Ζητάω απεγνωσμένα απόψεις!!!

goufi

Member
9 Ιουλίου 2011
10
0
κατα αρχας σου παρεθετω τον τιτλο του θεματος σου
Ζητάω απεγνωσμένα απόψεις!!!
και επειτα στον διορθωνω
Ζητάω απεγνωσμένα απόψεις που να συμφωνουν ,με τις δικες μ!!!

Επειτα σου λεω οτι ΟΤΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΣ τη ρατσα του ζωντανου πιθανον να διαβασες μερικα πραγματα για τα LABRADOR.Το βασικοτερο ειναι οτι ειναι ανθρωποκεντρικα και οτι εχουν αναγκη για εκτωνωση(η αρχικη τους δουλεια ηταν να μαζευουν διχτυα).Απο οτι καταλαβα ο σκυλος σου ειναι δεμενος εξω και οταν θελετε τον αφηνετε ελευθερο για ωρα να κανει βολτες με μηδενικη ανθρωπινη επαφη......

Μιλατε για τα σκυλια κ τους δινετε διαστασεις ανθρωπινες!!!
Ναι ΟΛΑ τα σκυλια ειναι καλυτερο να υπαρχουν στη ζωη σου απο ΜΕΡΙΚΟΥΣ "ανθρωπους"

φυσικο τους περιβαλλον κ να τα βαλεις σπιτι σου;;; Πραγματικα αυτη ειναι η φυσβ του ζωου;
Απο οταν ο ανθρωπος αποφασησε να τα εξημερωσει ναι αυτη εγινε η φυση του ζωο μαζι και με τις ασχολιες που ηθελε να κανει....
Και για αυτο δημιουργησε τις ρατσες....

Σε λιγο θα μου πεις κι οτι η στειρωση ειναι οτι καλυτερο για τα ζωα!!!
Δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα ειναι αναγκαιο κακο τον λογο τον ξερεις,αν οχι βγες στο μπαλκονι σου...

σπιτι μου στον πλανητη αρη! Γιατι θα σαι πιο ευτυχισμενη σ ενα ξενο για σενα περιβαλλον με συνηθειες που θα σου επιβαλλω, οχι συγγνωμη εκπαιδευσω λεγεται, για να ζω εγω καλυτερα!!!
Ειπα να μη το σχολιασω αλλα δε κρατηθηκα ΚΑΙ ΑΥΤΟ ευοσον το αγαπας και το φραντιζει δεχται να σ κανει καθε χαρτηρι για αυτο να το αντιμετωπιζεις καλυτερα...

τη τελευταια φραση του ποστ σου δε τη σχολιαζω θα φαω μπαν(3 μηνυμα ειναι αμαρτια).....

ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ.ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΜ Η ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Πρωτον κ κυριοτερο εσενα ποιος σου απηυθυνε το λογο;;; Απαντησα σε συγκεκριμενο ανθρωπο με συγκεκριμενη αποψη, το οποιο μαλλον δεν εχει επιχειρηματα κ κρυβεται πισω απο τη δικη σου τελειως ακυρη απαντηση. Δευτερον, ειπα εγω οτι δεν ειμαι ματαιοδοξη;;; Ακριβως το αντιθετο ειπα. Παψτε να σοκαρεστε πια απο την πραγματικοτητα!!!! αν θελετε να γινετε σωτηρες των αδεσποτων αφηστε τους φαγητο και δωστε ενα χαδι οταν περνατε διπλα τους. Μην τα βαζετε σπιτια σας εκπαιδευοντας τα!!! Τελος το τι θα κανω με τον εαυτο ειναι δικο μου θεμα αγνωστε ανθρωπε και πολυ ανεγκεφαλο να στηριζεστε σε προσωπικες προσβολες για να υποστηριξετε την οποια αποψη τελοσπαντων εχετε. Και να σε ρωτησω κατι... Ποια ειναι η τελευταια φορα που φαγατε κοτοπουλακι;;; Η μηπως η ζωοφιλια περιοριζεται στα ζωα που μας υπακουνε;;;;
Eσύ ήσουν που ζητούσες απεγνωσμένα απόψεις; Τότε του απηύθυνες τον λόγο όταν τις ζητούσες, συγκεκριμένα απευθυνόσουν σε όλο το φόρουμ. Οπότε να είσαι έτοιμη να ακούς και να σέβεσαι τις απόψεις όλου του φόρουμ και να μην απαντάς με στυλ ¨"εσένα ποιός σου είπε να πεταχτείς".
Και όταν θα απευθύνεσαι σε συγκεκριμένο άτομο για κάτι που δεν αφορά το θέμα υπάρχουν και τα pm.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Pari,

όποιος δεν θέλει να δουλέψει για να δημιουργήσει ουσιαστική σχέση με τον σκύλο του επικαλείται την.....''φύση'' πιστεύοντας (?) ότι η άποψή του μπορεί να παρουσιαστεί ως...... φιλοζωική.

αν θελετε να γινετε σωτηρες των αδεσποτων αφηστε τους φαγητο και δωστε ενα χαδι οταν περνατε διπλα τους. Μην τα βαζετε σπιτια σας εκπαιδευοντας τα!!!
αυτό είναι απο τα πιο άθλια πράγματα που έχω διαβάσει ποτέ.....
ντρέπομαι και λυπάμαι που υπάρχει άνθρωπος με τόσο διαστρεβλωμένη άποψη των πραγμάτων....

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
αν θελετε να γινετε σωτηρες των αδεσποτων αφηστε τους φαγητο και δωστε ενα χαδι οταν περνατε διπλα τους. Μην τα βαζετε σπιτια σας εκπαιδευοντας τα!!!
Σωστά γιατί το φυσικό περιβάλλον των σκυλιών είναι οι δρόμοι της πόλης ώστε να γίνονται θύματα του κάθε αρρωστημένου μυαλού που θα τα βασανίσει, θα τα δηλητηριασει, θα τα χτυπήσει με το αυτοκίνητο και θα τα κλωτσήσει να πάνε πιο πέρα γιατί του κλείνουν το δρόμο.
Οπότε είναι καλύτερα να τα αφήνουμε στο δρόμο, χωρίς να τα στηρώνουμε, να αναπαράγωνται ανεξέλεγκτα και να υποφέρουν, απο την πείνα, τη δίψα, το κρύο και τις κακουχίες, αντί να τα φυλακίζουμε στο ζεστό μας σπίτι, να τους προσφέρουμε, νερό τροφή, χάδια και οτι αλλο χρειαζονται..:rolleyes:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Διαβαζοντας αυτο το θεμα, αποφασισα....
να κανω κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο σημερα :D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Mπα δε το βλεπω σταματησε να διαβαζει......
Αυτο θα πρεπει να μας ενδιαφερει, και οχι το ''τάπωμα'' ενος νεου μελους που κάλλιστα μπορει να μην γνωριζει ''που παν΄ τα τεσσερα'', ή εχει λαθος οπτικη...:(

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.691
4.332
43
www.proudtobegreek.eu
Κρίμα που όταν δεν αρέσουν σε κάποιον οι απόψεις που διατυπώνονται δεν αναρωτιέται γιατί συμβαίνει αυτό,παρά μόνο το παίρνει εγωιστικά...το να έχω μια άποψη και ξαφνικά να υπάρχουν πολλές αντίθετες απόψεις τουλάχιστον θα έπρεπε να με βάζει σε σκέψεις....κρίμα πραγματικά...

goufi

Member
9 Ιουλίου 2011
10
0
Αυτο θα πρεπει να μας ενδιαφερει, και οχι το ''τάπωμα'' ενος νεου μελους που κάλλιστα μπορει να μην γνωριζει ''που παν΄ τα τεσσερα'', ή εχει λαθος οπτικη...

Και παλι ειδες εσυ προοπτικη για καποια αλλαγη συμπεριφορας...Εδω η παρι ηταν κατα της εκπαιδευσης του σκυλου και μαλιστα το ειρωνευοταν κιολας(θελω να πιστευω οτι ηταν εν βρασμω εκεινη τη στιγμη παντως)....

