Ημίαιμο λυκόσκυλο

Morian

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2012
110
103
Ιωαννινα
Καλησπέρα στην παρέα.
Καταρχάς θέλω να σας γνωρίσω τον καινούργιο φίλο μου, τον Λούπο, είναι 3,5 μηνών.
Είναι ένα ημίαιμο λυκοσκυλάκι από πατέρα καθαρόαιμο και μητέρα ημίαιαμη,
είναι ο πιο έξυπνος και ο πιο όμορφος κούταβος που έχω δει στην ζωή μου :)
Λοιπόν ένας γνωστός μου πρότεινε να μου τον χαρίσει και εννοείτε πως δέχτηκα!
Μην αρχίσετε γιατί τα ζευγάρωσε αφού ήταν ημίαιμο κτλ... Δεν μου πέφτει λόγος να τον ρωτήσετε! :p
Λοιπόν έχω κανα 2 ερωτήσεις, πήγαμε στον κτηνίατρο, καταρχάς με την πρώτη ματιά και το ψηλάφησμα που του έκανε μου είπε πως είναι υγιέστατος, κάναμε τα εμβόλια και σε 25 μέρες θα τα ξανακάνουμε + το αντιλυσσικό, κάναμε αποπαρασίτωση και βάλαμε και αμπούλα για τα εξωτερικά παράσιτα, μου είπε πως δεν χρειάζεται κολάρο γιατί χειμώνας έρχεται και δεν υπάρχουν εξωτερικά παράσιτα... συμφωνείτε?
Επίσης του δίνω τροφή Meradog Junior 1 μου είπε ο κτηνίατρος πως είναι άριστη, την γνωρίζει κανένας?
Ακόμα θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα αυτάκια του τα όμορφα! Θα τα σηκώσει? ο κτηνίατρος μου είπε πως έχει προοπτικές. (δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες)
Τα σηκώσει δεν τα σηκώσει δεν με πειράζει καθόλου, απλά το έχω απορία.
Παιδιά είναι τόσο έξυπνος ειλικρινά που σε 2 μέρες μάθαμε το κάτσε, το έλα (αν και θέλει λίγο εξάσκηση ακόμα, λόγο πολλών εξωτερικών ερεθισμάτων) και το γεια σου!
Ακούω γνώμες και απόψεις!

Attachments

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
...
Λοιπόν ένας γνωστός μου πρότεινε να μου τον χαρίσει και εννοείτε πως δέχτηκα!
Μην αρχίσετε γιατί τα ζευγάρωσε αφού ήταν ημίαιμο κτλ... Δεν μου πέφτει λόγος να τον ρωτήσετε! :p
...
Ακούω γνώμες και απόψεις!
Για να καταλάβω, ακούς γνώμες κι απόψεις μόνο για αυτά που θέλεις;
Προφανώς και δεν μπορούμε να ρωτήσουμε το γνωστό σου γιατί έβαλε ανεύθυνη γέννα. Μπορούσες να κάνεις εσύ όμως αυτές τις ερωτήσεις κι αντί "εννοείται να δεχτείς", να κάνεις το ανάποδο, να μη δεχτείς να σου χαρίσει, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Είσαι μέλος τριαμισι χρόνια, και από το πως πηγαίνεις, με χαριτωμενιά, να αποφύγεις τα της ανεύθυνης γέννας, σημαίνει ότι είσαι και πλήρως ενήμερος επί του θέματος.
Μάθε λοιπόν ότι δεν ξέρει κανείς αν θα σηκώσει τα αυτιά του. Μαντεψιά καθαρή είναι ότι και να πει ο οποιοσδήποτε.
Για όλα τα υπόλοιπα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ρωτάς τον γνωστό σου, αφού τον εμπιστεύεσαι.

tryphon13

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2015
180
334
ATHENS
τα εξωτερικά παράσιτα, μου είπε πως δεν χρειάζεται κολάρο γιατί χειμώνας έρχεται και δεν υπάρχουν εξωτερικά παράσιτα... συμφωνείτε?

Τα αυτια του μην τα ακουμπάς καθόλου.

Καλύτερα βάλε ένα κολάρο προληπτικά για να είσαι σίγουρος και το χειμώνα. Άμπουλα από τώρα μέχρι τον Απρίλιο δε χρειάζεται.

