Η επιστροφή του Σάγκα!!!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Καλημερα, οχι μη ζητας συγνωμη.. γιατι αλλωστε?

Απλα αν ξαναγραψω ολα οσα εχω γραψει σε προηγουμενα ποστ απλα θα επαναλαμβανομαι και θα γινομαι κουραστικη..
αλλα θα τα ξαναπω με λιγα λογια.. :D

Ο Σαγκα.. ερχεται στο μαγαζι 5.30 - 8.30 γαι να βοηθαει μη κλεψουν εμενα.. η γειτονια που ειναι το μαγαζι ειναι περιεργη, και το βραδυ φευγω σεχδον παντα τελευταια απο ολα τα μαγαζια, με ολα τα συμπραγκαλα μου.. αυτο αποφασιστηκε αφου μου καναν 2 φορες ντου να με κλεψουν.. μεχρι τοτε δεν με αφορουσαν οι σκυλοι φυλακες σωματοφυλακες.. αφου στο σπιτι γαυγιζει πισω απο την πορτα , ειμαι ευτυχης, η πορτα ειναι ασφαλειας.. ειμαι οκ.
Μετα ομως απο την τρομαρα που πηρα στο μαγαζι, και αφου μιλησα με 2 εκπαιδευτες και τον ειδαν και μου ειπαν οτι γινεται, αποφασισα να φερω το μοσχαρι (σκυλο) μου.. ο ενας ηταν ο Τριαντης και ο αλλος ο δικος μου που τον ξερει απο την Β.Υ δλδ εδω και 2 χρονια..
και οι 2 μου ειπαν οτι κατα την διαρκεια της εκπαιδευσης ο σκυλος δεν θα χαιδευεται απο πελατες του μαγαζιου..
ξεκινησαμε με τον δικο μου εκπαιδευτη τελικα (γιατι μου ηταν παρα πολυ δυσκολο να κατεβαινω Αλιμο 3 φορες την εβδομαδα και επισης και οι 2 "δασκαλοι" ειναι της μεθοδου και λογικης η οποια μου κανει.)

Κατα την διαρκεια των μαθηματων λοιπον, ο σαγκα αντρδουσε θετικα στις εντολες.. αλλα ειχα δεν τον ειχα απομονωσει απο τα χαδια του πασα ενα που εμπαινε μεσα. για ακριβως τους λογους που ειπα παραπανω.. στο μεταξυ στα ψευτοσεναρια που καναμε με τον εκπαιδευτη ο σκυλος αντρδρουσε. δεν αφηνε να με ακουμπησουν . στο πρσοσεχε οπλιζε κτλ..
ηρθε μια μερα ενας τυπος με πλαστα, μπηκε μεσα επαιξε με τον σκυλο και εκανε οτι ψωνιζε, ηταν αργα και βγαζει ενα 50ρικο φωτοτυπια να με πληρωσει.. του λεω δεν εχω, πηγαινε να χαλασεις και ξαναελα... και μου εκανε μανουρα.. πεταω ενα προσχε στον σκυλο. ερχεται ψιλοδιπλα μου αλλα δεν ακουστηκε κιχ... και ο τυπος αρχισε να βριζει.. εγω μεντες...

παιρνω τον εκπαιδευτη και τσιριζα!!
Ερχεται την επομενη αποφασισμενος και μου λει θα τον παρω, γιατι εδω δε γινεται δουλεια.. καλο θα του κανει θα απογαλακτιστει κι ολας.. θα του κανω πιο επιμελη μαθηματα νακαταλαβει ΑΚΛΡΙΒΩΣ την καθε εντολη. και να μην περιμενει να απλωσει χερι ο αλλος για να αντιδρασει.
Τον Μαρκο τον εμπιστευομαι με κλειστα τα ματια, τον ξερω αρκετα καλα, εχω δει και αλλες δουλειες του και ξερω οτι αγαπαει τον Σαγκα..

Οταν ειχα παει στον Τριαντη θυμαμαι μου το ειχε πει και εκεινος, οσο διαρκει η εκπαιδευση.. δεν αφηνεις να χαιδευται ο σκυλος οσο ειναι "στη δουλεια" ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.. οποιος αλλος λεμε, ελα εδω , στη θεση σου και τελος.

Τι να κανουμε δεν ειναι ολοι οι σκυλοι ιδιοι ουε μπορουμε να ακολουθησουμε τις ιδιες μεθοδους σε ολα τα σκυλια.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Γιατί να μην χαϊδεύεται ο σκύλος όταν το επιτρέπεις εσύ?

Δεν νομίζω να κολλάει το χάδι= χαϊδεμένος,κακομαθημένος,ξεχνάω ότι έχω μάθει!
Με επισασε λογοδιαροια και ξεχασα να απαντησω, δεν εννοουσα οτι χαιδεμενος ειναι επειδη τον χαιδευουν ολοι.
Ο σκυλος ειναι χαδιαρης και μας αρεσει αυτο. επισης ξεκινησαμε με την αρχη οτι ο σκυλος θα ειναι τελεια κοινωνικοποιημενος με ολο τον κοσμο και δεν θα κανει παραλογα ντου σε οποιον δεν του κανει η φατσα του.. θελω μια πιο ελενχομενη κατασταση... ουτε θα ειναι ενα αγριοσκυλο μαντροσκυλο. Αλλα νομιζω οταν ο σκυλος δουλευει - δουλευει τελος. δεν εχει ουτε ζαχαρωτα ουτε αγκαλιες απο τον καθενα, μιλαω παντα για ωρα εργασιας... απο κει και περα νομιζω, σε βολτα και σε τρελη χαρα δεν θα υπαρχει προβλημα.

ξαναπηρα τωρα τοn Mαρκο , για να ρωτησω... (οντας φιλοι) μου λεει... ΘΑ ΑΤ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ - ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ - ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ - ΦΙΛΙΑ και μου το εκλεισε.. :(

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου, αλλά δεν αντέχω, θα το πω....:paja1:

Μπορείς να βάλεις τον Σάγκα να μαστιγώνει τους κακούς με την ουρά του!!! Θα τους πονέσει σίγουρα !!:D:D

Πέρα απ΄την πλάκα πάντως , ΄τώρα που θα έρθει, να μας πείς τι γίνεται γιατί μου είναι δύσκολο ακόμα και να φανταστώ τον Σάγκα "οπλισμένο"...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χεχε.. γιατι τον ειχα φανταστει εγω?.. ελα να κανεις τον κακο να τον δεις με τα ματια σου! αληθεια.. ελα να βοηθησεις σε κανα σεναριο.. γιατι κανενας φιλος μου δεν ερχεται! :mad:
αλλα οντως η ουρα! οχι μονο θα τους ποναει αλλα αν φυγει..
θα μπορουμε να τον βρουμε απο τα σημαδια στα ποδια κυριε δικαστα!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
οταν τον δεις απο κοντα ,μην τον κοιτας στα ματια
γυρνα κ κοιτα χαμηλα,μη γινεις δυο κομματια!
Τελείο ! Αυτό να λές σε όποιον θέλει να το χαϊδέψει ... :D:D:D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Σοβαρά τώρα, έχεις απόλυτο δίκιο για την περιοχή. Είναι πρόβλημα. Και αν ο εκπαιδευτής λέει όχι χάδια, τότε έτσι πρέπει. Έχει και μία λογική αυτό. Κανονικά θα πρέπει να σέβονται αυτό που τους λές, ότι δηλαδή είναι σε εκπαίδευση και δεν κάνει να τον χαϊδεύουν. Το ζήτημα είναι τί κάνει ο Σάγκα. Αν ο άλλος δεν τον χαϊδέψει αλλά του πετάξει ένα γλυκόλογο, αυτός θα τρέξει αμέσως κουνώντας την ουρά του ; Μου είχε συμβεί να με παρακαλέσουν να μην χαΐδέψω σκύλο για τον ίδιο λόγο, και δεν το έκανα. Εκείνος όμως ήλθε και έσκυψε το κεφάλι του μπροστά μου για χάδια - σχεδόν με κουτούλησε ! Και το θυμάμαι ακόμη - ζορίστηκα πολύ να μην τον χαϊδέψω ... :(

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
oh ye-ah!! oh ye-ah!!!! :D:D

γυρισε!!! ειναι ενας κουκλος!! αδυνατισμενος γυμνασμενος.. μαδαει ομως... εκανε ενα ζεστο μπανακι το φχαριστηθηκε!! καθοταν ρουπι και γλεφοταν.. εφαγε.. (οποιος κοροιδεψει:mad::p)

Το ΜΑΝΑΡΙ μου!!
Δεν προλαβα να ρωτησω και πολλα.. αλλα μαλλον ημουν λιγο υπερβολλικη.. ειιναι πιο κουλ η κατατασταση..
Δν προλαβαμε να πουμε και πολλα.. δεν εβρισκε να παρκαρει το σχολικο :p, του λεω τι κανω? Τιποτα μου πε... θα ξαναρεθει την Τριτη.. (τι εγινε ρε παιδια?)

Η Ζαιρου χαρηκε, εκανε ζηλιες, και ολο καθεται στο χαλι απεναντι μου, γυρναει συνεχεια ανασκελα και τριβει την πλατη του..
ο γλυκουλης!:D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Σταματα να τον λες γλυκουλη! Θα του χαλασεις την εκπαιδευση ρε συ...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κ μην αναπνειες κοντα του..α κ κρυψε τις μαρμελαδες κ τα φυστικοβουτηρα κ βαλτου να δει το αμερικαν παϊ!κ το βασικο ενστικρο κ αλητης κ η λαιδη!οχι της αντζελας,το αλλο!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Βασικα δεν μπορω να τον βλεπω ετσι μισο.. εγω τον ειχα θρεφταρι! ... εχει και ενα σημαδι στην μουριτσα του!!
ερεψε~!
οκ δεν θα το λεω φωναχτα το γλυκουλης... :p

Χτες πηρα να φαω ντελιβερι (η καλη νοικοκυρα..) στο τσακ ημουν! χεχεχε.. μα φταιει και ντελιβερας, εβαλα τονοσαγκα στα 2 μετρα να μεινει πισω απο μενα και παρατηρουσε σοβαρος.. εκανε ο ντελιβερας σαν χαζος... και του λεω μην κανεις ετσι.. μα γιατι? "ελα δω ρε, ελα να σε χαιδεψω.."
γκρρρ!! ρε παιδια αλλη γλωσσα μιλαω?? θα αρχισω να εχω υπαρξιακα.. του λεω δεν χαιδευεται μμ! και να σκεφτομαι να του πω τωρα ενα προσεχε?? μπας και καταλαβει ο βλαμμενος!!!
αλλα δεν ειπα.. ας μην αναλονομαστε ε?.. Παντως ο γλυκουλης καθοταν σοβαρος, ουτε ουρα κουνησε ουτε τιποτα.

παντως να σας πω και κατι αλλο.. ειμαι απιστος Θωμας και με μαλωνει ο εκπαιδευτης για αυτο... αν δεν πιστεψεις στον σκυλο ...
Ο αντρεας ειναι σιγουρος, ο μαρκος επισης... μονο εγω εχω τις επιφιλαξεις μου επι του θεματος.. χμμμ....

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
σαγκα ο λοκατζης !
αληθεια με αυτη την εκπαιδευση πως θα ειναι η συμπεριφορα του στα αλλα σκυλια?
ας πουμε πχ οτι ερχομαι εγω με τον Φιλ..ουτε εμενα με ξερει ουτε τον φιλ
κ ας πουμε οτι δεν με ξερεις ουτε εσυ..αλλα εγω ειμαι κακοποιο στοιχειο ( χαχαχαχα )
κ του πεις προσεχε..

παντως ο σαγκα εκ μακροθεν ( σε φωτο κλπ) δεν φαινεται γλυκουλης..
εχεις κανει καλη δουλεια φιλεναδα ! ευγε ! χαχαχαχα

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
νομιζω δεν εχεικαμια σχεση με αλλα σκυλια.. παντα δεν σηκωνε τα πολλα πολλα.. αποφευγουμε τις παρεες με αλλα αγορακια.. ειναι πιο πολυ lover χεχεχε!
Τωρα με εσενα το στορυ ειναι, οτι στο πρσεχε δεν πλησιαζει ουτε αγιος.. και για αυτο τωρα ειμαι δω και ρωταω.. μη φανταστεις οτι κοζαρω και πολλα.. οτι μου λεει ο Μαρκος κανω.. σαν αοματη αισθανομαι.. εχω μπερδευετι.. και η υπομονη δεν με χαρακτηρzιει σαν ατομο.. :D :D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
από τα λίγα που ξέρω περί εκπαίδευσης είναι κρίμα να μην ακολουθήσεις ότι σου είπαν γιατί θα πάει στράφι η εκπαίδευση.

