εκτος αν μιλάμε για ιδιοκτητη μεγαλόσωμης φυλής που θα θεωρήσει οτι υποτίμησες το σκυλο του λέγοντας "δεν το χαραμιζω για τον οποιοδήποτε".. οποτε ευχεσαι να μην ειναι και χειροδύναμος.Κορυφαία απάντηση!!!!!!!!!!
εκτος αν μιλάμε για ιδιοκτητη μεγαλόσωμης φυλής που θα θεωρήσει οτι υποτίμησες το σκυλο του λέγοντας "δεν το χαραμιζω για τον οποιοδήποτε".. οποτε ευχεσαι να μην ειναι και χειροδύναμος.Κορυφαία απάντηση!!!!!!!!!!
το δεσες οτι θα χεις και θηλυκο???σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ!
Με την λογική αυτή και εγώ την αντίστοιχη μεγαλόσωμη φυλή θα έχω. Θα αμολήσω την κοριτσάρα μου να καθαρίσει!
Για να μου ζητάει ζευγάρωμα βρε Ghelly μου!!!!!!!!!! Λογικά κορίτσι θα έχω! Αν έχω αγόρι και έχει κορίτσι θα λύσω το αγόρι μου και θα καθαρίσει! τόσο απλά....
Πες το νίντζα να στοχεύει κάπου ψηλά και κεντρικά......
εκτος αν μιλάμε για ιδιοκτητη μεγαλόσωμης φυλής που θα θεωρήσει οτι υποτίμησες το σκυλο του λέγοντας "δεν το χαραμιζω για τον οποιοδήποτε".. οποτε ευχεσαι να μην ειναι και χειροδύναμος.
Εγώ πάντως πείστηκα, θα το λέω. Είναι μια καλή ψυχρολουσία για τον κάθε ανίδεο που πετάει ό,τι του κατέβει, όταν λέω ότι η δικιά μου είναι στειρωμένη.Αλήθεια αν απαντούσαμε σε αυτές τις ερωτήσεις κάπως έτσι:
"Ναι να τα ζευγαρώσουμε αλλά θα πρέπει πρώτα να διαθέσεις χψ ευρώ (δεν ξέρω πόσο κοστίζουν) για εξετάσεις υγείας, δυσπλασίας (και ότι άλλο χρειάζεται) και να μου φέρεις πιστοποίηση μορφολογίας από κριτή για το σκύλο σου, γιατί εγώ τον δικό μου δεν το χαραμίζω για τον οποιοδήποτε. Επίσης θα πρέπει να δηλώσουμε τη γέννα στον ΚΟΕ και να μου προτείνεις τους υποψήφιους κηδεμόνες που θα διαθέσουμε δωρεάν τα κουτάβια ώστε να ελέγξω την καταλληλότητά τους."
Δε θα φεύγανε τρέχοντας?????
...και, επιπλέον (μιάς και αναφέρθηκαν οι μεγαλόσωμες φυλές) "θα πρέπει να φέρεις και εξετάσεις για elbows dysplasia, αλλά και vaginal prolapse"... και να τον στείλεις άκλαφτο κι αδιάβαστο!!!Αλήθεια αν απαντούσαμε σε αυτές τις ερωτήσεις κάπως έτσι:
"Ναι να τα ζευγαρώσουμε αλλά θα πρέπει πρώτα να διαθέσεις χψ ευρώ (δεν ξέρω πόσο κοστίζουν) για εξετάσεις υγείας, δυσπλασίας (και ότι άλλο χρειάζεται)...
Ολα καλα κι ολα ωραια αλλα γιατι δεν ειπες απλα την αλήθεια; Ρε φιλε, δε γινονται ετσι αυτες οι δουλειες, το σωστο ειναι αλλιως κλπ κλπ. Πως θα αλλαξει η παιδεια μας αν οι ενημερωμενοι και συνειδητοποιημενοι δε μεταδωσουν αυτη τη γνωση και φιλοσοφία; Με το ωχ αδερφε και την αποφυγη συζητησεων που ανεφερες οτι επιδίωξες ;
Δε σε κατακρίνω, δε σε κατηγορώ, απλα σχολιάζω οτι πρέπει να μπουμε στη φιλοσοφία ότι τα πραγματα δεν αλλαζουν μόνα τους, εμεις τα αλλάζουμε, και όχι μονο μεσω του πληκτρολογίου..
Γενικά συμφωνώ μαζί σας όμως η κάθε περίπτωση έχει διαφορετικές παραμέτρους.Και μένα η ίδια απορία μου γεννήθηκε όταν διάβασα το ποστ σου Manolo. Γιατί δεν είπες απλώς την αλήθεια και ας κουραζόσουν λίγο παραπάνω. Μην βαριέστε παιδιά, αξίζει ο κόπος.Ένα 2 % θα πειστεί.
