tasosrules said:
denis said:
Δεν θέλω να κατηγορήσω τους φίλους σου χωρίς να τους ξέρω, αλλά προσοχή .... η κατάσταση πάει να ξεφύγει, όλοι ξέρουν και ένα ηθικό pet-shop ... όσο ο κόσμος ενημερώνεται, και αντιδρά στην απάτη και την κακομεταχείριση, τόσο τα pet-shop γίνονται ''φιλόζωα'' - ''ένα κάθε φορά'' -''όχι από Ουγγαρία, από Ελλάδα'' - ''έρχεται ο κτηνίατρος και τα ξεσκατίζει'' κλπ κλπ ... προσοχή ... ΨΕΜΜΑΤΑ.
Γιατι σονει και καλα πετ σοπ = 666 ? Γιατι αποκλειετε ιισως λεμε να υπαρχει πετ σοπ με καλες συνθηκες διαβιωσης ενως ζωου που εχουν προμηθευτει απο καλο εκτροφεα κλπ? Δε μπορω να καταλαβω γιατι ειστε τοσο απολυτοι οταν μαλιστα δεν εχετε επισκεφτει το εκαστοτε πετσοπ που περιγραφει ο καθενας
Taso επειδη μαλλον δεν καταλαβες αυτα που εγραψα...
αν διαβασεις πιο προσεχτικα αυτο που ελεγα στον denis ειναι οτι μπορει να μην αγοραζουν ολα τα πετ σοπ απο τα παπι μιλς ,αλλα απο αλλα κακης ποιοτητας εκτροφεια..που πιο ειναι το αποτελεσμα..?το ιδιο...
δηλαδη ποια ειναι η ουσια..?παπι μιλς=κακο εκτροφειο.. αρα και ενα αλλο κακο εκτροφειο=ιδιο με παπι μιλς...
Αυτο που αναφερα για τους γνωστους μου ειπα..
οτι ο ενας πηρε ενα westie απο γνωστο ελληνα εκτροφεα ,αλλα το πηρε για τον ξαδερφο του, που αρα το πηρε για ιδιωτικη χρηση..και φυσικα ηταν πολυ καλυτερης ποιοτητας σκυλι..,ο ιδιος μετα εδωσε σε γνωστο φιλο μας ενα wetie Ουγρικης καταγωγης εμφανισιακα πολυ χειροτερο...και χωρις χαρτια...
ελπιζω να εγινα τωρα ποιο κατανοητη..
το ρεζουμε ειναι μακρια απο πετ σοπ..και αλλωστε πρεπει να σου λεει κατι το παραδειγμα μου, που ο ιδιος πετ σοπας εδωσε πολυς χειροτερης ποιοτητας χωρις χαρτια σε ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΦΙΛΟ..ενω για την οικογενεια του επελεξε εναν γνωστο εκτροφειο..
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΕΤ ΣΟΠ....!!!!!!!!!!!!
δεν εχω να πω κατι αλλο..