Ζωή!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μα...δεν είμαι εγώ...τρυφερή ψυχή;;;;;;
Πιο τρυφερή κι από μαρούλι!!!

Αλλά μην πολυδιαβάζεις και πολλά άλλα ποστ καλύτερα :cuniaoo:
Θα πω και ας πεσει κατω. . . οτι οι δυναμικοι ανθρωποι συνηθως κρυβουν
μεγαλη ευαισθησια μεσα τους! :D

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Χιλια μπραβο για την πραξη σου,την επιμονη κ υπομονη σου...πολλοι στην θεση σου μπροστα σολα αυτα τα προβληματα θα τα παραταγαν!
Χιλια καλα να σου ρθουν στη ζωη σου φιλε μου,γιατι εκανες μια πραξη οχι απλα καλοσυνης αλλα στα βιβλια μου υπερμετρου ηρωισμου κ αυταπαρνησης!γιατι για μενα αυτο ειναι ηρωας,ο απλος καθημερινος ανθρωπος που υπερπηδα καθε αντιξοοτητα (ειδικα οσων αφορα καποιο ζωο) κ στο τελος βγαινει νικητης!ΚΑΙ θα βγεις νικητης κ συ κ η Ζωιτσα,νασαι σιγουρος!

gefil

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2013
129
68
48
Nea Smirni
www.facebook.com
Θα πω και ας πεσει κατω. . . οτι οι δυναμικοι ανθρωποι συνηθως κρυβουν
μεγαλη ευαισθησια μεσα τους! :D
"I'll drink to that" που λένε και στο χωριό μου... ;-)

Χιλια μπραβο για την πραξη σου,την επιμονη κ υπομονη σου...πολλοι στην θεση σου μπροστα σολα αυτα τα προβληματα θα τα παραταγαν!
Χιλια καλα να σου ρθουν στη ζωη σου φιλε μου,γιατι εκανες μια πραξη οχι απλα καλοσυνης αλλα στα βιβλια μου υπερμετρου ηρωισμου κ αυταπαρνησης!γιατι για μενα αυτο ειναι ηρωας,ο απλος καθημερινος ανθρωπος που υπερπηδα καθε αντιξοοτητα (ειδικα οσων αφορα καποιο ζωο) κ στο τελος βγαινει νικητης!ΚΑΙ θα βγεις νικητης κ συ κ η Ζωιτσα,νασαι σιγουρος!
Μαρία, ειλικρινά σε ευχαριστώ για τα λόγια σου αλλά εγώ έχω άλλη εικόνα. Όπως έμεσα προσπαθούσα να πω παραπάνω, έχουμε "καταντησει" να επαινούμε με διθυραμβικά σχόλια το "αυτονόητο"!
Το θεωρώ ένα είδος κατάντιας αυτό για την κοινωνία μας...

Τεσπά... Δεν γράφω παραπάνω περί αυτού...
Με πιέζει και ο χρόνος γιατί πρέπει να πεταχτώ να αλλάξω μπέρτα... χαχα :p

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
από τα ποστ που διαβάζεις και αποκτάς ένα κόμπο στονλαιμό και ένα χαμόγελο στα χείλη :)

Να είσαστε πολλά ευτυχισμένα χρόνια μαζί :)

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Δυστυχως ομως εκει εχουμε καταντησει,δεκαετιες τωρα...ναι το αυτοννοητο το θεωρουμε κατι το εξαιρετικο κ διαφορετικο...γιατι ανθρωποι ημαστε κ καλυτερα αποτιδηποτε αλλο τους ανθρωπους γνωριζουμε...

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Νιωθω οτι δεν υπαρχουν λογια για την τοσο καλη πραξη που εκανες και που παλεψες και παλευεις μαζι της.
Ενα τεραστιο μπραβο και ευχομαι καποια στιγμη, οταν ξεπερασει την δυσκολη φαση η Ζωη, να παρεις και τον σκυλο που θα διαλεξεις εσυ.
Προς το παρον σου εχει πεσει μια καταπληκτικη φατσα.
Πολλα Μπραβο!!!!!!!!!!!!!
Περιμενουμε νεοτερα ευχαριστα απο το κοριτσακι σας :D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Εγώ θα πω το γαφηκό Μπράβο που σου αξίζει γιατί όχι μόνο έδωσες Ζωή σε ένα πλάσμα,αλλά το πήρες στο σπίτι σου και του δίνεις την αγάπη σου!!Και ενώ έχεις και παιδί,γιατί το λέω αυτό γιατί εδώ αλλοι φρικάρουν αν αρωστήσει το σκυλί τους και κολλήσει κάτι το παιδί τους και στη καλύτερη το χαρίζουν απλά,ενώ εσύ έσωσες ένα σκύλο με τόσα προβλήματα!!Πραγματικά Μπράβο,εύχομαι να ανακάμψει πλήρως και να ζήσετε όμορφα σκυλοχρόνια της χώρις προβληματισμόυς!!:D

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Δεν υπάρχει κατι άλλο να προσθέσω για την πράξη σας.
Εκει που σκέφτομαι οτι χάνεται κάθε ελπίδα φιλοζωίας, διαβάζω αυτο το περιστατικο.
Πραγματικά ευχαριστω πολύ!
καλως ήρθατε στο φορουμ.