Εγώ αλλάζω κολλάρο ανά 4 μήνες και παίρνω το kiltix

Αμπούλα παίρνω advantix Απρίλιο - Νοέμβριο ανά 25 μέρες.

• Like
Reactions: GRDANE and Orilis

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Nα ρωτήσεις τον παντελώς ανεύθυνο γνωστό σου, για τα αυτιά του. Στα ημίαιμα άλλα εχουν σηκωμένα αυτιά άλλα όχι.
Κρίμα για τους γονείς του σκύλου σου....
Κρίμα για την τόση ενημέρωση που υπάρχει....
Και ναι... εξοργιστική η χαριτωμενιά με την οποία προσπαθείς να απεκδυθείς των ευθυνών σου που στήριξες μια ανεύθυνη γέννα.

• Like
Reactions: Gaara and Orilis

Morian

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2012
110
103
Ιωαννινα
Για να καταλάβω, ακούς γνώμες κι απόψεις μόνο για αυτά που θέλεις;
Προφανώς και δεν μπορούμε να ρωτήσουμε το γνωστό σου γιατί έβαλε ανεύθυνη γέννα. Μπορούσες να κάνεις εσύ όμως αυτές τις ερωτήσεις κι αντί "εννοείται να δεχτείς", να κάνεις το ανάποδο, να μη δεχτείς να σου χαρίσει, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Είσαι μέλος τριαμισι χρόνια, και από το πως πηγαίνεις, με χαριτωμενιά, να αποφύγεις τα της ανεύθυνης γέννας, σημαίνει ότι είσαι και πλήρως ενήμερος επί του θέματος.
Μάθε λοιπόν ότι δεν ξέρει κανείς αν θα σηκώσει τα αυτιά του. Μαντεψιά καθαρή είναι ότι και να πει ο οποιοσδήποτε.
Για όλα τα υπόλοιπα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ρωτάς τον γνωστό σου, αφού τον εμπιστεύεσαι.
Nα ρωτήσεις τον παντελώς ανεύθυνο γνωστό σου, για τα αυτιά του. Στα ημίαιμα άλλα εχουν σηκωμένα αυτιά άλλα όχι.
Κρίμα για τους γονείς του σκύλου σου....
Κρίμα για την τόση ενημέρωση που υπάρχει....
Και ναι... εξοργιστική η χαριτωμενιά με την οποία προσπαθείς να απεκδυθείς των ευθυνών σου που στήριξες μια ανεύθυνη γέννα.
Λοιπόν.... Τόσο κομπλεξισμό που βγάζετε εσύ και οι υπόλοιποι για τα ημίαιμα, πραγματικά μου δημιουργεί στομαχικό άλγος... Δεν είναι ζωάκια αυτά? Δεν έχουν ανάγκη απο φροντίδα? Μήπως καλύτερα να σκοτώναμε ή μήπως καλύτερα να τα αφήναμε στους δρόμους να πεινάνε χωρίς κανένα απολύτως σεβασμό?
Και σας λέω φυσικά δεν στήριξα μια ανεύθηνη γέννα και ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ... Στην αρχή για καθαρόαιμο μου είπε να μου χαρίσει... Μόλις ομώς τα είδα και του είπα ότι δεν είναι καθαρόαιμα μου τα μάσησε... Τελός παντών καθαρόαιμα ή μη ήταν αγγελούδια τα κουταβάκια και έτσι πήρα ένα και το τονίζω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως πήρα και δεν μετανιώνω τις αποφάσεις μου!
Δεν θέλω άλλο ποστ από εσάς, αρκετό καρκίνο έβγαλαν τα μάτια μου με αυτά που διάβασα...

τα εξωτερικά παράσιτα, μου είπε πως δεν χρειάζεται κολάρο γιατί χειμώνας έρχεται και δεν υπάρχουν εξωτερικά παράσιτα... συμφωνείτε?

Τα αυτια του μην τα ακουμπάς καθόλου.

Καλύτερα βάλε ένα κολάρο προληπτικά για να είσαι σίγουρος και το χειμώνα. Άμπουλα από τώρα μέχρι τον Απρίλιο δε χρειάζεται.

Εγώ αλλάζω κολλάρο ανά 4 μήνες και παίρνω το kiltix

Αμπούλα παίρνω advantix Απρίλιο - Νοέμβριο ανά 25 μέρες.
Σε ευχαρίστω πολύ για τις συμβουλές σου φίλε, σκέφτομαι να του βάλω και εγώ προλιπτηκά, ας έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

που να ξερουμε αν θα σηκώσει τα αυτιά??? ημίαιμο ειναι...

