*agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*
ολα τα λεφτα εινα τα ματια σε αυτο το σκυλο.. σαν πολυτιμος λιθος μαυρος τουρμαλινη και λες και εχεις ριξει fairy και γυαλιζει ! 7 μηνες ακομα δεν ειδες τιποτα ! θα τα δεις ολα...Τρίχωμα όχι σκληρό, αρκετά απαλό θα έλεγα (και απ' τη φύση του, αλλά να'ναι καλά και το conditioner γκουχ γκουχ), το δέρμα σχετικά σφιχτό -της έλειπε λίγο βάρος, τώρα γεμίζει σωστά το κορμάκι της. Έχει όμως ωραίο μυώδες μπούτι, περπατάμε αρκετά -κάνει και στις δύο μας καλό
Αυτό με τα μάτια παίζει όντως, έχει και το συνήθειο να καρφώνει τον κόσμο κατάματα (δε νομίζω για να επιβληθεί γιατί η ουρά κοντεύει να ξεκολλήσει, απλώς κοιτάει πολύ έντονα). Στις αρχές περπατούσαμε στο δρόμο και στράβωνα με τον κόσμο που την κοιτούσε όπως περνάγαμε (έχω κυκλοφορήσει και με αντικειμενικά ομορφότερα σκυλιά, αλλά ποτέ με τέτοια ανταπόκριση), μετά συνειδητοποίησα ότι αυτή τους καρφώνει πρώτη!ολα τα λεφτα εινα τα ματια σε αυτο το σκυλο.. σαν πολυτιμος λιθος μαυρος τουρμαλινη και λες και εχεις ριξει fairy και γυαλιζει ! 7 μηνες ακομα δεν ειδες τιποτα ! θα τα δεις ολα...
σκιζει η αραπινα σου.. τι τρωει ?
Yποψιάζεσαι κοινό πρόγονο Ντούλη??την ουρα σε αφηνει να την πειραζεις ? εμενα οχι ! αχ0χ0αχα0χα0αχ0
κοινο προγονο οχι,Yποψιάζεσαι κοινό πρόγονο Ντούλη??
Είναι που δε μπορεί να πει με λόγια και πρέπει να καταλαβαίνω εγώYποψιάζεσαι κοινό πρόγονο Ντούλη??
Ειναι κούκλα η αραπίνα!Μου κάνει εντύπωση η περιγραφή σου για την μικρή...ειναι σαν να ζείς μαζί της πολλά χρόνια, έχεις παρατηρήσει κάθε μικρή λεπτομέρεια στην κίνηση -έκφραση της!
Το "αντικειμενικά" δεν ήταν η σωστή επιλογή λέξης.. εννοώ πιο εντυπωσιακά (π.χ. σε μέγεθος ή σε τρίχωμα), καθώς και το all-time favourite για τον πολύ λαό: άσπρο-φουντωτό-μικρούλι-χαριτωμενούλι (όχι δικό μου favourite, προσωπικά βρίσκω σε όλα τα σκυλιά κάτι όμορφο).Μ, καλώς ορίσατε με τη Μελίνα σου! Δεν ξέρω τι εννοείς ότι έχει κυκλοφορήσει με αντικειμενικά πιο όμορφα σκυλιά... Γίνεται; Η μαυρούκα είναι απίστευτη! (Λες να την αγαπάει τόσο ο φακός και να ξεγελάει;;; )
Τα μαύρα σκυλιά θέλουν ειδική μεταχείριση στη φωτογράφηση, αλλιώς βγαίνει μια μαυρίλα όλοκληρο και/ή με μάτια βρυκόλακα -αν ασχολείσαι με τη φωτογραφία, ευχαρίστως να σου πω τρόπους και διάφορα τρικς για να 'γράφει' σωστά το τρίχωμα. Τα βασικότερα από όλα είναι α) φυσικό φως και β) έκθεση/αντίθεση φωτεινότητας (exposure/white balance).Πρώτη φορά βλέπω μαυροσκυλο να γράφει τοσο ομορφα!!!
Κουκλιτσα ειναι, σαν ψευτικη!!!
Να την χαίρεσαι τη μικρη!