Θα πω και ας πεσει κατω. . . οτι οι δυναμικοι ανθρωποι συνηθως κρυβουνΜα...δεν είμαι εγώ...τρυφερή ψυχή;;;;;;
Πιο τρυφερή κι από μαρούλι!!!
Αλλά μην πολυδιαβάζεις και πολλά άλλα ποστ καλύτερα :cuniaoo:
μεγαλη ευαισθησια μεσα τους!
Θα πω και ας πεσει κατω. . . οτι οι δυναμικοι ανθρωποι συνηθως κρυβουνΜα...δεν είμαι εγώ...τρυφερή ψυχή;;;;;;
Πιο τρυφερή κι από μαρούλι!!!
Αλλά μην πολυδιαβάζεις και πολλά άλλα ποστ καλύτερα :cuniaoo:
"I'll drink to that" που λένε και στο χωριό μου... ;-)Θα πω και ας πεσει κατω. . . οτι οι δυναμικοι ανθρωποι συνηθως κρυβουν
μεγαλη ευαισθησια μεσα τους!
Μαρία, ειλικρινά σε ευχαριστώ για τα λόγια σου αλλά εγώ έχω άλλη εικόνα. Όπως έμεσα προσπαθούσα να πω παραπάνω, έχουμε "καταντησει" να επαινούμε με διθυραμβικά σχόλια το "αυτονόητο"!Χιλια μπραβο για την πραξη σου,την επιμονη κ υπομονη σου...πολλοι στην θεση σου μπροστα σολα αυτα τα προβληματα θα τα παραταγαν!
Χιλια καλα να σου ρθουν στη ζωη σου φιλε μου,γιατι εκανες μια πραξη οχι απλα καλοσυνης αλλα στα βιβλια μου υπερμετρου ηρωισμου κ αυταπαρνησης!γιατι για μενα αυτο ειναι ηρωας,ο απλος καθημερινος ανθρωπος που υπερπηδα καθε αντιξοοτητα (ειδικα οσων αφορα καποιο ζωο) κ στο τελος βγαινει νικητης!ΚΑΙ θα βγεις νικητης κ συ κ η Ζωιτσα,νασαι σιγουρος!
χαχαχαχαχαχαχα με στάμπα τη μουσούδα της Ζωής κι ένα Ζ στην πλάτη;Με πιέζει και ο χρόνος γιατί πρέπει να πεταχτώ να αλλάξω μπέρτα... χαχα
Είδες?? Δεν είναι όμορφο το μωρό μου?? Ε???? χαχαΑυτο ειναι αλλο σκυλι. . . Αλλαξε το μουτρακι της!
Δεν σχολιαζω για τους καθυστερημενους που την φοβουνται γιατι ειναι πιτ μπουλ.