Να σου ζήσει! :)
Ναι ημίαιμο είναι... τεσπα... Σε ευχαριστώ :)

Ειχες γραψει πως εχεις και εναν Ελληνικο Ποιμενικο,τι απεγινε εκεινος ;
Αν ρωτάς από ενδιαφέρων και μόνο θα σου πώ... Μάλλον θα σου δείξω!
Αν πάλι ρωτάς με πονηρία γιατί ίσως λέω ίσως θέλεις να αποδείξεις κάτι στα τσακίδια!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Αν ρωτάς από ενδιαφέρων και μόνο θα σου πώ... Μάλλον θα σου δείξω!
Αν πάλι ρωτάς με πονηρία γιατί ίσως λέω ίσως θέλεις να αποδείξεις κάτι στα τσακίδια!
Πολυ όμορφος τρόπος αγαπητέ. Ειχα όλη την καλη διάθεση να σου απαντήσω ειλικρινα στα ερωτήματα που έθεσες αλλα με απέτρεψες αποτελεσματικότητα με το τελευταίο σου ποστ.

Morian

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2012
110
103
Ιωαννινα
Επίσης κύριε/κυρία Orilis
εντελώς τυχαία ανακάλυψα ένα από τα πρώτα σου ποστ μόλις τώρα...
Καλησπέρα, είμαι κι εγώ μια σκυλομαμά εδώ και ένα χρόνο περίπου και μόλις ανακάλυψα το forum σας και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον! Ο μικρός μου συγκάτοικος ("μικρός", λέμε τώρα...) λέγεται Ρας και είναι ημιαιμότατος. Heinz 57 όπως τον είπε μια συμπαθέστατη Βρετανίδα και πιό μέσα δεν θα μπορούσε να έχει πέσει, μπορεί να αποτελείται όντως από 57 ή και περισσότερες ράτσες. Είναι πανέξυπνος και κατά την ταπεινή μου γνώμη πανέμορφος!
Η ιστορία του, μέσες άκρες έχει ως εξής. Γνωστός γνωστού χάριζε λαμπραντοράκια γιατί η σκυλίτσα του γέννησε πολλά, 9, και ούτε λίγο ούτε πολύ θα τα έπνιγε αν δεν έβρισκε που να τα δώσει... Την ψιλιάστηκα φυσικά ότι δεν θα είναι λαμπραντόρ γιατί τότε αν δεν έβρισκε που να τα δώσει απλά θα τα πούλαγε. Από μικρό παιδί ήθελα να αποκτήσω σκύλο αλλά θεωρόντας ότι είναι πολύ μεγάλη ευθύνη δεν είχα αποτολμήσει ποτέ στο παρελθόν κάποια κίνηση, ίσως επειδή δεν ήμουν και έτοιμη. Όμως στο άκουσμα του "θα τα πνίξει" κάτι έγινε... Και ετοιμάστηκα!
Εννοείται ότι έκανα όση έρευνα μπορούσα να κάνω, τόσο μέσω διαδυκτύου, όσο και μέσω γνωστών, αλλά τελικώς η θεωρία απέχει πολύύύύ από την πράξη αλλά και κάθε περίπτωση διαφέρει με τις άλλες, οπότε χρειάστηκα να απευθυνθώ σε εκπαιδεύτρια.
από τότε ζούμε αρμονικά αφού είναι υπάκουος αλλά κι εγώ καταλαβαίνω πάνω κάτω τις ανάγκες του. Είναι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας (από παιδιά μέχρι γέρους) και φυλής.
Το μόνο μας πρόβλημα είναι όταν συναντάμε στην βόλτα μας άλλα αρσενικά σκυλιά. Τότε ο Ρας γίνεται τέρας... Έχω πρόσπαθήσει με το καλό αλλά και με το άγριο αλλά δεν έχω καταφέρει και πολλά πράγματα... Ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά με τα αρσενικά που γνωρίζει από όταν ήταν ο ίδιος κουτάβι αλλά αυτό δεν είναι αρκετό νομίζω...
Αυτά από μας, ευχαριστώ! :)
Έρχεσαι ακριβώς στα λόγια μου, ακριβώς όμως! Με την παραπάνω πρότασή μου (Λοιπόν ένας γνωστός μου πρότεινε να μου τον χαρίσει και εννοείτε πως δέχτηκα!
Μην αρχίσετε γιατί τα ζευγάρωσε αφού ήταν ημίαιμο κτλ... Δεν μου πέφτει λόγος να τον ρωτήσετε! :p)
και την χαριτωμενιά μου όπως λες προσπαθώ να κρύψω κατα κάποιο τρόπο την μοίρα τον κακόμοιρων αν δεν υιοθετηθούν...