Μπα, εγώ τους επίδοξους "συμπεθέρους" (που έχουν τη νύφη) τους παραπέμπω στο post #1349 του θέματος "MOKA - Ο μικρός της σύντροφος"...εγώ λέω να τους τραγουδάτε Καρβέλα "Ο σκύλος μου είναι gay"
Φιλε μου, δεκτα και παλι ολα. Στην προκειμενη ενα δεν καταλαβαινω. Γιατι παρουσίασες αυτη την ιστορία ως παραδειγμα; Προς μιμηση; προς αποφυγη; Για να χουμε να λεμε; Δεν καταλαβαινω. Μπορεί να συμβει στον καθένα να μην εχει ορεξη για κουβεντα ή να πεσει σε καφρο κλπ. Κατανοητό. Δεν εχει ομως κανενα νόημα να παρουσιάζεις ενα τετοιο περιστατικό, που δεν προάγει την εννοια της κυνοφιλικής δράσης που ειναι αυτο που λεει ακριβως η λέξη, δράση, όχι αδράνεια λόγω ελλειψης χρόνου ή οτιδηποτε αλλο. Δηλαδη τι να αποκομίσουμε απ αυτο; Οτι επειδη κυκλοφορούν αναμεσα μας ασχετοι, αδιαφοροι ή ηλιθιοι δεν αξίζει να ασχολουμαστε;;Γενικά συμφωνώ μαζί σας όμως η κάθε περίπτωση έχει διαφορετικές παραμέτρους.
Εξαρτάτε πάντα και ποιον έχεις απέναντι σου. Τον συγκεκριμένο δεν τον έκοβα να μπορώ να του αλλάξω άποψη. Εδώ του είπα ότι δεν είναι καθαρόαιμος και αυτός επέμενε. Λέτε να τον ένοιαζε. Είδε 1 σκύλο με ωραία χαρακτηριστικα, και είπε ευκαιρία να ζευγαρώσουν να βγουν πέντε έξι κουτάβια, από 1 κατοστάρικο το κάθε ένα, βγήκε το μεροκάματο. Τι να συζητήσω.
Από την άλλη είχα τα δικά μου προβλήματα και ήθελα να περπατήσω χαλαρά, για να αδειάσει το μυαλό και δεν είχα και πολύ χρόνο. Οπότε την έκανα με ελαφριά πηδηματάκια.
Το ωχ αδερφέ μας χαρακτηρίζει ως λαό. Θέλω να πιστεύω ότι δεν ισχύει στην περίπτωση μου μιας και έχω ξοδέψει αμέτρητες ώρες σε εθελοντικές δράσεις. Και ούτε θέμα βαρεμάρας είναι. Αλλά όπως έγραψα και προηγουμένως, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.
Υ.Γ.1: Φίλε ghostdoc εγώ και το πληκτρολόγιο είμαστε θανάσιμοι εχθροί. Για να γράψω αυτό το ''τεράστιο'' μήνυμα μου πήρε πάνω από 30 λεπτά.
Υ.Γ.2: Ξεκινάω να πάω βόλτα τον Ερμή. Ελπίζω να μην μου τύχει και σήμερα το ίδιο. Αν μου τύχει θα βάλω τα δυνατά μου να του αλλάξω μυαλά.
Την ιστορία την παρουσίασα ως παράδειγμα στην συζήτηση που γινόταν για τις ανεξέλεγκτες γέννες και έγραψα το συγκεκριμένο παράδειγμα, ενώ έχω πολλές ιστορίες - παραδείγματα γιατί ήταν πρόσφατο (μερικές ώρες πριν γράψω το μήνυμα). Τώρα το αν όλοι σταθηκατε στο σημείο που εγώ έφυγα και δεν έμεινα να του αλλάξω ιδέες, δεν φταίω εγώ. Δεν την πήγα την συζήτηση εγώ προς αυτή την κατεύθυνση. Αν διαβάσεις προσεκτικά τα μηνύματα θα καταλάβεις τι λέω.Φιλε μου, δεκτα και παλι ολα. Στην προκειμενη ενα δεν καταλαβαινω. Γιατι παρουσίασες αυτη την ιστορία ως παραδειγμα; Προς μιμηση; προς αποφυγη; Για να χουμε να λεμε; Δεν καταλαβαινω. Μπορεί να συμβει στον καθένα να μην εχει ορεξη για κουβεντα ή να πεσει σε καφρο κλπ. Κατανοητό. Δεν εχει ομως κανενα νόημα να παρουσιάζεις ενα τετοιο περιστατικό, που δεν προάγει την εννοια της κυνοφιλικής δράσης που ειναι αυτο που λεει ακριβως η λέξη, δράση, όχι αδράνεια λόγω ελλειψης χρόνου ή οτιδηποτε αλλο. Δηλαδη τι να αποκομίσουμε απ αυτο; Οτι επειδη κυκλοφορούν αναμεσα μας ασχετοι, αδιαφοροι ή ηλιθιοι δεν αξίζει να ασχολουμαστε;;
Κυρία μου πόσο καλά γνωρίζετε το εκτροφείο που προσβάλλετε επί μονίμου βάσεως;το lazaros kennel δεν ειναι εκτροφείο. Ειναι κουταβοεισαγωγέας/κουταβέμπορος. Οποτε μην ασχοληθεις καν για εξετάσεις και ζευγάρωμα. Στείρωσε την να ηρεμησει και η σκυλα και εσύ και να γλυτώσετε μελλοντικους κινδύνους.
Με κοροϊδεύετε;Από πού φέρνετε τα σκυλιά σας κ.Lazaros kennel;