Αν τωρα για καποιο λογο θεωρειτε πως το ποστ μου ηταν προσβλητικο και δεν προαγει τον ουσιαστικο διαλογο μπορειτε να το σβησετε.Πρωτον κ κυριοτερο εσενα ποιος σου απηυθυνε το λογο;;; Απαντησα σε συγκεκριμενο ανθρωπο με συγκεκριμενη αποψη, το οποιο μαλλον δεν εχει επιχειρηματα κ κρυβεται πισω απο τη δικη σου τελειως ακυρη απαντηση. Δευτερον, ειπα εγω οτι δεν ειμαι ματαιοδοξη;;; Ακριβως το αντιθετο ειπα. Παψτε να σοκαρεστε πια απο την πραγματικοτητα!!!! αν θελετε να γινετε σωτηρες των αδεσποτων αφηστε τους φαγητο και δωστε ενα χαδι οταν περνατε διπλα τους. Μην τα βαζετε σπιτια σας εκπαιδευοντας τα!!! Τελος το τι θα κανω με τον εαυτο ειναι δικο μου θεμα αγνωστε ανθρωπε και πολυ ανεγκεφαλο να στηριζεστε σε προσωπικες προσβολες για να υποστηριξετε την οποια αποψη τελοσπαντων εχετε. Και να σε ρωτησω κατι... Ποια ειναι η τελευταια φορα που φαγατε κοτοπουλακι;;; Η μηπως η ζωοφιλια περιοριζεται στα ζωα που μας υπακουνε;;;;
ΑμηνEπισης να παει να εξομολογηθει για ολες τις αμαρτιες και τα παραπτωματα, συν το οτι παραπονεθηκε ενω δεν θα επρεπε να εχει ΚΑΝΕΝΑ παραπονο.![]()
Θα σε παρακαλουσα να αφησεις τις ειρωνειες... αντε!''Και τώ Θεώ δόξα''![]()
Καλά, εσύ κι η Μαρέκο, έχετε πλουτίσει απο τ'αδέσποτα! Ντροπή σας!!! Ολόκληρη μπίζνα απο τις "αθώες ψυχούλες"....Eγω παλι δε συμφωνω....
Οταν μπηκα εδω, κριθηκα γιατι ο σκυλος μου ειναι απο byb. Mετα απο λιγο κριθηκα ακομα πιο αυστηρα που ο σκυλος μου δαγκωθηκε ασχημα. Πριν λιγο καιρο κριθηκα επειδη ειχα παρει χρηματα απο αλλα μελη επειδη ηθελα βοηθεια για ενα αδεσποτο. Και για ποσα αλλα θα κριθω...
Tι σημαινει αυτο το μοντ; Μονταδόρος;Σα δε ντρεπεστε λεω γω.. ειστε και μοντ