Εva - η μικρή μου ιστορία (προσοχή μεγάλο κείμενο)

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
Άλλη μια μέρα έξω στο δρόμο..Άλλη μια μέρα χωρίς σιγουριά για το αν θα βρω κάτι να φάω, αν θα μου επιτεθεί κάποιο άλλο αδέσποτο, αν θα με ξαναχτυπήσει αμάξι...Ακόμα δεν ξέρω γιατί βρίσκομαι έξω. Και χειμωνιάζει σιγά σιγά...

Κάποτε είχα κ εγώ ένα σπιτάκι, ένα αφεντικό που -πιθανώς- με αγαπούσε. Έφυγε όμως μια μέρα. Νομίζω για σπουδές στο εξωτερικό. Με άφησε με τη μαμά του. Εκείνη όμως δεν με θέλει και με άφησε στο δρόμο. Έτσι απλά...

Γύρισε όμως το παλιό αφεντικό μου και με μάζεψε από το δρόμο (είχα χτυπηθεί κι από αμάξι) με βοήθησε να γίνω καλά. Ένιωσα πάλι χαρούμενη. Ξανάφυγε όμως κι εγώ ξαναβρέθηκα στο δρόμο.

Είμαι μήνες στο δρόμο..Χωρίς νερό, χωρίς φαγητό και με πάρα πολλούς κινδύνους. Μια μέρα έφαγα και κάτι που με πείραξε πολύ! Νόμιζα πως θα πεθάνω! Πώς τελικά γλίτωσα δεν ξέρω.
το σκυλι το ειχε χτυπησει αυτοκινητο αφου ειχε βρεθει στο δρομο,ενω αυτοι το ειχαν αφησει ελευθερο...ηρθε ο γιος το μαζεψε και οταν ξαναεφυγε ξαναβρεθηκε στον δρομο για μηνες............

και τελικα ολα αυτα δεν ηταν τιποτα απλη παρεξηγηση:confused::confused:

ευχομαι τα καλυτερα για το σκυλι.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Πολυ στεναχωρηθηκα. . . :(

Ευχομαι το σκυλακι να εχει καλη τυχη εκει που γυρισε σε αυτους τους ανθρωπους και να μην ξανακαταληξει στο δρομο π α λ ι. Τι να πω.

οσο για εσας ευχομαι να βρειτε πλεον ενα σκυλακι και να του δειξετε την αγαπη που δειχνατε στην Eva και να ειναι ολο δικο σας!

Υγ: Αν δεν σας κανει κοπο να πηγαινετε που και που να την βλεπετε. . .

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
Πραγματι οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει ο χρονος ολος,ομως μην στεναχωριεστε. Της μικρης της προσφερατε ολη την αγαπη σας,την φροντισατε και αυτο μετραει.Σας ανοιξε τον δρομο και σας εδειξε ποσο καλοι σκυλογονεις ειστε και τωρα ειστε ετοιμοι για το δικο σας σκυλακι. Ειλικρινα ευχομαι τα καλυτερα και πιστευω οτι συντομα θα τα εχετε γιατι το αξιζετε:D:D:D:D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
όταν άνοιξα το θέμα δεν φαντάστηκα ότι θα είχε τέτοια εξέλιξη:confused::confused::confused::confused:

μην έχετε τίποτα σίγουρο, γιαυτό να έχετε το νού σας!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν τσιπαριστηκε η μικρη?

Τι?Την θελεις πισω?Τι?Τι?Τι?

Τρελιτσα αυτοι?Τρελιτσα και σεις!

Ειλικρινα θα ηθελα να μαθω τι ειπωθηκε στο αστυνομικο τμημα!!!

Μπορουσαν να σας κανουν τιποτα αν επιμεινατε και δεν την δινατε?

Θελω να μαθω απλως πως θα μπορουσαν να αποδειξουν οτι ειναι δικο τους το σκυλι?Εσεις στο δρομο εξω δεν το βρηκατε?Γιατι δινετε λογαριασμο?Και κωλοτουμπες να εκανε η μικρη μολις τους εβλεπε εσεις την βρηκατε στον δρομο!Εκει ηταν!

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
μα το παραξενο της υποθεσης στελιο δεν ηταν οτι αναγκαστηκαν να την δωσουν..
ηταν οτι την δωσανε γιατι ειδανε οτι οι προηγουμενοι ιδιοκτητες την αγαπουσαν πραγματικα.
περα απο το γεγονος οτι το σκυλι βρεθηκε στο δρομο και περα απο την μαρτυρια της φιλης που ηξερε το σκυλι απο κουταβι και ειχε επιβεβαιωσει την ολη ιστορια αρχικα..

