δεν μου αρεσει να είμαι ουτε ορνιθα ουτε νησσα,ως προς τόπο εκφρασης, και δεν φοβαμαι να εκφρασω απόψεις, ουτε να απαντήσω, και απαντω επώνυμα.''ποιω την νησσα'' ισως?
δεν μου αρεσει να είμαι ουτε ορνιθα ουτε νησσα,ως προς τόπο εκφρασης, και δεν φοβαμαι να εκφρασω απόψεις, ουτε να απαντήσω, και απαντω επώνυμα.''ποιω την νησσα'' ισως?
δεν ξερω σε ποιους αναφερεστε ,θα ηθελα ομως να βγαλω και να καθαρισω τη δικια μου πλευρα ,η οποια συμφωνει απολυτα με τα λεγομενα σας ,απλα πραγματικα εχω κουραστει εδω στο forum να δινω μαχες για το συγκεκριμενο θεμα και ομως ελαχιστοι να καταλαβενουν,και ξερετε γιατι ? γιατι κρινουν εξ ιδιων τα αλλοτρια ,γιατι αυτοι που μιλουν για το χρημα των ερασιτεχνων εκτροφεων ειναι αυτοι που εχουν οι ιδιοι θεο τους το χρημα ,ειναι αυτοι που δεν μπορουν να καταλαβουν την ηθικη και την αγαπη ,την προσπαθει και την ελπιδα,το οραμα ,και ετσι ολα τα βαζουν με ενα μετρο συγκρισης το χρημαπεσατε πολοι στον χρονο της απαντησης
σ αυτο το φορουμ δεν ειναι μειοψηφικες, το κακο - και μαλιστα το μεγαλυτερο - ειναι οτι ειναι στην ελλαδα.πεσατε πολοι στον χρονο της απαντησης, μηπως πρέπει καποιος να κάνει τη κότα? ε δεν μου αρέσει να κανω τη κότα, δεν μου αρέσει να με θιγουν σε αυτά που τόσα χρόνια πρεσβευω ,και σαφώς δέχομαι άλλες απόψεις ,εστω και αν οι δικές μου είναι πλεον μειοψηφικές, η ελπιδα πεθαινει τελευταία, η ερημος βλασταίνει
εγω ειμαι σπιτι μου,ο ΚΟΕ ειναι τα μελη του, αρα όχι εγωαυτο δεν εχετε καταλαβει και εσεις και ο ΚΟΕ .
Καλά και άγια όλα αυτά, αλλά υπάρχει τρόπος να ελεγχθούν? Αν όχι, τι χρησιμότητα έχουν? (υπο τη μορφή "κώδικα ηθικής" εννοώ). Και η κυρα Μαρία μπορεί να σου πει οτι τα'χει όλα αύτα. Πως την ελέγχεις?η γνωση της φυλης του,η σωστη διαβιωση ,η καταλληλοτητα αναπαραγωγης των γεννητορων,οι γνωσεις που απαιτουνται για να μπορεσει να ανταπεξελθει στην εγκυμοσυνη και στο τοκετο και στους βαθμους δυσκολιας αυτων,το σωστο μεγαλωμα των μωρων,η αποκατασταση της μητερας ,η ανευρεση των καταλληλων νεων ιδιοκτητων και η συμπαρασταση του εκτροφεα καθ ολη τη ζωη τους
περα αυτων εγω δεν βρισκω πουθενα αλλου θεμα ηθικης
Στο μαγαζι ομως παιρνουν αποδειξη !!αυτη την στιγμη... δεν υπαρχει ελεγχος...
αυτο ειναι δεδομενο....
ειναι και ο κυριωτερος λογος που πρεπει να ενημερωνεται ο καθενας τοσο και με συγκεκριμενο τροπο ωστε να μπορει να κανει ο ιδιος τους δικους του προσωπικους ελεγχους...
μα εμεις θα βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα???
ναι μεχρι να αποκτησουμε την παιδεια, την γνωση και τις υποδομες ετσι πρεπει... αν θελουμε να εχουμε ενα υγιες κουταβι...
