Ζητάω απεγνωσμένα απόψεις!!!

Pari

Member
27 Νοεμβρίου 2011
20
0
Τελοσπαντων.. Τραβαει μακρια το θεμα κ δεν εχω το χρονο να συζηταω μεσα απο ποστς. Ο σεβασμος κερδιζεται δεν τον δινεις εθιμοτυπικα!! Επειδη εισαι ξενος σε ξενο χωρο! Αν κ ημουν πολυ ευγενικη μεχρι τη στιγμη που με θιξανε προσωπικα... Δε ηθελα να γινω μελος του φορουμ.. Μια βοηθεια ηθελα. Αν ειναι να περιμενω να γινουμε φιλοι για να φερθουνε σαν ανθρωποι τοτε δεν τη χρειαζομαι. Λάθος μου που μπηκα εξ αρχης γιατι μου ειχαν μιλησει για το συγκεκριμενο φορουμ αλλα μου φανηκε σοβαρο. Και θα μπορουσε να ειναι σοβαρο αν η συμπεριφορα ηταν καλυτερη!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αν δειχναμε την ιδια ευθιξια και για τα ζωακια μας,τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα για ολους μας.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Το φορουμ αυτο ειναι σοβαρο και ειναι και το καλυτερο του ειδους στην Ελλαδα. Αν δεν ηταν, εγω δεν θα ημουν εδω. Θα το διαπιστωσεις αν συνεχισεις να διαβαζεις και να βλεπεις πως λειτουργει και που βασιζεται. Εχεις μονο να κερδισεις...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
pari,αν πηγαινες με μια παρεα για ποτο η οποια ηξερες οτι ειναι σοβαρη,αλλα δεν ηταν κ ολα τα ατομα της παρεας εκεινη την στιγμη κ διαφωνουσες για καποιο θεμα,παλι θα ελεγες οτι ηταν λαθος σου που βγηκες εξαρχης?οι διαφωνιες θα υπαρχουν παντου γυρο μας.πρεπει να μαθουμε να τις αντιμετωπιζουμε κ οχι να μιζεριαζουμε.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πάμε άλλη μια φορά!!!!
Γιατί θίγονται τα νέα μέλη από την διαφορετική άποψη ποτέ δεν το κατάλαβα!
OK κάποιοι δεν ήξεραν οκ λάθη ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ αλλά γιατί ρε γμτ δεν έχουμε λίγο ανοιχτό μυαλό??????
Και από που και ως που είναι πιάσιμο από τα μούτρα η διαφορετική άποψη?????

Pari

Member
27 Νοεμβρίου 2011
20
0
Γιασεμιν μου πριν τον παρη ειχα ενα σκυλακι με 3 ποδια, εχω κατσει διπλα απο χτυπημενο σκυλι με τις ωρες μεχρι να ερθει καποια φιλοζωικη να το βοηθησει, ταιζω ολα τα σκυλια της γειτονιας μου... Κι ερχεται μια αγνωστη να μου πει οτι ειναι εγωιστικο να θελω το σκυλι μου μαζι.... Ευθυξια;; Μπορει. Δεν ειναι τοσο το τι ειπε οσο το θαρρος που απο μονη της πηρε για να το πει... Κι ακομα περισσοτερο ειναι η αντιδραση που υπαρχει γενικοτερα. Λεγανε στην κοπελα να δωσει το κουταβι της γιατι δεν ειναι αξια να το χει επειδη το εχει στο γκαραζ!!!!! Ποιος σας δινει το θαρρος για ολα αυτα; Το απορρητο του ιντερνετ;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Γιατί θίγονται τα νέα μέλη από την διαφορετική άποψη ποτέ δεν το κατάλαβα!
Ελλη, σπανια θιγεται καποιος απο μια διαφορετικη αποψη. Ο τονος, το υφος, και η επικριση κανουν καποιον να θιχτεί. Και δεν εχουν ολοι το ιδιο σημειο ''εμπλοκης'', ουτε οι πομποί ουτε οι δέκτες και ετσι εχουμε φαινομενα που η μια πλευρα θεωρει ''ευθιξια'', και η αλλη πλευρα ''προσβολη''...

Pari

Member
27 Νοεμβρίου 2011
20
0
Και η διαφορετικη αποψη μπορει να τυπωθει με διακριτικο τροπο χωρις να χαρακτηριζουμε προσωπικα καποιων αγνωστο