(επίσης πάρε κι ένα όπλο.....:D:D )

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι.. το καταλαβα οταν η πρωτη μου λασκαρε..
τα φοβαμαι τα οπλα... :S , ενω τα σκυλια τα χαιδευεις κι ολας :p
βεβαια και τα αλλα μπορεις.. αλλα εκει θεωρεισαι ψυχανωμαλος...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
.....βεβαια και τα αλλα μπορεις.. αλλα εκει θεωρεισαι ψυχανωμαλος...
φοβερή ατάκα!!!!!

(για τα όπλα πλάκα έκανα, κι εγώ τα φοβάμαι...αν και στις μέρες μας, όλοι πρέπει να κυκλοφορούμε με μπαζούκας...στην καλύτερη των περιπτώσεων..)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
αστα αστα... η καταστση ειναι ωρες ωρες τρομακτικη.. μενω και κυψελη, γεννημα θρεμα.. ποτε δεν ειχα θεμα να κυκλοφορησω ανα πασα ωρα.. τωρα σε σημεια μετα τις 10.. απλα δεν πας.
(σπιτι κυψελη , μαγαζι αγιος παντελημονας.. φιρι φιρι το παω..)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
κοντογειτόνισσες είμαστε....

δηλαδή το πατρικό μου είναι στα άνω πατήσια, και του πατέρα μου στον άγιο παύλο...όταν ανέβω αθήνα να έρθω να σε βρω. στείλε μου πμ που βρίσκεσαι (αφού κάθε φορά ακουμπάω ένα σωρό σε σκ@τολοϊδια για τα κοπρόσκυλα, τουλάχιστον να έρθω σε σένα)

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Το ''πρόσεχε'' μην το λες κάθε 3 και λίγο,αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος.Μάλλον κάπως έτσι μπερδεύεται ο σκύλος και δεν αποδίδει όσο θες.

Από την άλλη ο Σάγκα'' μου δίνει την εντύπωση ενός σκύλου που ναι μεν έχει το ενστικτό του φύλακα,αλλά θέλει παρακίνηση για να το βγάλει προς στα έξω.

Εκτός απο το να τσιτώνει στο πρόσεχε,θα του μάθει τίποτα άλλο?η μέχρι εκεί?

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι ηθελε και ηθελε μεγαλη παρακινηση.. και αυτο δουλευε εδω και πολυ καιρο.
το χε, αλλα ηταν κοτα :p ..
τον καιρο που τον πηρε σπιτι του ο Μαρκος και ερχοταν καθε λιγο να μου πει νεα, ειπε οτι τον προχωρησε και τον βαζει να κανει attack απο αποσταση. (??)
Σημερα που τον πηγα βολτα, πηρα μαζι το λουκανινο να δω .. (?) θα μου πεις παιχνιδια και ξερω γω.. αλλα ο Σαγκα δεν ηξερε ποτε να δαγκωνει. τωρα τον σηκωνεις μαζι με το λουκανικο στο στομα (οχι εγω φυσικα.. ο αντρας μου) και στο αστο το αφηνει χωρις δευτερη.. και αλλο που εκανα , οταν εχει δαγκωμενο το λουκανινκο το κραταω με ενα χερι, και στο αλλο εχω ενα κλαδι κανοντας οτι παω να τον χτυπησω με αυτο και το τσακωνει και αυτο. ενω πριν απλα αφηνε και το λουκανικο και εκλεινε τα ματια.
Εμ, αυτη τη βλακεια εκανα dogcrime, δεν καθομουν στα αυγα μου και για αυτο μπερδεψα τον σκυλο.. τωρα δεν εχω ξαναπει τιποτα. και δεν θα ξαναπω.. πρεπει και εγω να αρχισω να το πιστευω λιγο..
Αυτο που μου ξανατονισε ο Μαρκος ειναι οτι, προτιμαει για οσο κανουμε μαθηματα να μην τον φερνω στο μαγαζι, παρα να τον φερνω και να τον χαιδευει ο καθενας αφου δεν μπορω να τους το κοψω.

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97