και επειτα στον διορθωνωΖητάω απεγνωσμένα απόψεις!!!
Ζητάω απεγνωσμένα απόψεις που να συμφωνουν ,με τις δικες μ!!!
Ναι ΟΛΑ τα σκυλια ειναι καλυτερο να υπαρχουν στη ζωη σου απο ΜΕΡΙΚΟΥΣ "ανθρωπους"Μιλατε για τα σκυλια κ τους δινετε διαστασεις ανθρωπινες!!!
Απο οταν ο ανθρωπος αποφασησε να τα εξημερωσει ναι αυτη εγινε η φυση του ζωο μαζι και με τις ασχολιες που ηθελε να κανει....φυσικο τους περιβαλλον κ να τα βαλεις σπιτι σου;;; Πραγματικα αυτη ειναι η φυσβ του ζωου;
Δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα ειναι αναγκαιο κακο τον λογο τον ξερεις,αν οχι βγες στο μπαλκονι σου...Σε λιγο θα μου πεις κι οτι η στειρωση ειναι οτι καλυτερο για τα ζωα!!!
Ειπα να μη το σχολιασω αλλα δε κρατηθηκα ΚΑΙ ΑΥΤΟ ευοσον το αγαπας και το φραντιζει δεχται να σ κανει καθε χαρτηρι για αυτο να το αντιμετωπιζεις καλυτερα...σπιτι μου στον πλανητη αρη! Γιατι θα σαι πιο ευτυχισμενη σ ενα ξενο για σενα περιβαλλον με συνηθειες που θα σου επιβαλλω, οχι συγγνωμη εκπαιδευσω λεγεται, για να ζω εγω καλυτερα!!!
Eσύ ήσουν που ζητούσες απεγνωσμένα απόψεις; Τότε του απηύθυνες τον λόγο όταν τις ζητούσες, συγκεκριμένα απευθυνόσουν σε όλο το φόρουμ. Οπότε να είσαι έτοιμη να ακούς και να σέβεσαι τις απόψεις όλου του φόρουμ και να μην απαντάς με στυλ ¨"εσένα ποιός σου είπε να πεταχτείς".Πρωτον κ κυριοτερο εσενα ποιος σου απηυθυνε το λογο;;; Απαντησα σε συγκεκριμενο ανθρωπο με συγκεκριμενη αποψη, το οποιο μαλλον δεν εχει επιχειρηματα κ κρυβεται πισω απο τη δικη σου τελειως ακυρη απαντηση. Δευτερον, ειπα εγω οτι δεν ειμαι ματαιοδοξη;;; Ακριβως το αντιθετο ειπα. Παψτε να σοκαρεστε πια απο την πραγματικοτητα!!!! αν θελετε να γινετε σωτηρες των αδεσποτων αφηστε τους φαγητο και δωστε ενα χαδι οταν περνατε διπλα τους. Μην τα βαζετε σπιτια σας εκπαιδευοντας τα!!! Τελος το τι θα κανω με τον εαυτο ειναι δικο μου θεμα αγνωστε ανθρωπε και πολυ ανεγκεφαλο να στηριζεστε σε προσωπικες προσβολες για να υποστηριξετε την οποια αποψη τελοσπαντων εχετε. Και να σε ρωτησω κατι... Ποια ειναι η τελευταια φορα που φαγατε κοτοπουλακι;;; Η μηπως η ζωοφιλια περιοριζεται στα ζωα που μας υπακουνε;;;;
αυτό είναι απο τα πιο άθλια πράγματα που έχω διαβάσει ποτέ.....αν θελετε να γινετε σωτηρες των αδεσποτων αφηστε τους φαγητο και δωστε ενα χαδι οταν περνατε διπλα τους. Μην τα βαζετε σπιτια σας εκπαιδευοντας τα!!!
Σωστά γιατί το φυσικό περιβάλλον των σκυλιών είναι οι δρόμοι της πόλης ώστε να γίνονται θύματα του κάθε αρρωστημένου μυαλού που θα τα βασανίσει, θα τα δηλητηριασει, θα τα χτυπήσει με το αυτοκίνητο και θα τα κλωτσήσει να πάνε πιο πέρα γιατί του κλείνουν το δρόμο.αν θελετε να γινετε σωτηρες των αδεσποτων αφηστε τους φαγητο και δωστε ενα χαδι οταν περνατε διπλα τους. Μην τα βαζετε σπιτια σας εκπαιδευοντας τα!!!
αυτό που έπιασε ο Ντιέγκο με το φιλαράκι του;Διαβαζοντας αυτο το θεμα, αποφασισα....
να κανω κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο σημερα![]()
χαχαχα ποιος Ντιεγκο ? Αυτος γυρισε στο φυσικο του περιβαλλοναυτό που έπιασε ο Ντιέγκο με το φιλαράκι του;![]()
Αυτο θα πρεπει να μας ενδιαφερει, και οχι το ''τάπωμα'' ενος νεου μελους που κάλλιστα μπορει να μην γνωριζει ''που παν΄ τα τεσσερα'', ή εχει λαθος οπτικη...Mπα δε το βλεπω σταματησε να διαβαζει......
Αυτο θα πρεπει να μας ενδιαφερει, και οχι το ''τάπωμα'' ενος νεου μελους που κάλλιστα μπορει να μην γνωριζει ''που παν΄ τα τεσσερα'', ή εχει λαθος οπτικη...
Η Παρί και η καθε Παρί, μπορει να ειναι ''αλλου'' οπως ειναι και η πλειονοτητα. Εγραψα τι θα πρεπει να ενδιαφερει εμας. Ειδα οτι το πραγμα ''στραβωσε'' απο ενα σημειο και μετα, και λυπαμαι. Οσο ομορφο ειναι να ερχεται καποιος, αλλο τοσο ασχημο ειναι να φευγει. Νομιζω οτι θα πρεπει να μας ενδιαφερει το ατομο να βοηθηθει και οχι να ''κυνηγηθει'' ή να ξορκιστεί λες και δεν ξερουμε τι συμβαινει διπλα μας.Και παλι ειδες εσυ προοπτικη για καποια αλλαγη συμπεριφορας...Εδω η παρι ηταν κατα της εκπαιδευσης του σκυλου και μαλιστα το ειρωνευοταν κιολας(θελω να πιστευω οτι ηταν εν βρασμω εκεινη τη στιγμη παντως)....
Σταματησε να διαβαζει γιατι αυτο ειναι η ευκολη λυση σε μια ηλεκτρονικη συζητηση...Φαινεται δεν ειχε επιχειρηματα να στηριξει τις αποψεις..