Σταματησε να διαβαζει γιατι αυτο ειναι η ευκολη λυση σε μια ηλεκτρονικη συζητηση...Φαινεται δεν ειχε επιχειρηματα να στηριξει τις αποψεις..

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Και παλι ειδες εσυ προοπτικη για καποια αλλαγη συμπεριφορας...Εδω η παρι ηταν κατα της εκπαιδευσης του σκυλου και μαλιστα το ειρωνευοταν κιολας(θελω να πιστευω οτι ηταν εν βρασμω εκεινη τη στιγμη παντως)....

Σταματησε να διαβαζει γιατι αυτο ειναι η ευκολη λυση σε μια ηλεκτρονικη συζητηση...Φαινεται δεν ειχε επιχειρηματα να στηριξει τις αποψεις..
Η Παρί και η καθε Παρί, μπορει να ειναι ''αλλου'' οπως ειναι και η πλειονοτητα. Εγραψα τι θα πρεπει να ενδιαφερει εμας. Ειδα οτι το πραγμα ''στραβωσε'' απο ενα σημειο και μετα, και λυπαμαι. Οσο ομορφο ειναι να ερχεται καποιος, αλλο τοσο ασχημο ειναι να φευγει. Νομιζω οτι θα πρεπει να μας ενδιαφερει το ατομο να βοηθηθει και οχι να ''κυνηγηθει'' ή να ξορκιστεί λες και δεν ξερουμε τι συμβαινει διπλα μας.

Δεν συμφωνω με τιποτα απο αυτα που εγραψε. Δεν θεωρω την παραθεση των σωστων επιχειρηματων με καταιγιστικο και επικριτικο τονο παντα την καλυτερη οδο. Σε καποιους κανει καλο, σε αλλους οχι. Προσπαθειστε να βαλετε τον εαυτο σας με την παλτη στον τοιχο και μπορει να μην σας αρεσει, οσο μιλαμε σε τριτο προσωπο ολα ειναι καλα. Ουτε εμενα θα μου αρεσε να μπω με χαρα και ορεξη σε ενα δημοσιο χωρο και να με αρχισουνε στις ''φαπες'' και να πεφτει και γελιο απο πανω..Το θεμα ειναι πως μπορουμε να βοηθαμε τον ασχετο με τις λαθος αποψεις να κατσει και να σκεφτει και να μην κλεισει το παραθυρο βριζοντας και μετανιωνοντας την ωρα και την στιγμη που εκανε το ''λαθος'' και εγραψε...

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
συμφωνω ......
η καθε παρις που πρωτο μπαινει εδω σιγουρα δεν ξερει .
αλλα δεν πρεπει ολοι οι υπολοιποι να την, τον αποπερνετε

Pari

Member
27 Νοεμβρίου 2011
20
0
Καταρχην παιδια δε θα εφευγα ποτε ετσι απο τη συζητηση γιατι απλα δε θα γουσταρα να συνεχισω!!! Κι ευχαριστω παρα πολυ τα 2 τελευταια παιδια γιατι ειναι τα μονα που καταλαβαν ακριβως αυτο που ηθελα να πω με ολα αυτα! Εχετε μαζευτει ενα τσουρμο ανθρωποι και το παιζετε ειδημονες κ κρινεται απο μια ανωτερη θεση! Οταν εγω ζηταω αποψεις κ δεχομαι κριτικη αυτη τη σταση θα εχω! Μπηκε η καημενη η κοπελιτσα με το γκολντεν που εχει στο γκαραζ κ πεσατε να τη φατε!!!! Οχι δεν προκειται να ξαναμπω εδω μεσα κ λυπαμαι γιατι σιγουρα υπαρχουν κ ανθρωποι με τους οποιους θα μπορουσα να πω ομορφα πραγματα! Ολα οσα ειπα ηταν υπερβολικα κ προσβλητικα απλα και μονο για να μπορεσετε να δειτε πως αν δε σας καλοπιανουν δε συζητατε!! Το ασχημο ειναι οτι λυπαμαι αν προσβαλλα καποιον αν κ δε θα πρεπε γιατι αυτοι που καταλαβαινουν φανηκανε! Ζηταω συγγνωμη λοιπον για το παιχνιδακι μονο σε αυτους !merlin1 και ice!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ όταν πρωτομπήκα εδω μέσα, ή και σε άλλα φόρουμ, ως νεανίς ακροβατούσα! Σκέφτηκα πολύ πριν γράψω το πρώτο μου ποστ, οπως και πολλά επόμενα. Πως θα γράψω, τι θα γράψω, με ποιο τρόπο, ωστε να μην προσβάλω τα υπάρχοντα μέλη. Με το σείς και με το σας ήμουν, γιατι όταν μπαίνεις σ'ενα καινουριο χώρο πάς προσεκτικά μέχρι να καταλάβεις τι παίζει.... δεν μπαινεις σαν ελέφαντας σε υαλοπωλείο. Το ίδιο κάνω και στην μη ηλεκτρονική μου ζωή.