Η Ζωη είναι μια κουκλα!!

gefil

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2013
129
68
48
Nea Smirni
www.facebook.com
Η ζωή με την Ζωή κυλάει υπέροχα...

Έχουμε τελειώσει την θεραπεία μας για το καλαζάρ εδώ και 1 μήνα και την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε και τίτλο να δούμε αν έχει αλλάξει κάτι.
Οι αιματολογικές μας δεν είναι ακόμα πολύ καλές (χαμηλά ερυθρά, αιματοκρίτης κλπ) αλλά η διάθεση μας για παιχνίδι μοιάζει με κουτάβι 5 μηνών και όχι με ενήλικο 5-6 ετών...

Είναι τόσο κολλημένη πάνω μου, που ακόμα και όταν πηγαίνω τουαλέτα, τις περισσότερες φορές έρχεται και περιμένει ακούνητη έξω από την πόρτα του μπάνιου.

Ανακαλύψαμε πριν λίγο καιρό, τι σημαίνει να σε χαϊδεύουν στην κοιλιά! Ήταν εντυπωσιακό. Την πρώτη φορά την ξένισε (μπορεί και να φοβήθηκε λίγο). Τώρα μόλις αρχίσω τα χάδια, γυρνάει τούμπα μόνη της για κοιλίτσα... χαχα

Είναι απίστευτα καλή με τα πάντα... Ανθρώπους, σκυλιά, παιδιά... Οτιδήποτε κινείται, γλύφεται...
Εχτές στην διαδικασία γνωριμίας με ένα Χάσκυ στο πάρκο, δεχτηκε 2 φορές "επίθεση" (μαλλον σαν τσαμπουκάς πεισσότερο) χωρίς καν να αντιδράσει.

Παρ'όλα αυτά, οι περισσότεροι που μας βλέπουν στην αρχή φοβούνται γιατί είναι pitbull... Κρίμα.! :-(

Αυτά... Είπα να κάνουμε ένα Update...

Δύο χθεσινές μας φωρογραφίες...

gefil

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2013
129
68
48
Nea Smirni
www.facebook.com
Αυτο ειναι αλλο σκυλι. . . Αλλαξε το μουτρακι της!
Δεν σχολιαζω για τους καθυστερημενους που την φοβουνται γιατι ειναι πιτ μπουλ.
Είδες?? Δεν είναι όμορφο το μωρό μου?? Ε???? χαχα
Που να την δεις από κοντά...
Ελπίζω να τα καταφέρουμε να έρθουμε στη συνάντηση (ξέρεις... εκείνη που θα γινει πολύ νωρίς και δεν θα έχει και φαγητό... χαχα :p ) και να γνωριστείτε!

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Θεά η ζωή!Ολα καλα να πανε στη ζωουλα της απο δω και περα!Να μου τη φιλησεις στην κοιλιτσα της!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Είναι όμως αυτό το "κάτι" που έχουν στο βλέμμα τους αυτά τα σκυλιά..δε ξέρω..εγω ας πούμε ότι και να μου κάνει, ότι ζημιά/σκανταλιά, δε μπορώ να της θυμώσω..

Να το χαίρεσαι το κορίτσι σου! Είναι μια κούκλα που όσο πάει και ομορφαίνει *agapoylas*

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πραγματικα η Ζωη τωρα πια ειναι γεματη απο...ζωη :p
Πολυ ομορφο του μουτρακι της, για φιλημα.
Να την χαιρεστε οικογενειακος και μπραβο που της αλλαξατε την ζωη.

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
πωπω εχει γινει μια κουκλα :) δεν ειναι απο τα πιο εκπληκτικα σκυλια τα πιτ ? ερωτευσιμα 100%

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Τι γλυκόσκυλο που είναι! Κοριτσάκι καλό και αθώο! Πανέμορφη την έκανες, μπράβο σου!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καρακουκλάρα η Ζωή, το είπα?
(Μη δίνεις σημασία στα σχόλια των πιτμπουλόφοβων, ποιος ξέρει τι αχαρακτηριστους εχουν συναντησει μεχρι τώρα.. Ευκαιρεία να γίνεις πρέσβης της καλοσύνης που έχουν τα πιτάκια)

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Θεαματικη η αλλαγη της!!! Χιλια μπραβο Gefil! Ευχομαι αμεσα να φτιαξουν και οι αιματολογικες της ;)

Εγω ομως θα εστιασω στα αυτια..απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! *agapoylas*

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα