Η απατεωνιά σε όλο της το μεγαλείο+ Η άποψή μου για τις επιστροφές σκύλων


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Δεν υπάρχει πια!
Αϊ γουίσ αϊ νιου που λένε και οι αγγλόφωνοι...:rolleyes:
 


puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Μιας και ολοι ανεφεραν οσα θα πρεπει να μαθεις και να ενημερωθεις...θα μιλησω μονο για το θεμα της επιστροφης του σκυλου που αναφερθηκες μιας και το εζησα πολυ εντονα και οποτε το συζητω με ποναει ακομα...
Καποτε ειχα και εγω πληρη αγνοια των πραγματων, περι puppy mills κτλ κτλ...και ειχα φαει κολλημα οτι μια μερα θελω να αποκτησω ενα γαλλικο μπουλντογκ...το μονο σωστο πραγμα που ειχα κανει ηταν οτι ειχα παρει ενα ειδικο βιβλιο για τη φυλη και το ξεφειλιζα 2 χρονια πριν παρω το σκυλι..
Για να μην τα πολυλογω μια ωραια παραμονη πρωτοχρονιας περναω απο ενα petshop και βλεπω ενα γαλλακι πανεμορφο...ποσο 750 μου λεει?700 του λεω...το συζηταω με τη κοπελα μου και λεω η τωρα η ποτε...και ετσι βρισκομαι ξαφνικα σπιτι να κανω τα πιο ωραιο χριστουγεννα της ζωης μου...
Ομως κατι δεν πηγαινε καλα...το κλαμα του λιγο περιεργο..κοιμοταν και δεν ξυπναγε με τιποτα..δεν μπορουσε να μεινει μονο του με τιποτα...με λιγα λογια το σκυλι ηταν κουφο..και ευτυχως που το πηρα χαμπαρι μεσα στις 3 ''πολυτιμες'' μερες που εδεινε εγγυηση το πετσοπ...
Η καρδια σπαραζε αλλα δεν μπορουσα με τιποτα να το κρατησω γιατι δεν ειχα εμπειρια και δεν μπορουσα να συμβιωσω μαζι του, μιας και μενω μονος και το σκυλι θα χρειαζοταν συνεχη παρακολουθηση...
Το λοιπον το επεστρεψα και περιμενα 2 μηνες σαν χαζος να μου φερει ενα αλλο(μιας και ηταν η μονη επιλογη που ειχα,οπως μου ειχε πει ο μαγαζατορας)..γιατι ηθελα και τα χρωματα του προηγουμενου που σπανιζαν λιγο...
Τεσπα μια μερα συμβιβαζομαι και περνω ενα κουταβι καινουργιο που μολις ειχε φερει στο μαγαζι(χωρις να το κρατησουν καραντινα)...με το που το παιρνω αρχιζει τους εμετους...τι να κανω..το περνω και το παω στο κτηνιατρειο που συνεργαζοταν το συγκεκριμενο πετσοπ(πολυ καλος γιατρος και ειλικρινεις)...
Το εξεταζει..το σκυλι ειχε τυφο...
Γιατρος: τα μισα σκυλια που μου φερνουν απο τα πετσοπ εχουν τυφο,δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα μου λεει...
Το σκυλι μπηκε για θεραπεια και οπου δυστυχως απεβιωσε!!!!
Ε εκει αρχισε ο πανικος μου...η θα επερνα τα λεφτα μου πισω η θα τους εκλεινα ολα τα μαγαζια ειτε νομικως ειτε ανομιμα...Εφτασα σε σημειο και βρηκα και το τηλ του σπιτιου του μαγαζατορα οπου οταν το σηκωσε η ξενη οικιακη βοηθος (το σπιτι στη γλυφαδα) εκει μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο.. τους απειλησα με μηνυσεις μεχρι δυσφημιση σε ολα τα site και ολες τις φυλλαδες του ελληνικου τυπου..
Τελικα περασα απο εκει(στην γνωστη αθηνας) και μου τα εδωσε ολα μεχρι τελευταια δεκαρα μετρητα, παρολου που το ειχα παρει με ατοκες δοσεις μεσω καρτας...και φυσικα μου αλλαξε και το crate που ειχα παρει λογω του τυφου...
Αυτα τα ολιγαν...συγγνωμη που σας κουρασα μιας και τα εχω αναφερει ξανα, απλα για να διαβαζουν και οι ποιο νεοι που μπαινουν καθημερινα στο forum..
Απο εκει και περα ευχαριστω ολους εδω μεσα που αφου πηρα τα μετρητα στο χερι με βοηθησαν στην ενημερωση, ετρεξα και εγω πολυ σε εκθεσεις κτλ..και ετσι βρεθηκα με τη μικρη μου και μια πλειαδα ανθρωπων(εσας) να με βοηθουν καθημερινα..!!!
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Θ
Ρώτησα και για Σουλιώτικο Αγριοχοιροθήρα και μου είπε ότι μπορούν να μου βρουν και τέτοιο!800€...:eyecrazy::flip::flip::eye:
Ψήνομαι να πάω να παραγγείλω έναν. Σοβαρά. Στην επόμενη εξόρμησή σου πες μου να 'ρθω κι εγώ :D
 






foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Να σας πω την μαύρη αλήθεια, από κάποια φάση και μετά πίστευα ότι θα με βρίσει με αυτά που τον ρωτούσα...
Καμία σχέση όμως!:eek:
Ότι και να του έλεγα, μου έλεγε ότι υπάρχει, σαν να τον ρωτούσα για την πιο συνηθησμένη φυλή του κόσμου, χωρίς κανέναν ενδιασμό, χωρίς καμία σκέψη, μου έλεγε ότι έχω κάνει εξαιρετική επιλογή φυλών, και πάντα από τα καλύτερα εκτροφεία, μην ξεχνιώμαστε!:rolleyes:
Πάω στοίχημα ότι και Αφρικανικό Αγριόσκυλο να του έλεγα ο συκγεκριμένος θα μου έλεγε ότι θα μου έφερνε!:eek:
Μετά από το χθεσινό πάντως, μόλις βρω χρόνο θα πάω και σε κανένα άλλο, να δω αν έτυχε να είναι τόσο άθλιος αυτός ή είναι γενικό φαινόμενο!

Μια συμβουλή αν κάποιος θέλει να το δοκιμάσει!Να το παίξει όσο πιο άσχετος μπορεί!Εγώ το έπαιζα παντελώς άσχετος από σκυλιά, έως και βλάκας κι αυτό έπιασε!Του έδωσε τρελό θάρρος να με αρχίσει στις μπούρδες!:D
 


Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
...και φυσικα μου αλλαξε και το crate που ειχα παρει λογω του τυφου...
Αυτό δεν έπρεπε να το δεχτείς, έπρεπε να το καταστρέψετε εκεί από κοινού.
Προφανώς το πούλησε σε κάποιον άλλον μετά...:(
 




foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Αυτό δεν έπρεπε να το δεχτείς, έπρεπε να το καταστρέψετε εκεί από κοινού.
Προφανώς το πούλησε σε κάποιον άλλον μετά...:(
Στον πρώτο που μπήκε και ζήτησε crate τέτοιων διαστάσεων να μην σου πω...:mad::(
 


puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Αυτό δεν έπρεπε να το δεχτείς, έπρεπε να το καταστρέψετε εκεί από κοινού.
Προφανώς το πούλησε σε κάποιον άλλον μετά...:(
Η αληθεια ειναι οτι επανω στην ταραχη μου εκεινες τις μερες ουτε που το σκεφτηκα..εχετε δικιο!
Και βαλτε οτι σε ολο αυτο το λουκι που τραβηξα ποσα πραγματα επρεπε να πεταξω που ειχα στο σπιτι..μεχρι και το πανακριβο χαλι μου απο το ικεα :)πεταξα ωστε να μπορω να απολυμανω το σπιτι οσο καλυτερα μπορουσα!!!
Ελιωσα στις χλωρινες για 2 μηνες ωσπου και ηρθε η μικρη στο σπιτι...και ολα αυτα για την ανευθυνοτητα ορισμενων ανθρωπων..ποσα λεφτα πεταχτηκαν και να φανταστειτε οτι το κουταβι με το τυφο ουσιαστικα εμεινε λιγες ωρες στο σπιτι, οι οποιες ομως μπορει να ηταν αρκετες ωστε να μεταφερθει ο ιος στο χωρο μου!
Παρολα αυτα που περασα ομως, χαιρομαι γιατι εμαθα πολλα πραγματα επειτα..οσο κι αν ευχομαι να τα ειχα μαθει νωριτερα..!!!
 


manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Εγω λεω να ζητησω ενα Αυστραλιανο Dingo!
Ασχετως με ολα αυτα ομως, τουλαχιστον τα πετσιτι ειναι ειλικρινη σε κατι. Δεν σου δινουν pedigree ακομα και αν το ζητησεις. Δεν πουλανε πλαστα πιστοποιητικα, ενω αλλες αλυσιδες απλα το χρεωνουν 100 - 150€.
Οσο για τη βιβλο τους, νομιζω οτι θα ηταν 1000 φορες καλυτερα να πουλαγανε σκυλια απο εκει μεσω φωτογραφιων (σαν γραφειο συνοικεσιων), και οχι απο βιτρινα.
Εχω δει και ακουσει με τα αυτια μου τρομερα πραγματα σε μια αλλη μεγαλη αλυσιδα. Στο γερακα οταν ρωτησα για σκυλι φυλακα μου προτεινε ανεπιφυλακτα Ακιτα. Φευγοντας ειδα ενα Ακιτα δεμενο εκει απ εξω (στο παρκινγκ) περιπου 4 μηνων. Προσπαθουσε να σπρωξει το στοκ! Σε ενα αλλο της ιδιας αλυσιδας στη Βουλα, προτεινε chow chow γιατι ειναι το καλυτερο, ατρομητο κτλ κτλ. Ειχε και εκει ενα στα αζητητα! Επισης στο ιδιο καταστημα ειχε 4 ημιαιμα που μοιαζανε με κυνηγητικα. Αυτα τα πουλαγε 90€ το ενα!
Τουλαχιστον στα πετσιτυ τα ημιαιμα τα χαριζουν!
 




DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Τουλαχιστον στα πετσιτυ τα ημιαιμα τα χαριζουν!
Διευκρίνισε το ημίαιμα? :)

Γιατί αυτά που πουλάνε θεωρούνται καθαρόαιμα?

Είναι βέβαια μια κίνηση σαν αυτές που κάνει η κα.Λάτση όταν κάνει γεύμα με τα έσοδα να δίνονται για την καταπολέμηση της πείνας ή τις δωρεές του κ. Κυριακού για την προστασία του περιβάλλοντος , κ.α.

Αφού κερδοσκοπούμε σε βάρος όλων αυτών και είμαστε οι κύριοι ένοχοι , κάνουμε και την "καλοσύνη" μας.

τι γράφω και γω τώρα...
 




Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Είχα πάει με τη σκύλα μου στο quiko να αγοράσουμε ένα κρεβάτι και να φτιάξουμε ταμπελάκι με τα τηλ κλπ. Ντροπή μου, το ξέρω, αλλά τώρα έγινε.

Κάποια στιγμή μας έπιασε την κουβέντα ένας νεαρός που απ' ότι κατάλαβα μετά ο πατέρας του ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες. Αφού με "ανέκρινε" για το πώς τα περνάω με τη σκύλα μου, μου πρότεινε με σχεδόν απολογητικό ύφος να μου χαρίσει ένα μαύρο αρσενικό shar pei 6 μηνών που τους είχε ξεμείνει. Μου είπε ότι δεν είναι για χάρισμα αλλά θέλει να μου το δώσει εμένα γιατί θεωρούσε πως μαζί μου θα περάσει καλά. Μετα εμφανίστηκε ο πατέρας του και είπε ότι δεν το δίνουνε. Απ' ότι έμαθα αργότερα το σκυλί τους είχε ξεμείνει και το είχαν κλουβιασμένο από την πίσω μεριά του μαγαζιού μαζί με το στοκ! Αυτό προσπάθησε να μου πει και το παλικάρι πλαγίως όταν του είπα ευχαριστώ, δε θα πάρω και στο μεταξύ είχε εμφανιστεί και ο πατέρας του. Ο οποίος πολύ απλά ήθελε να μου το πουλήσει μια και μου το καραδιαφήμισε και μου έκανε και τον δύσκολο.

Φεύγοντας δεν ήξερα ποιόν να πρωτολυπηθώ: το σκύλο ή το γιο που προσπάθησε να βρει ένα σπίτι στο στοκ και έφαγε ήττα.:(
 


DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Φεύγοντας δεν ήξερα ποιόν να πρωτολυπηθώ: το σκύλο ή το γιο που προσπάθησε να βρει ένα σπίτι στο στοκ και έφαγε ήττα.:(
Τον πατέρα...Θα το "βουλιάξει" το μαγαζί ο μικρός αμα συνεχίσει έτσι! :D
 


manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Τώρα θα κάτσουμε να πούμε πόσο καλύτερο είναι το pet city από τα άλλα μαγαζιά? Άσε υπάρχουν πολλά ράμματα και γι' αυτών τη γούνα.
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος δε λενε? Τουλαχιστον στη Γλυφαδα εχω πετυχει απειρες φορες κλουβι στην εισοδο με κουταβακια που χαριζονται με δωρεαν τα εμβολια. Αλλα στο 1 χλμ παρακατω τα πουλαγε το αλλο πετσοπ της αλλης εταιρειας! Αυτο δεν παραπαει?
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
α καλά ναι
το πέτ σίτι είναι πολύ καλή αλυσίδα πέτ σόπ

πουλάει σκύλους μέσα σε γυάλινα κουτιά όμως και τα σκυλιά του είναι της ίδιας προβληματικής ποιότητας όπως και των υπόλοιπων πέτ σοπ

άρα

α$%##&δια καλό πέτ σοπ είναι
\\άσε μας τώρα ρε φίλε

εγώ σε πέτσοπ με σκύλους μπαίνω μόνο για καζούρες ή χαβαλέ
ψωνίζω μόνο απο πέτσοπ που πουλάνε το πολύ ψάρια-άντε και χάμστερ

Εγώ δεν θα πώ όνομα τώρα αλλά έχω μπεί και σε πέτ σόπ που κοπέλλα ζήταγε λαμπραντόρ και απορούσε σε ποιό δωμάτιο έχουν τους σκύλους
Ο πετσοπάς απάντησε "Τηλεφωνείστε στον ΚΟΕ να σας πούν τους εκτροφείς της φυλής που ζητάτε. Δεν έχουμε εδώ σκύλους. Τα κουτάβια πρέπει να είναι με την μάνα τους. Εμείς εδώ έχουμε τηλέφωνα απο έναν εκτροφέα λαμπραντόρ,είναι στον ΚΟΕ ο άνθρωπος κανονικά αλλά δεν ξέρουμε αν έχει τώρα γέννες. Πάρτε στον ΚΟΕ καλύτερα"

Τα εύσημα που του απέδωσα αργότερα τον χαροποίησαν-όπως και τα ψώνια που έκανα.

Λίγο πιό μετά στο πέτσιτι συναντάω την ίδια κοπέλλα να δέχεται "μπλαμπλά πωλήσεων" απο τον πετσοπά εκεί.
" κοιτάχτε να δείτε,τα ελληνικής εκτροφής είναι χαμηλής ποιότητας. Εμείς εισάγουμε απο αναγνωρισμένα εκτροφεία του εξωτερικού"
Ωραίος ε?
 


nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Περιπου 12 χρονια ειναι το πετ σιτυ στη γειτονια μου.
Στα 200 μετρα συγκεκριμενα.
Πολλα λενε,πολλα ακουγονται...Δεν ξερω.Νοιωθω ασχημα οταν ψωνιζω εκει,αλλα ειναι ευκολια αν δεν εχεις μεταφορικο για να πας αλλου.

Απο τα κορυφαια π εχω δει εκει ειναι α) τα ημιδεσποζομενα σκυλια-μασκοτ(ενα χασκυ,ενα αγ.βερναρδου)τα οποια αφου χιλιοχτυπηθηκαν απο αυτοκινητα,εγινε χαμος με τσακωμους στη γειτονια επειδη εμπαιναν σε αυλες,το ενα πηγε απο καλαζαρ κ το αλλο απο φολα β)το κουταβι προσφορα που ειχε παει κ ρωταγε η μανα μου(chow chow MONO 380euro) γ)το γατι Σιαμ με κομμενη ουρα...και κατι αλλα που δεν θελω να αναφερω.:-|

το σκύλο ή το γιο που προσπάθησε να βρει ένα σπίτι στο στοκ και έφαγε ήττα.:(
Ενας Χ γιος ,ενος Χ πετ σοπα ,μοσχοπουλησε σε τιμη ευκαιριας κανισακι απο ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ 400ευρω,σε μια φιλη μου(οοοσα ειχα πει για αδεσποτα,παπυ μιλλς,στο ΒΡΟΝΤΟ).
Το πηρε ο πρωτος 700ευρω,το κρατησε για κανα 2μηνο,δεν το ηθελε,το λυπηθηκε και το γυρισε στο μαγαζι,δεν πηρε πισω λεφτα,πηγε 7μηνων το κουταβι και το ''φορτωσανε'' το καυμενο στο βουρλο τη φιλη μου.Τι καλα...
Επιχειρηματιες...
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Εγώ δεν θα πώ όνομα τώρα αλλά έχω μπεί και σε πέτ σόπ που κοπέλλα ζήταγε λαμπραντόρ και απορούσε σε ποιό δωμάτιο έχουν τους σκύλους
Ο πετσοπάς απάντησε "Τηλεφωνείστε στον ΚΟΕ να σας πούν τους εκτροφείς της φυλής που ζητάτε. Δεν έχουμε εδώ σκύλους. Τα κουτάβια πρέπει να είναι με την μάνα τους. Εμείς εδώ έχουμε τηλέφωνα απο έναν εκτροφέα λαμπραντόρ,είναι στον ΚΟΕ ο άνθρωπος κανονικά αλλά δεν ξέρουμε αν έχει τώρα γέννες. Πάρτε στον ΚΟΕ καλύτερα"

Τα εύσημα που του απέδωσα αργότερα τον χαροποίησαν-όπως και τα ψώνια που έκανα.

Λίγο πιό μετά στο πέτσιτι συναντάω την ίδια κοπέλλα να δέχεται "μπλαμπλά πωλήσεων" απο τον πετσοπά εκεί.
" κοιτάχτε να δείτε,τα ελληνικής εκτροφής είναι χαμηλής ποιότητας. Εμείς εισάγουμε απο αναγνωρισμένα εκτροφεία του εξωτερικού"
Ωραίος ε?
Έγκλημα και τιμωρία!
Άκους εκεί να της πει να πάρει τηλέφωνο στον ΚΟΕ...Ο ακαμάτης δεν μπορεί να έχει σκυλιά στο μαγαζί του!
Κι αυτή πήγε παρα κάτω στον σωστό επαγγελματία με τα σκυλιά στο μαγάζι!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.195
Μηνύματα
896.955
Μέλη
19.978
Νεότερο μέλος
Tina78