ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΕ!!!
γυρισε και δερνει!!
δε σας κρυβω.. οτι μεχρι σημερα το απογευμα.. οτι και να λεγατε.. οτι και να μου λεγανε.. οσα μαθηματα και να εκανε.. εγω ειχα τις επιφυλαξεις μου.. σαν απιστος θωμας... (γιατι ξερω οτι ειναι γλυκουλης).. αλλα σημερα ο γλυκουλης..δεν ηταν!!
και σταματαω να αμφιβαλω.. αλλα το παιρνω στα σοβαρα!!!!
Ημασταν βολτα στο παρκο.. εγω στην κοσμαρα μου το λοιπον.. ετρωγα πασατεμπο στο παγκακι.. και τα σκυλια αλλωνιζαν.. σε καποια φαση ακουγονται κατι αντρικα μιλητα πισω απο τον τοιχο του παρκου... ο σαγκα στα 5 μετρα απο μενα.. (η ζαιρα ζητιανευε πασατεμπο)..
του πεταω ενα προσεχε σιγα μεσα απο τα δοντια.. και τον βλεπω στηνεται.. και περιμενει..
(εγω φυσικα απο μεσα μου.. κλαιν λεω.. μολις εμφανιστουν θα κουνησει ουρα και θα ξενερωσω)
ΟΧΙ ΟΜΩΣ!! εμφανιζονται 2 τυποι και κανουν να μπουν στο παρκο.. σηκωνει μοικανα ο σκυλος και αρχισε να γρυλιζει και να κανει τα γουφ γουφ τα χαμηλα...μενει εκει που ειναι και κανει να βημα μπροστα.. και μενει..
κολανε και την κανουν οι τυποι ..(στο καλο!) του λεω ελα διπλα.. ερχεται.. και μεχρι να χαθουν απο το οπτικο μας πεδιο..ο σκυλος ηταν διπλα και τους κοιταζε... περιμενω λιγα δευτερα.. χαιδευω λεω τερμα.. γυρναει με κοιταει.. η μπαλα του λεω..τραλαλλαλα...
Οκ, τωρα μπορω να το πιστεψω απο τα βαθη της καρδιας μου.. οτι ο σκυλος με προσεχει
και εiναι και πολυ γλυκουλης αμα λαχει!!