενάριο πρέπει να είναι ρεαλιστικό, πρέπει αυτός ο άγνωστος και να σε δείρει και να σε κλέψει......;);))

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Εκτός κι αν τον αρχίσεις εσύ στις τσαντιές, οπότε από κει που θα πάει να σου κάνει ...εξυπηρέτηση, να βρεθεί με καρούμπαλα.....:D:D:D

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χαχαχα εισαι καλα παιδι μου?
χαχαχαχ!!!
δωσε καμια συμβουλη και σε τα τραγουδια... ψυχοραγω δεν το καταλαβαινεις?!! :D :D

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
πρεπει να βρεις θυματα.απο οτι εχω δει εχεις κατι περιεργες επισκεψεις,πιασε εναν,κοιτα με νοημα τον σκυλο,κλειστου το ματι κ πες του....με ενα 10αρικακι ψηνεσαι?αυτος θα φανταστει βεβαια οτι με ενα 10αρικακι θα βγαλει το γευμα της εβδομαδας,αλλα μετα θα του σκασεις το παραμυθι...αν το παιξει δυσκολος,ανεβασε λιγακι το ποσο...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
νομιζετε οτι δεν μας αρεσουν τα φασολακια ακαθαρηστα?απλα ετσι κερδιζουμε χρονο ησυχιας!εσεις απασχολειστεαι με τα μπιζελακια κ εμεις χαλαρωνουμε!!!!
Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να καθαρίζουμε μπιζέλια, παρά να σας νταντεύουμε ... :D:D:D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Εγώ θα έλεγα καλύτερα με άγνωστο. Μην αρχίσει και κυνηγάει τους φίλους σας ... :eek: Αφού βεβαίως ρωτήσεις τον εκπαιδευτή. Το θέμα είναι που θα βρείς άγνωστο να σε εξυπηρετήσει. Μήπως να ψήσεις κανένα μέλος του φόρουμ ; :p Μήπως τον Λαυρέντη που τραγουδάει κιόλας ; :D:D:D

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
εγω δεν εχω κανενα προβλημα ρε,ισα ισα γουσταρω,αλλα ειμαι μακρυα,τι λες να μην δεχομουν?χοχοχο!επεσες σε περιπτωση!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μα το ήξερα ότι θα δεχόσουν, για αυτό το πρότεινα. Κάποια μέρα θα κατέβεις Αθήνα, που θα πάει ... :D:D:D

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Αντε μωρε Λαυρεντη.. και ποσες φορες σου λεω..ΕΛΑ ΑΘΗΝΑ!.. εχω να! τους λογους μου!! :p
Oντως κανεις φιλος δεν θελει να βοηθησει... και ειλικρινα δεν καταλαβαινω το γιατι?..

Παρολαυτα καλοι μου συμφορουμιστες.. οποιος θελει να εξασκησει την ερεθιστικη του ικανοτητα.. ερχομαστε στη γειτονια σας, στο παρκο σας..αβιαστα, χωρις εξοδα αποστολης .. :p
χαχαχα!!!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αντε βρε Kasi να θυσιαστω,οχι τιποτε αλλο για να σου φυγει ο καημος!!!

Περα απο την πλακα θα ελεγα να μην παιζεις με τετοια σεναρια.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
yasemin να της πας το τσουνάμι. Να μην ξέρει ο Σάγκα που να κρυφτεί :D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Φιλος να την κανει την δουλεια. Απο δω απο το φορουμ. Καλυτερα γυναικα. Αρσενικος δεν ειναι ο Σαγκα? Να μαθει να τρωει και απο το ασθενες φυλλο...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Το ασθενες φυλο.. το αντιμετωπιζω μονη :D μη με βλεπεις μικροκαμωμενη.. :p εχω κανει thai boxing...
αρα θα μου πεις τι τον θες τον σκυλο?..
γιατι ειμαι μικροκαμεμενη.. χεχεχε!!
Ποιο τσουναμι? το γνωστο?... παραταω σκυλο και εφυγα!! καλε μου ανθρωπε! κολυμπα!!

Μα απο "ασχετους" εχω.. μονο αυτοι δεν μπορουν να βοηθησουν.. γιατι δεν ξερουν.. αλλα προφανως δεν κανουν.. δεν διακυνδυνευω σωματικη ασφαλεια κανενος... κανας σχετικος? να ξερει τι να κανει?.. αυτους ψαχνουμε!
yasemin... ευχαριστω!! .. δεν θα παρω.. θα χρωσταω χαρη στα αλογα σου μετα.. και ακομα δεν εγινα μανα .. :p :D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Πρέπει να είναι κάποιος που να εμπνέει τρόμο και να δείχνει απειλητικός. Αλλιώς βλέπω τον Σάγκα αντί να μπήγει τα γαβγίσματα και να ορμάει, να μπήγει τα γέλια και να σας παίρνει στο ψιλό ... :D:D:D

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
αμα ερθεις απο δω θα βαλω τη στολη μου καιμθα στον κανω μαγκα!
δεν μπορω να πεταξω να ερθω μου πηραν το διπλωμα την αλλη φορα γιατι πηγα αντικανονικα και χτυπησα ενα συννεφο

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
δεν μπορω να πεταξω να ερθω μου πηραν το διπλωμα την αλλη φορα γιατι πηγα αντικανονικα και χτυπησα ενα συννεφο
Ά, εσύ φταίς που βρέχει όλη μέρα σήμερα ; :nono: :p

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97