Η εκπλήρωση μιάς επιθυμίας μετά από 50 χρόνια ζωής.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
@vasilis_mike
Μάλλον το κοντέρ της μηχανής σου εδειχνε οτι ήθελε. Η οτι ήθελες για να σε ευχαριστήσει. Εκτός και αν ηταν πειραγμενη που και παλι αμφιβαλω.

@Haris Drazen
Εγω εκανα κάτι πιο απλό. Πήρα σκούτερ, τον έμαθα να κάθεται αναμεσα στα πόδια μου,και πλέον είναι ο καλύτερος συνοδηγός

• Like
Reactions: Haris Drazen

JIM GAR

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2015
195
819
33
ΚΕΡΚΥΡΑ
Συμφωνω σκυλια και παιδια με τιποτα σε μηχανες ......αλλα και εσυ ρε maik με 315 σε μεγαλο κινδυνο δεν εκτιθοσουν????το ξερω ξενερωτο το σχολιο αλλα σε νοσοκομειο ειμαι και βλεπω καθημερινα παιδια μετα πο τροχαια στην εντατικη να πεθαινουν ....τα τροχαια ειναι η πρωτη αιτια θανατου ακομη πιο πολυ και απο καρδιαγγειακα .....και εγω μπορει να ετρεξα καποιες φορες στη ζωη μου αλλα μετα απο αυτα που ειδα πηγαινω σαν κοτα ......ασχετο σχολιο για αυτο το forum και συγγνωμη.......απλα να ευαισθητοποιησω θελω λιγο σε αυτο το θεμα γιατι ειναι κριμα να χανονται ζωες στην ασφαλτο λογω της ταχυτητας

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Μα προφανώς και εγώ κάνω χιούμορ για την αγκαλιά και το πίσω κάθισμα. Δε θα με χαλούσε καθόλου πάντως μία βόλτα με τη μηχανή μέχρι την θάλασσα ή το βουνό, μαζί με τον σκύλο μου,αν υπήρχε ασφαλής τρόπος :)
@manolo δυστυχώς πριν λίγο καιρό με έπιασε παλιμπαιδισμος και έδωσα το scooter για να ξαναπάρω μηχανή...Οπότε δεν παίζει...

• Like
Reactions: vasilis_mike

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.569
5.992
Πειραιάς
Μα προφανώς και εγώ κάνω χιούμορ για την αγκαλιά και το πίσω κάθισμα. Δε θα με χαλούσε καθόλου πάντως μία βόλτα με τη μηχανή μέχρι την θάλασσα ή το βουνό, μαζί με τον σκύλο μου,αν υπήρχε ασφαλής τρόπος :)
και στην ευρωπη υπαρχουν κατασκευες για καλαθια. αυτος ειναι ο μονος ασφαλης τροπος ταξιδιου με μηχανη και σκυλο.

• Like
Reactions: Haris Drazen

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.729
7.229
@manolo δυστυχώς πριν λίγο καιρό με έπιασε παλιμπαιδισμος και έδωσα το scooter για να ξαναπάρω μηχανή...Οπότε δεν παίζει...

Στο 2ο θέλει να είναι το σκυλί έτσι, για να χει κι ένα στυλ!:

:D

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
@johnk τρίζει ΚΑΙ η δική σου καρέκλα. Το έχεις καταλάβει έτσι;
Η δική μου από τον @Haris Drazen και η δική σου, από τον @vasilis_mike
Μάλλον πρέπει να λάβουμε δραστικά μέτρα :cautious::cool:
Συμφωνώ απόλυτα... και, ευπειθώς θα αναφέρω!(y)

Υ.Γ. Βέβαια, σκέφτομαι ότι υπάρχει μία (απειροελάχιστη, αλλά σημειολογική) διαφορά... ο @vasilis_mike πήρε σύνταξη από τις Ειδικές Δυνάμεις στα 50 του... ενώ, εγώ "κατατάχτηκα" στις Ειδικές Δυνάμεις στα 50 μου!:whistle::p:D

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
@vasilis_mike
Μάλλον το κοντέρ της μηχανής σου εδειχνε οτι ήθελε. Η οτι ήθελες για να σε ευχαριστήσει. Εκτός και αν ηταν πειραγμενη που και παλι αμφιβαλω.

@Haris Drazen
Εγω εκανα κάτι πιο απλό. Πήρα σκούτερ, τον έμαθα να κάθεται αναμεσα στα πόδια μου,και πλέον είναι ο καλύτερος συνοδηγός
Πάντα έτσι, μέσα στην αμφισβήτηση είσα;;; :)

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Πάντως ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Μπράβο, μπράβο, μπράβο και χίλια μπράβο! Σας εύχομαι να έχετε πολλές ωραίες περιπέτειες μαζί, πολλές εξορμήσεις στην εξοχή και να ζήσετε πολλά και υπέροχα χρόνια παρεούλα :D

• Like

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Πάντα έτσι, μέσα στην αμφισβήτηση είσα;;; :)
Δεν είναι θέμα αμφισβήτησης αλλά γνώσης του αντικειμένου.
Αλλά μικρή σημασία έχουν αυτα. το θέμα εδώ είναι ότι έχεις έναν υπέροχο σκυλάκι και είμαι σίγουρος ότι μαζί σου θα περνάει καλά.
Καλές βόλτες στην φύση και στα βουνά που όπως διάβασα σου αρέσουν και αν βολταρετε από Πάρνηθα μεριά βάζε καμία φώτο για να ζηλεύω.

• Like