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
πολλά νεύρα...

απαράδεκτος τρόπος και συμπεριφορά.

τόσα χρόνια εγγραφής στο φόρουμ, ε ας έμπαινες να διαβάσεις και τίποτα.

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Επίσης κύριε/κυρία Orilis
εντελώς τυχαία ανακάλυψα ένα από τα πρώτα σου ποστ μόλις τώρα...

Έρχεσαι ακριβώς στα λόγια μου, ακριβώς όμως! Με την παραπάνω πρότασή μου (Λοιπόν ένας γνωστός μου πρότεινε να μου τον χαρίσει και εννοείτε πως δέχτηκα!
Μην αρχίσετε γιατί τα ζευγάρωσε αφού ήταν ημίαιμο κτλ... Δεν μου πέφτει λόγος να τον ρωτήσετε! :p)
και την χαριτωμενιά μου όπως λες προσπαθώ να κρύψω κατα κάποιο τρόπο την μοίρα τον κακόμοιρων αν δεν υιοθετηθούν...
μόνο που ο / η Orilis έκανε το λάθος και έμαθε.

εσύ από 09 Μαρτίου 2012 δεν πρόλαβες να ενημερωθείς?

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Αν ρωτάς από ενδιαφέρων και μόνο θα σου πώ... Μάλλον θα σου δείξω!Αν πάλι ρωτάς με πονηρία γιατί ίσως λέω ίσως θέλεις να αποδείξεις κάτι στα τσακίδια!
Τα δεοντα.

• Like
Reactions: GRDANE

Morian

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2012
110
103
Ιωαννινα
Πολυ όμορφος τρόπος αγαπητέ. Ειχα όλη την καλη διάθεση να σου απαντήσω ειλικρινα στα ερωτήματα που έθεσες αλλα με απέτρεψες αποτελεσματικότητα με το τελευταίο σου ποστ.
Μα έχω τρελαθεί με αυτά που βλέπω....
Επίσης λέω και διευκρινίζω την "βρισιά"... Αν ρωτάει ο άνθρωπος από ενδιαφέρων κανένα πρόβλημα...

μόνο που ο / η Orilis έκανε το λάθος και έμαθε.

εσύ από 09 Μαρτίου 2012 δεν πρόλαβες να ενημερωθείς?
Σε πληροφορώ ναί... αλλά και πάλι λέω ότι ξέρω την μοίρα τους αν δεν υιοθετηθούν... Εσύ προσωπικά αν ήσουν στην θέση μου και ενώ ξέρεις που θα καταλήξουν τι θα έκανες?

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Μα έχω τρελαθεί με αυτά που βλέπω....
Επίσης λέω και διευκρινίζω την "βρισιά"... Αν ρωτάει ο άνθρωπος από ενδιαφέρων κανένα πρόβλημα...

Σε πληροφορώ ναί... αλλά και πάλι λέω ότι ξέρω την μοίρα τους αν δεν υιοθετηθούν... Εσύ προσωπικά αν ήσουν στην θέση μου και ενώ ξέρεις που θα καταλήξουν τι θα έκανες?
1. δεν θα ήμουν στη θέση σου, όπως και δεν είμαι γιατί πριν κάνω κάποια τέτοια κίνηση φροντίζω να ενημερωθώ. όπως και ενημερώθηκα καταλλήλως.

2. δεν θα συντηρούσα το "χόμπι" του να κάνει γέννες

3. καταγγελία, και άσε τον να τρέχει με τους νόμους

4. σίγουρα δε θα έκραζα όποιον μου απαντούσε στο νήμα. Τις απαντήσεις που θα έρχονταν τις ήξερες (φαίνεται και από το πρώτο σου ποστ αυτό και από τον χρόνο παραμονής σου στο φόρουμ). Αν δεν τις γούσταρες να μην έκανες νήμα. και ΝΑΙ έχουν όλα τα δίκια του κόσμου.