θα πρεπει να ψαξουμε τον ηθικο εκτροφεα... που δεν αξιοποιει την σκυλα σε καθε περιοδο...
εχει επιλεξει σωστα την θυληκια και τον αρσενικο που θα ζευγαρωσει....
ειναι και οι δυο γεννητορες εντος προτυπου κι αυτο πιστοποιειται απο αρκετες συμετοχες σε εκθεσεις με διακρισεις...
υπαρχουν οι αντιστοιχες εξετασεις δυπλασιας,κλπ που απαιτουνται για την εκαστοτε φυλη... συγκριτικα με τις κληρονομικες ασθενειες....
και εχουν οι γενητορες τον αντιστοιχο χαρακτηρα με αυτον που μας εκανε να επιλεξουμε την συγκεκριμενη φυλη....
και ειμαι σιγουρος οτι με τετοιο ψαξιμο.. οταν εχουμε το κουταβι στα χερια μας... δεν μας ενδιαφερει αν κερδισε ποσα κερδισε και τι εξοδα και τι εσοδα εχει και δηλωνει τον χρονο....
αυτες τις ανυσηχιες τις εχουν αυτοι που βαριουνται να ψαξουν....και πιστευουν απλα οτι τους πουν στα διαφορα μαγαζια...
Συμφωνω. Και εν κατακλειδι σε μια τετοια περιπτωση θα πρεπει να πληρωσει και κατι παραπανω, πως νσ το κανουμε δηλαδη...αυτη την στιγμη... δεν υπαρχει ελεγχος...
αυτο ειναι δεδομενο....
ειναι και ο κυριωτερος λογος που πρεπει να ενημερωνεται ο καθενας τοσο και με συγκεκριμενο τροπο ωστε να μπορει να κανει ο ιδιος τους δικους του προσωπικους ελεγχους...
μα εμεις θα βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα???
ναι μεχρι να αποκτησουμε την παιδεια, την γνωση και τις υποδομες ετσι πρεπει... αν θελουμε να εχουμε ενα υγιες κουταβι...
θα πρεπει να ψαξουμε τον ηθικο εκτροφεα... που δεν αξιοποιει την σκυλα σε καθε περιοδο...
εχει επιλεξει σωστα την θυληκια και τον αρσενικο που θα ζευγαρωσει....
ειναι και οι δυο γεννητορες εντος προτυπου κι αυτο πιστοποιειται απο αρκετες συμετοχες σε εκθεσεις με διακρισεις...
υπαρχουν οι αντιστοιχες εξετασεις δυπλασιας,κλπ που απαιτουνται για την εκαστοτε φυλη... συγκριτικα με τις κληρονομικες ασθενειες....
και εχουν οι γενητορες τον αντιστοιχο χαρακτηρα με αυτον που μας εκανε να επιλεξουμε την συγκεκριμενη φυλη....
και ειμαι σιγουρος οτι με τετοιο ψαξιμο.. οταν εχουμε το κουταβι στα χερια μας... δεν μας ενδιαφερει αν κερδισε ποσα κερδισε και τι εξοδα και τι εσοδα εχει και δηλωνει τον χρονο....
αυτες τις ανυσηχιες τις εχουν αυτοι που βαριουνται να ψαξουν....και πιστευουν απλα οτι τους πουν στα διαφορα μαγαζια...
Το θέμα ομως μετά είναι, τι λες σ'άυτόν που σου λέει οτι εμένα κύριε δε μ'ενδιαφέρουν όλα αύτα. Δε θέλω να μπω σ'ολη αυτή τη διαδικασία. Δε με νοιάζει. Και στην τελική, ας μην έχω κι εγγυήσεις, απλά να μοιάζει πάνω κάτω με ράτσας. Τι κάνεις μ'αυτόν που δεν έχει απαιτήσεις, δεν ελέγχει και άρα συντηρεί τον "λιγότερο ηθικό" εκτροφέα και λοιπή βιομηχανία.Συμφωνω. Και εν κατακλειδι σε μια τετοια περιπτωση θα πρεπει να πληρωσει και κατι παραπανω, πως νσ το κανουμε δηλαδη...