αναφερεσαι στο δικο μου ή/και στης marga...ε? και πες μου denis ποιοες ειναι οι μ$"@@ες που διαβαζεις? εσυ εκτροφεας δεν εισαι? καποιο κουταβι ποτε δε σου χει βγει στην πορεια λιγο πιο μεγαλο ή πιο μικρο??denis said:Δεν αναφέρομαι στο post της Keyman ...
Δεν γίνεται το κόστος να κατέβει,σκέψου λιγάκι τι σημαίνει "είμαι εκτροφέας".Εδώ ένα σκυλί έχουμε και πελαγώνουμε από τα έξοδα χωρίς γέννες κτλ,σκέψου αυτοί οι άνθρωποι(οι ΣΩΣΤΟΙ εκτροφείς)τι τεράστια έξοδα έχουν.Τα λεφτά που παίρνουν από μία γέννα που μας φαίνονται πολλά,αυτοί τα έχουν ήδη ξοδέψει σε χιλιάδες πράγματα για την συντήρηση ενός εκτροφείου.stratos said:Απο κει και περα, νομιζω οτι αυτο που λεει περι εκτροφειων ειναι απλα μια λυση που θελει να προτεινει στο προβλημα.. Ενας τροπος δηλαδη να στρεψουμε τους ανθρωπους προς τα εκτροφεια...
Μ@#$@%$@ No 1καποιο κουταβι ποτε δε σου χει βγει στην πορεια λιγο πιο μεγαλο ή πιο μικρο??
μα εσύ cocker-fan μου έχεις μια μάνα που είναι κινητή κυνολογική εγκυκλοπαίδεια :shock: Μέσα στις εκθέσεις έχεις μεγαλώσει.....όχι και δεν έχεις γνώσεις :wink:cocker-fan said:Συμβουλη απο μια ακομα μικροτερη:Aπλα προσεχε πως διατυπωνεις αυτα που λες,εφοσον οπως λες σε παρεξηγουν αδικα...
Εμενα ουτε μια φορα δεν με εχουν παρεξηγησει...Κ δεν πιστευω να ειναι επειδη εχω ΤΙΣ τρομερες γνωσεις..Απλα σε οσα θεματα βλεπω οτι δν με παιρνει,απλα τα παρακολουθω...
Aυτό. Δεν γράφω σε site για τα θέματα των πανελλήνιων, δεν προτείνω λύσεις εκεί, αν θέλω να μάθω, μαθαίνω, χωρις να μιλάω αλλά μόνο ρωτώντας ... έχεις κάνει οικτρά λάθη, δεκτό, αλλά τα έχεις κάνει λέγοντας ότι ΞΕΡΕΙΣ κάτι ... μή δεκτό από εμένα ... ειδικά σε τέτοια θέματα περί πετ-σοπ κλπ ... πρέπει να προσέχουμε ... τί θα πεί δεν ειναι 100% έτσι?Εμενα ουτε μια φορα δεν με εχουν παρεξηγησει...Κ δεν πιστευω να ειναι επειδη εχω ΤΙΣ τρομερες γνωσεις..Απλα σε οσα θεματα βλεπω οτι δν με παιρνει,απλα τα παρακολουθω...
και το χειρότερο........strato .... ενήλικο πρωτάθλητής rott απο Γερμανία κορυφαίος επιβήτορας μπορεί να κοστίζει όσο ένα πολύ καλό σπιτι
Πού??αλλα οταν μετα βλεπεις τα αποτελεσματα?
Με αυτό που λές ενισχύεις όποιον παρουσιάζει τις εκθέσεις ώς στημένα πανηγύρια, λέει ''εγώ νεαρέ τα παράτησα αυτά, έχω super σκυλιά αλλά δεν τα εκθέτω στον κάθε βλάκα'', και ζευγαρώνει σκυλιά που τα έχει δεί μόνο αυτός και η γυναίκα του, πουλώντας κουτάβια τους ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και λέγοντας αρλούμπες στον κόσμο ...με λίγα λόγια
εγώ που δεν κερδίζω γιατί δεν πάω σε εκθέσεις