να σου ζήσει το κουτάβι.

οτιδήποτε άλλο είναι να χαμε να λέγαμε..

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το φόρουμ το ανακάλυψα όταν ο σκύλος μου είχε μπει ήδη στην εφηβεία, αρκετά μετά που τον απέκτησα. Ουδέποτε δήλωσα υπερηφάνεια για τον τρόπο απόκτησης και βέβαια δεν έχω κάτι εναντίον των ημιαιμων. Ξαναλέω, από τον τρόπο που πήγες να αποφύγεις το κράξιμο τα πήρα. Και το "εννοείται" με τσιγκλισε ακόμα παραπάνω. Αν δεν ήσουν μέλος τόσο καιρό, και δεν είχες συμμετάσχει, κι αγνοουσες θα το έβλεπα αλλιώς, κι ενδεχομένως να ήμουν πιο ευγενική, όπως τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να είμαι διότι αναγνωρίζω ότι κάποια πράγματα δεν είναι καθόλου αυτονόητα..

Εναντίον αυτών που τα δημιουργούν είμαι...

• Like
Reactions: Aslan

korthem

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2015
176
187
34
Φιλε αφου οπως λες αγαπας τα ημιαιμα και δεν εχεις καποιο προβλημα μαζι τους, γιατι να μην υιοθετουσες ενα κουταβι απο φιλοζωικη η απο καποιον που το βρηκε αντι να σου χαρισει καποιος ΜΑΛΛΟΝ οχι και πολυ υπευθυνος κατι δικο του; Δεν σου λεω οτι αφου τωρα συμβιωνετε δεν πρεπει να το αγαπας και να το προσεχεις, ευχομαι να ειναι υγιες το κουταβι σου.
Επισης κατι αλλο: το γεγονος οτι ο ''γνωστος'' σου μετονομασε τα ημιαιμα του σε καθαροαιμα με κανει να σκεφτω οτι δεν τα πολυηθελε, και περιμενε οτι περισσοτεροι θα ''τσιμπαγαν'' και θα τα επαιρναν μαζι τους επειδη ηθελαν τη ρατσα. Αφου ο ιδιος επειτα παραδεχτηκε οτι στην πραγματικοτητα ειναι ημιαιμα, γιατι να μην στο ειχε πει απο την αρχη;

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Φιλε αφου οπως λες αγαπας τα ημιαιμα και δεν εχεις καποιο προβλημα μαζι τους, γιατι να μην υιοθετουσες ενα κουταβι απο φιλοζωικη η απο καποιον που το βρηκε αντι να σου χαρισει καποιος ΜΑΛΛΟΝ οχι και πολυ υπευθυνος κατι δικο του; Δεν σου λεω οτι αφου τωρα συμβιωνετε δεν πρεπει να το αγαπας και να το προσεχεις, ευχομαι να ειναι υγιες το κουταβι σου.
Επισης κατι αλλο: το γεγονος οτι ο ''γνωστος'' σου μετονομασε τα ημιαιμα του σε καθαροαιμα με κανει να σκεφτω οτι δεν τα πολυηθελε, και περιμενε οτι περισσοτεροι θα ''τσιμπαγαν'' και θα τα επαιρναν μαζι τους επειδη ηθελαν τη ρατσα. Αφου ο ιδιος επειτα παραδεχτηκε οτι στην πραγματικοτητα ειναι ημιαιμα, γιατι να μην στο ειχε πει απο την αρχη;
ε και ο θεματοθέτης για "τσαμπέ καθαρόαιμο" πήγε ούτως ή άλλως...

η νοοτροπία καλά κρατεί γενικώς και δεν τη βλέπω να αλλάζει

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
είναι τραγικό το πώς προσπαθείς να βγεις και από πάνω ενώ γνωρίζεις το λάθος σου.
Όποιος σου έμαθε ότι η επιθεση είναι η καλύτερη άμυνα, να του πεις ότι αυτό αρμόζει σε όσους δεν θέλουν να παραδεχτούν το λάθος τους. Οι άνθρωποι που έχουν τα κότσια, είτε δεν μπαίνουν καν σε ψευτοδιλήμματα είτε λένε ΝΑΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ. Απείρως πιο έντιμο.