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Επιμένω, ICE, οτι δεν μπορείς να αλλάξεις τον τόνο με τον οποίο γράφει το κάθε μέλος, όσες παροτρύνσεις κι αν κάνεις προς μια πιο ανεκτική κατεύθυνση. Κι εγώ θα'θελα να γράφουν όλοι με τεκμηρίωση, εντός τόπικ και ορθογραφημένα, αλλά κάτι τετοιο δε θα γίνει ποτέ. Ποιός ο λόγος να το προτείνω? Ο καθένας κάνει ότι θέλει και μπορεί. :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Με αυτά τα δεδομένα (που επιμένω, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ), ο καθένας κρίνει αν το φόρουμ του προσφέρει κάτι ή όχι. Απλό είναι το θέμα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Επιμένω, ICE, οτι δεν μπορείς να αλλάξεις τον τόνο με τον οποίο γράφει το κάθε μέλος, όσες παροτρύνσεις κι αν κάνεις προς μια πιο ανεκτική κατεύθυνση.
Το ξερω, και ουτε και εγω επιμενω(απλα εγραψα καποια πραγματα)...;):)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Γιασεμιν μου πριν τον παρη ειχα ενα σκυλακι με 3 ποδια, εχω κατσει διπλα απο χτυπημενο σκυλι με τις ωρες μεχρι να ερθει καποια φιλοζωικη να το βοηθησει, ταιζω ολα τα σκυλια της γειτονιας μου... Κι ερχεται μια αγνωστη να μου πει οτι ειναι εγωιστικο να θελω το σκυλι μου μαζι.... Ευθυξια;; Μπορει. Δεν ειναι τοσο το τι ειπε οσο το θαρρος που απο μονη της πηρε για να το πει... Κι ακομα περισσοτερο ειναι η αντιδραση που υπαρχει γενικοτερα. Λεγανε στην κοπελα να δωσει το κουταβι της γιατι δεν ειναι αξια να το χει επειδη το εχει στο γκαραζ!!!!!
Αποψή τους ήταν. Λογαριασμό θα δώσουν? Σε φόρουμ είναι ακριβώς γιαυτό το λόγο.

Ποιος σας δινει το θαρρος για ολα αυτα; Το απορρητο του ιντερνετ;
Μπα.... και face to face τα ίδια λέμε.... :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ελλη, σπανια θιγεται καποιος απο μια διαφορετικη αποψη. Ο τονος, το υφος, και η επικριση κανουν καποιον να θιχτεί. Και δεν εχουν ολοι το ιδιο σημειο ''εμπλοκης'', ουτε οι πομποί ουτε οι δέκτες και ετσι εχουμε φαινομενα που η μια πλευρα θεωρει ''ευθιξια'', και η αλλη πλευρα ''προσβολη''...
Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζεται Γιάννη, δεν είμαι υπερ ούτε της ειρωνείας ούτε της αγένειας αλλά οι περισσότεροι ενοχλούνται επειδή υπάρχει άλλη άποψη και δεν συμφωνεί με τα στερεότυπά μας!

Pari

Member
27 Νοεμβρίου 2011
20
0
Ωραια ρε παιδια τοτε εσεις γιατι θιχτηκατε με τις δικες μου διαφορετικες αποψεις;;;

Pari

Member
27 Νοεμβρίου 2011
20
0
Μεχρι κ προβληματικο μελος του φορουμ με ειπε καποιος... Εγω νομιζω οτι εναρμονιστηκα με σας. Ειπα οτι ηθελα, οπως ηθελα... Γιατι μαλωσαμε τοτε;;;

Pari

Member
27 Νοεμβρίου 2011
20
0
Και κοπριτη... Δε ρωτηθηκαν για το αν ειναι αξια η οχι... Ρωτηθηκαν για το τι να κανει που κλαιει το σκυλακι....

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζεται Γιάννη, δεν είμαι υπερ ούτε της ειρωνείας ούτε της αγένειας αλλά οι περισσότεροι ενοχλούνται επειδή υπάρχει άλλη άποψη και δεν συμφωνεί με τα στερεότυπά μας!
Ελλη, δεν ειναι η διαφορετικη αποψη που θιγει καποιον, παραδειγμα που ξερω οτι θα κατανοησεις: Συναντας εμενα και σου λεω οτι η αποψη μου(η σωστη αποψη κατ΄εμε) ειναι οτι καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα ειναι ο Ολυμπικακος, ενω εσυ εισαι Παναθηναϊκος. Θα θιχτεις προσωπικα; Αν ομως αρχισω να μιλαω για εσενα(το ατομο) και για τα κινητρα σου, και για τα στραβα σου, και ενα σωρο άλλα που μπορει ο καθενας να φανταστει, δεν ειναι πιο πιθανο να θιχτείς; Και αν ειμαστε πολλοι και αγνωστοι; Δεν θα νιωσεις οτι βάλεσαι;

Το παραπροχωρησαμε τωρα, φυγαμε απο το θεμα της Παρί, αν ειναι ας σβηστουν.
Μιλωντας για τον εαυτο μου και μονο, δεν μπορω να καταλαβω πως μπορω να θιχτώ απο μια αντιθετη αποψη :confused: Ή την δικη μου αποψη την θεωρω σωστη και την υποστηριζω, ή βλεπω καθαρα οτι τα επιχειρηματα της αλλης αποψης εχουν βαση και τους δινω προσοχη. Υπαρχει κανενας που θιγεται επειδη καποιοι εχουν αλλη αποψη για καποιο θεμα :confused:
Υπαρχει κανενας που στη ζωη του συμφωνουσε παντα με ολους και σε ολα :confused:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