Αν σου κάνει ο χώρος, μένεις και παίζεις με τους κανόνες του ή όταν θα'χεις κερδίσει την εμπιστοσύνη του χώρου, προσπαθείς να τους αλλάξεις. Αλλιώς φεύγεις.

Το ζήτημα είναι βέβαια χιλιοσυζητημένο εδω μέσα.... ανατρέξτε σε προηγούμενα νήματα για το πως "υποδεχόμαστε " τους καινούριους που λένε εξυπνάδες. Το συμπερασμα είναι το εξής.... εδω μέσα γράφουμε ως ΜΟΝΑΔΕΣ. Σε κάποια θέματα αυτες οι μονάδες συγκλίνουν, σε άλλα όχι. Το "παρεάκι" ή "κλίκα" όπως έχει αναφερθεί επανειλημένως, τυχαίνει να συμφωνεί σε κάποια βασικά πράγματα. Πολύ συχνά όμως αυτοί που αναφέρονται ως "παρεάκι" διαφωνούν και έχουν μαλλιοτραβηχτεί. Σε κάθε περίπτωση, ο τόνος και το ύφος του καθενός είναι δικό του και μόνο δικό του, και αν δεν αντιβαίνει τους κανονισμούς ΔΕΝ ΥΠΑΡΨΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙ. Οσοι διαφωνείτε με το ύφος ή τις απόψεις, εκφραστείτε διαφορετικά. Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε ν'αλλάξετε τους άλλους.

Αυτά. :)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
kopritis, ολα αυτα που γραφεις ειναι και σωστα, και επισης η ακριβής πραγματικοτητα.

Απο εκει και περα θα πρεπει να μας απασχολει πως θα βοηθηθει ενα νεο ''προβληματικο'' μη προσεκτικο μελος να εγκλιματιστει.

Οσο χρειαζεται να ειναι προσεκτικος αυτος που μπαινει, αλλο τοσο χρειαζεται να ειναι προσεκτικοι και αυτοι που ειναι μεσα.

Αν ηταν ολοι οπως εσυ, δεν θα χρειαζοταν να συζηταμε θα μιλουσαμε για τυπικες καταστασεις.

Και βεβαια ολοι γραφουν ελευθερα με το υφος τους, αλλα ο ''νέος'' θα πρεπει να εχει μια περιοδο χαρητος με την εννοια οτι μπορει να κουβαλαει ενα σωρο λαθος πραγματα. Αν του πουμε φιλε: εισαι λαθος, δρομο! εγινε κατι; Αν τον αφησουμε να εγκλιματιστει καποιες μερες το πιο πιθανο ειναι οτι θα αρχισει να αναθεωρει. Αν οχι, θα παρει το δρομο του δικαιωμα του. Ο καταιγισμος και η λοιδωρια, λιγες φορες εχουν καλο αποτελεσμα.

Δεν υπαρχει ουτε παρεακι, ουτε κλικα.

Δεν εχει νοημα οπως πολυ σωστα γραφεις να προσπαθουμε να αλλαξουμε τους αλλους, εχει νοημα ομως ο καθενας μας να σκεφτεται τους αλλους...:)

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