Όσο και να χτυπιέσαι και να ωρύεσαι στέλνοντας κοσμο στα τσακίδια -να χαίρεσαι την συμπεριφορά σου, φουλ κομπλεξική- βοήθησες τον γνωστό σου να ξεφορτωθεί κουτάβια. Και τον βοήθησες να ξανακάνει την επόμενη γέννα αφού βρήκε τοσο εύκολα και τα ξεφορτώθηκε.

υγ: δεν έχεις κανένα δικαίωμα να υποδείξεις σε κανέναν πού θα σχολιάζει. Εδώ θέλω, εδώ θα σχολιάζω. So simple....

• Like
Reactions: Orilis

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν περίμενε εμάς ως forum η "αγορά" των ιδιωτών που κάνουν γέννες...

Αγαπητέ/ή @Morian όλα είναι θέμα "ζήτησης και αγοράς", ο θεμελιώδης αυτός νόμος! Όσο θα ζητάς(δηλαδή θα παίρνεις σκυλιά με επίκληση στο συναίσθημα) τόσο θα υπάρχει και αγορά!

Για να στο πω και πιο ωμά, θα προτιμούσα να θυσιάσω(με ό,τι αυτό συνεπάγεται) μία παρτίδα από σκυλιά(δηλαδή να σταματούσα την ζήτηση) παρά να παίρνω επικαλούμενος ότι θα ζήσουν δεν ξέρω και 'γω που και πως και να διαιωνίζω την κατάσταση! Ο καθένας κάνει ότι τον κόφτει αλλά δεν μπορεί να κανείς να προσπεράσει το γεγονός ότι οι μισοί από αυτούς θα επηρεάσουν τους άλλους μισούς με τις πράξεις τους!

Χιλιοειπωμένη συζήτηση...:cautious:

Το σήκωμα των αυτιών είναι γονιδιακός παράγοντας(επίσης υπάρχουν πάμπολλα θέματα γι'αυτό στο forum) ή θέμα τραυματισμού του χόνδρου. Εφόσον ο σκύλος είναι ημίαιμος και προέρχεται από αμφιβόλου ποιότητος γονείς δεν γνωρίζεις τις πιθανότητες. The end!
Γενικά το αυτί και τον χόνδρο μην τον ζορίζεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Morian

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2012
110
103
Ιωαννινα
Το φόρουμ το ανακάλυψα όταν ο σκύλος μου είχε μπει ήδη στην εφηβεία, αρκετά μετά που τον απέκτησα. Ουδέποτε δήλωσα υπερηφάνεια για τον τρόπο απόκτησης και βέβαια δεν έχω κάτι εναντίον των ημιαιμων. Ξαναλέω, από τον τρόπο που πήγες να αποφύγεις το κράξιμο τα πήρα. Και το "εννοείται" με τσιγκλισε ακόμα παραπάνω. Αν δεν ήσουν μέλος τόσο καιρό, και δεν είχες συμμετάσχει, κι αγνοουσες θα το έβλεπα αλλιώς, κι ενδεχομένως να ήμουν πιο ευγενική, όπως τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να είμαι διότι αναγνωρίζω ότι κάποια πράγματα δεν είναι καθόλου αυτονόητα..

Εναντίον αυτών που τα δημιουργούν είμαι...
Το ότι έχω δημιουργίσει έναν λογαριασμό εδώ και τόσο καιρό δεν σημαίνει οτι παρακολουθώ τα πάντα... Φαίνετε άλλωστε και από τα πόσα μυνήματα έχω... Κοίτα δεν λέω πως δεν ήμουν ενημερωμένος δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δαχτυλό μου, επίσεις εξηγώ παραπάνω γιατί προσπάθησα να αποφήγω το κράξιμο, δεν τα κατάφερα όμως...
Και εγώ μαζί σου, εναντίον τους είμαι φυσικά... Άλλα δεν μπορούσα να τα αφήσω στην ευχή της Παναγίας (που ήξερα πια ήταν....) Κατάλαβες? Το να είσαι λίγο πιο ευγενική/κος δεν έβλαψε πότε κανέναν, επίσης είναι καλύτερος τρόπος να κάνεις κάποιον να καταλάβει...

Μα για να τσιμπήσω φυσικά... Όπως και τσίμπησα και πήγα και τα είδα... Το γεγονός ότι είναι γνωστός μου, δεν τον κάνει και φίλο μου.. Απλά ένας πελάτης του μαγαζιού(βενζινάδικο) που τον ξέρω κανα 2 χρόνια....