καλως ηλθες ...
αν και νεος πιστευω θα μας δωσεις αρκετη τροφη προς σκεψη...
αν και νεος πιστευω θα μας δωσεις αρκετη τροφη προς σκεψη...
Σε ευχαριστώ για τους χαρακτηρισμούς. Πάνω στο ερώτημά σου, θα σου απαντήσω: Καμία σκέψη!Ομως...μετά από 50 χρόνια ζωής; Τόση σκέψη πια! Δεν νοιώθεις τώρα εκ των υστέρων, ότι μπορούσες και νωρίτερα στην ζωή σου; Δεν είναι κρίμα που στερήθηκες κάτι τόσο ανεκτίμητο, τις εποχές που [κακά τα ψέμματα], μπορούσε λίγο πιο καλά και το μυαλό και το κορμί σου; Δεν είναι κρίμα, που στέρησες τόσα χρόνια, από το λιγότερο ΜΙΑ δυστυχισμένη ψυχή, ένα τόσο καλό σπίτι και έναν τόσο καλό συνοδοιπόρο;
Καλός ήρθες @vasilis_mike.ευχομαι πολλα πολλα χρονια με τον αγαπημένο σου mike.συγχαρητηρια για την παιδεία σου και για τον σεβασμό σου Προς ολα τα ζώα.Ναι, αμσταφ είναι (έτσι γράφει και στο βιβλιάριο υγείας του) αν και δεν είναι απο επίσημο εκτροφέα και όπως είπα στο αρχικό μου ποστ, τον υιοθέτησα.
Από όλα όμως όσα έχω διαβάσει και παρτηρώντας τον όλο αυτό το διάστημα, έχει τόσο τα χαρακτηριστικά ενός ψηλού αμσταφ όσο και την συμπεριφορά του (σε ανθρώπους και άλλα σκυλιά)
Αυτο ακριβωςΟαση δροσιάς, μέσα στην καυτή έρημο των troll και των άλλων βλακειών, που κατακλύζουν κατά καιρούς το φόρουμ.
Ευχαριστώ πολύ!για κάθε 10 καινούρια θέματα που ανόίγουν στο φόρουμ και μας καίνε κάθε φορά και λίγα εγκεφαλικά κύτταρα παραπάνω,έρχεται ένα τέτοιο και η πίστη στην ανθρωπότητα αποκαθίσταται...Καλωσήρθατε!
άλλη διάθεση δεν είχα παρά να μπω και να τρολλάρω και μάλιστα με τέτοιο τρόπο!Κι εγώ από χθες το χω διαβάσει και δεν ξέρω τι να γράψω...
Too good to be true - ή όπως λεν και στο χωριό μου δεν πιστεύουμε στα μάτια μας.
(Αν είσαι τρολ θα σε βρούμε και θα έρθουμε όλοι με κουκούλες να σε κάψουμε ...για την τζάμπα χαρά που μας έδωσες!)
Πριν να γίνω ενεργό μέλος επί σχεδόν ένα χρόνο διάβαζα ανώνυμα το φόρουμ, αλλά όπως προείπα με λέξεις κλειδιά. Τις τελευταίες ημέρες που μπήκα ενεργά πλέον προσπαθώ να διαβάσω ποστς διαφόρων παλιών αλλά και νέων χρηστών ώστε να γνωρίσω και την φιλοσοφία των κυνόφιλων και κατόχων σκύλων αλλά και όσο μπορώ τους συμφορουμίτες μου!Για κανε μια βολτα στα θεματα του τελευταιου διμηνου ξερω γω απο νεα μελη (οχι ολα σαφως) και θα νιωσεις...
Ευπροσάρμοστος χαρακτήρας, αυτό του το αναγνωρίζω!! εύκολα τη συνήθισε την καλοπέραση!Το "στόρυ" μας τους 3 πρώτους μηνες της συνύπαρξής μας:
1. Ημέρα παραλαβής:
View attachment 57598
2. Η πρώτη στιγμή στο καινούργιο του σπίτι:
View attachment 57599
3. Τα πρώτα μας ξενύχτια
View attachment 57600
4. μετά απο 10 ημέρες
View attachment 57601
5. Μετά απο 20 ημέρες
View attachment 57602
6. Μετά απο 2 μήνες και το 1ο μας μπάνιο
View attachment 57603