Ζητάω απεγνωσμένα απόψεις!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Γιάννη??? τελικά επειδή ο Παναθηναικός είναι η καλύτερη ομάδα φρίκαρε!!!!!!

(Συμφωνώ παρεμπιπτόντως)

smike

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
81
0
Αθηνα
Νομιζω πως το να προσπαθεις να κανεις διαλογο δεν εχει να κανει με το αν καποιος ειναι νεος η παλιος σε ενα φορουμ η εχει γνωσεις ως προς τα σκυλια η οχι .
Ξαναδιαβασα το ποστ μου που πυροδοτησε εσφαλμενα ενα μαινος και δεν ειδα κατι το προσβλητικο .
Αντιθετα στην απαντηση της pari ειδα

Πρωτον κ κυριοτερο εσενα ποιος σου απηυθυνε το λογο;;; Απαντησα σε συγκεκριμενο ανθρωπο με συγκεκριμενη αποψη, το οποιο μαλλον δεν εχει επιχειρηματα κ κρυβεται πισω απο τη δικη σου τελειως ακυρη απαντηση. Δευτερον, ειπα εγω οτι δεν ειμαι ματαιοδοξη;;; Ακριβως το αντιθετο ειπα. Παψτε να σοκαρεστε πια απο την πραγματικοτητα!!!! αν θελετε να γινετε σωτηρες των αδεσποτων αφηστε τους φαγητο και δωστε ενα χαδι οταν περνατε διπλα τους. Μην τα βαζετε σπιτια σας εκπαιδευοντας τα!!! Τελος το τι θα κανω με τον εαυτο ειναι δικο μου θεμα αγνωστε ανθρωπε και πολυ ανεγκεφαλο να στηριζεστε σε προσωπικες προσβολες για να υποστηριξετε την οποια αποψη τελοσπαντων εχετε. Και να σε ρωτησω κατι... Ποια ειναι η τελευταια φορα που φαγατε κοτοπουλακι;;; Η μηπως η ζωοφιλια περιοριζεται στα ζωα που μας υπακουνε;;;;
Αν τωρα για καποιο λογο θεωρειτε πως το ποστ μου ηταν προσβλητικο και δεν προαγει τον ουσιαστικο διαλογο μπορειτε να το σβησετε.
Σκοπος σε ενα φορουμ , και στον φυσικο διαλογο δεν ειναι να ευλογουμε τα γενια μας αλλα να δεχομαστε κριτικη και να προσπαθουμε να γινουμε καλυτεροι .
Στη ζωη δεν υπαρχει ασπρο μαυρο αλλα αποχρωσεις του γκρι.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Eγω παλι δε συμφωνω....
Οταν μπηκα εδω, κριθηκα γιατι ο σκυλος μου ειναι απο byb. Mετα απο λιγο κριθηκα ακομα πιο αυστηρα που ο σκυλος μου δαγκωθηκε ασχημα. Πριν λιγο καιρο κριθηκα επειδη ειχα παρει χρηματα απο αλλα μελη επειδη ηθελα βοηθεια για ενα αδεσποτο. Και για ποσα αλλα θα κριθω...
Τι επρεπε να κανω ? Να βαλω βομβα στο dogforum? Nα αναθεματιζω ?
Λυπαμαι, αλλα δε συμφωνω καθολου... καποιοι θα μας χαιδεψουν τα αυτια, καποιοι θα μας κρινουν πολυ αυστηρα, καποιοι θα το ριξουν στο χιουμορ γιατι δεν ενδιαφερονται να ασχοληθουν... ολοι ειναι χρησιμοι :)
Ξαναδιαβασα το θεμα απο την αρχη... νομιζω οτι η Pari δεν πρεπει να εχει ΚΑΝΕΝΑ παραπονο :)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Eπισης να παει να εξομολογηθει για ολες τις αμαρτιες και τα παραπτωματα, συν το οτι παραπονεθηκε ενω δεν θα επρεπε να εχει ΚΑΝΕΝΑ παραπονο. :D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Eπισης να παει να εξομολογηθει για ολες τις αμαρτιες και τα παραπτωματα, συν το οτι παραπονεθηκε ενω δεν θα επρεπε να εχει ΚΑΝΕΝΑ παραπονο. :D
Αμην :)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Άνθρωποι Άνθρωποι :D

[video=youtube;r5Qw4e8TQI0]http://www.youtube.com/watch?v=r5Qw4e8TQI0&feature=results_main&playnext=1&list=PL5638C420BEE8C3DF[/video]

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο ύπαρξης του θέματος. Ο ένας θα λέει πάρε τον σκύλο κοντά σου, ο άλλος άφησέ τον εκεί που είναι. Μετά θα ανοίξει θέμα, μένω με τον Κώστα, αλλά θέλω να μείνω μόνη μου, τι να κάνω;;; Δέκα σελίδες για μια βλακεία και συμμετέχουμε κιόλας....:eye:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Eγω παλι δε συμφωνω....
Οταν μπηκα εδω, κριθηκα γιατι ο σκυλος μου ειναι απο byb. Mετα απο λιγο κριθηκα ακομα πιο αυστηρα που ο σκυλος μου δαγκωθηκε ασχημα. Πριν λιγο καιρο κριθηκα επειδη ειχα παρει χρηματα απο αλλα μελη επειδη ηθελα βοηθεια για ενα αδεσποτο. Και για ποσα αλλα θα κριθω...
Καλά, εσύ κι η Μαρέκο, έχετε πλουτίσει απο τ'αδέσποτα! Ντροπή σας!!! Ολόκληρη μπίζνα απο τις "αθώες ψυχούλες"....

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
Ηλεκτρονική Αθηνών!απο πλυντήρια μέχρι τηλεοράσεις 3d!!!!πλυντηριακι με 269!τρεχα Αμαλια!πάρε κ ένα λευκαντικο όμως, μην τον βάλεις έτσι μέσα!!!!Έχεις λεφτά τώρα εσυ!α, βάλε κ κονεξ! Να τρως ψάρια Απο Ιόνιο!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Σα δε ντρεπεστε λεω γω.. ειστε και μοντ και εχετε εξουσια γι αυτο τα κανετε αυτα :D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μοντεσσοριανός ρε ασχετε.............

Ο σεβασμός στην προσωπικότητα του παιδιού είναι η πρώτη αρχή της μεθόδου, και έπειτα η ελευθερία που θα βγει από την πειθαρχία. Άλλες αρχές της μοντεσσοριανής μεθόδου είναι:
Η εσωτερική και εξωτερική τάξη στη συγκρότηση του ανθρώπου.
Ο σεβασμός στο έμψυχο και άψυχο περιβάλλον.
Η ατομική προσπάθεια αλλά και η καλή συνεργασία με τον κόσμο του περιβάλλοντος.
Η μάθηση μέσω της έρευνας που θα δώσει τη χαρά για τη δουλειά και την ικανοποίηση για το αποτέλεσμα. Η παντοειδής άσκηση για την απόκτηση δυνατοτήτων.
Ικανός άνθρωπος ίσον ευτυχής άνθρωπος.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την εξήγηση του kokoni που τους ξέρει καλύτερα, θα πρόσθετα ότι υπάρχει και το κίνημα των mod στην δεκαετία του 60:p:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