Η Μελίνα κι εγώ!

M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
Να την χαίρεσαι την μαυρουλα σου πολλά ακόμα χρόνια. Όσο για το μπάνιο μια από τα ίδια και εμείς
Κουράγιο, εμάς η μπίχλα τουλάχιστον δε φαίνεται :whistle:

@yasemin
Αυτό έπρεπε να το 'χα ακούσει όταν ψάχναμε ονοματεπώνυμο, Μελίνα Φουντουκίδου πχ. θα ήταν τέλειο!

M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
Να ποσα αξεσουάρ αυτο το σκυλι;;;;σιδερενιο κρεβατάκι βλεπω....σκηνουλα δικια της βλεπω....θα πληρωσει κ ενφια για την περιουσία;;
Να τη χαιρεστε τη κομισσα τη μοσχαναθρεμενη...
Το αντίσκηνο είναι προικώο, μ' αυτό μου ήρθε! :ROFLMAO: Και είναι διαφημιστικό γνωστής (άθλιας) εταιρίας με σκυλοτροφές -δεν είναι τυχαίο που στη φωτό λείπουν τα πλαϊνά με το λογότυπο.
Το κρεβατάκι είναι δώρο από την κοπέλα που τη φιλοξενούσε όταν βρέθηκε, το χρησιμοποιούμε σαν προπ στις φωτογραφήσεις -να μας έρθετε να σας βγάλουμε καλλιτεχνικά πορτραίτα όποτε θέτε!
ΕΝΦΙΑ αν μπορεί να πληρώ και για μένα που ακόμα ούτε για τη ρύθμιση δεν πήγα, δε με χάλαγε ομολογώ :)

Φράγκα μπορεί να μην έχουμε, αλλά από κοννέ είμαστε κομπλέ :LOL:

Orpheas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2017
87
150
Uppsala/Sweden
Αν και είμαι νέο μέλος σε σχέση με σένα M_and_M σε χαιρετώ! Πραγματικά βλέποντας την Μελίνα βλέπω τα καθαρά μάτια της δείγμα καλή υγείας της σκυλίτσας σου μα παρατηρώ και την καλή δουλειά που έχεις κάνει στα νυχάκια της! Φαίνονται περιποιημένα και αυτό είναι θετικό και χαίρομαι που την προσέχεις! Βέβαια σχετικά με τα νυχάκια πιστεύω να γνωρίζεις πως ένα από αυτά χρειάζεται ειδική προσοχή στο κόψιμο! Επίσεις θα σου έλεγα (αν και ίσως το κάνεις) να την χτενίζεις τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα και θα δεις μια τρίχα μετά φανταστική! Πάντος να είσαι καλά και να βολτάρετε συνέχεια και να την αγαπάς!!!