τι να πω???

sophie_5

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2009
140
1
Έχω διαβάσει όλα τα post της ιστορίας της ένας και ειλικρινά απορώ με αυτή την εξέλιξη. Μακάρι πράγματα να είναι όπως τα λέτε και η σκυλίτσα να είναι ευτυχισμένη κοντά τους. Πως όμως δικαιολόγησαν την κατάσταση που βρήκατε τη σκυλίτσα? γιατί ήταν στο δρόμο και χωρίς κανένα στοιχειο πάνω της?
Πρόσφατα βρήκα και εγώ μια σκυλίτσα που η ιστορία της είναι παρόμοια.Έμαθα πως οι παλιοί της ίδιοκτητες' την ψάχνουν αλλα δεν σκοπεύω να τους την επιστέψω ότι και αν κάνουν. Απλά γιατί δεν τους αξίζει να έχουν σκύλο εφόσον δεν ενδιαφέρονται στην ουσία για αυτόν.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Κι εγώ τέτοια εξέλιξη ομολογουμένως δεν την περίμενα. Δυό τηλέφωνα που έκανα για να βρω εκείνη τη στιγμή δικηγόρο δεν απέδωσαν. Τα παιδιά κατέληξαν ότι αυτά που ήξεραν ήταν κακόβουλες φήμες γι αυτό κι επέστρεψαν τη σκυλίτσα.
Εγώ το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι λόγω εορτών επέστρεψε ο φοιτητής έγινε κ@λος με τη μάνα του κι εκείνη πιέστηκε να πάρει το σκυλί πίσω. Απ ότι φαίνεται τα πράγματα μάλλον δεν είναι έτσι κι εμείς απ' έξω από την κατάσταση δε μπορούμε να κρίνουμε. Φυσικά κι επιφυλάσσομαι και αν ήμουν στη θέση τους κι έκρινα ότι το σκυλί ήταν παραμελημένο θα το διεκδικούσα.

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
μα βρε noela μου αφου το σκυλι το βρηκαν στον δρομο δεν μπορω να καταλαβω,τι παρανοησαν??

ελπιζω να μην φαινεται "ανακριτικο" το υφος απλα εγω προσπαθω να καταλαβω εστω με αυτες τις λιγες πληροφοριες τι εγινε..

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Λόγω στεναχώριας μου μάλλον δεν έδωσα αρκετές εξηγήσεις και λογικό είναι να υπάρχουν απορίες.

Η ιστορία είχε αυτή την κατάληξη διότι με τους πρώτους ιδιοκτήτες, αφού ηρέμισαν τα πνεύματα στο τμήμα όπου τραβηχτήκαμε, μετά καθίσαμε και συζητήσαμε. Συζητούσαμε γα ώρες ατελείωτες διότι αρχικά διατηρούσαμε τις επιφυλάξεις μας. Φυσικά και δεν θέλαμε να τους την δώσουμε. Μεγάλο πείραμα ήταν ότι τους φέραμε στο σπιτι μας για να δουμε την αντίδραση της σκυλίτσας. Σας λέω μόλις τους είδε σχεδόν μας ξέχασε! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα σκυλί που δεν περνάει καλά να κάνει τέτοιες αγάπες και γλειψίματα στην ιδιοκτήτρια και να μην ξεκολάει απο τον γιο. Ειδικά την ιδιοκτήτρια να την κοιτάει στα μάτια δίχως φόβο ή κάτι που να μου δημιουργούσε υποψίες. Έχω φέρει κόσμο αρκετό από τότε που την είχαμε, σε όλους χαιρόταν αλλά με τους ιδιοκτήτες της ήταν το κάτι άλλο!

Επιπλέον, η γυναίκα μας παρακαλούσε να της την δώσουμε.

Ο γιος της ήταν κάπου στη μέση. Και αυτό γιατί στεναχωρήθηκε με εμάς που στεναχωριώμασταν που την χάναμε.
"Ρε παιδιά .." μας λεει "..ήλπιζα να ήσασταν τπτ κ@λ@παιδα κ να μην περνουσε καλα η σκυλίτσα" .
"Και εμεις το ίδιο ελπίζαμε για εσάς" του απαντήσαμε.
Μετά γύρισε και είπε στη μητέρα του : "Ελα να τους την αφήσουμε μαμα. Πες οτι την χάσαμε".

...

Την βρωμοδουλειά τους την έκανε ο διαχειριστής της πολυκ/ας. Είναι τύπος που δεν γουστάρει τα σκυλιά γενικώς. Πιστεύουν πως αυτός τους τη δηλητηρίασε τότε πετώντας της λουκάνικο με ποντικοφάρμακο. (βλεπετε, μένουν στο ισόγειο και τα μπαλκόνια ειναι σχετικά χαμηλά). Όπως επίσης πιστεύουν οτί εκείνος ευθύνεται που βρέθηκε στο δρόμο η σκυλίτσα.
Η Ήρα (πλέον) βρέθηκε στο δρόμο 4/12 και αυτό ειναι καταγεγραμμένο στην αστυνομία διότι την δήλωσε την ίδια μέρα, το είδαμε. Εγώ την βρήκα να περιπλανιέται κοντά στο σπίτι της 6/12. Άρα δεν ήταν καιρό αδέσποτη και επιπλέον κάποιος την έψαχνε. Ο Διονύσης (ο γιος) ήταν ακόμα εξωτερικό.

Τον διαχειριστή τους τον υποψιάζομαι και εγώ διότι μια μέρα που την έβγαζα βόλτα (δεν είχε συμβει ακομα τπτ) με πλησίασε ένας τυπος (έτσι όπως μου τον περιέγραψαν) και με ρώτησε για το σκυλί. Τότε μου φάνηκε απλώς περιέργος, τώρα...

Τέλος, επείδη ναι μεν πράξαμε έτσι όπως κρίναμε σωστό το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω για κανέναν. Φυσικά και την προσέχω από εδώ και πέρα όπως προσέχω και γενικότερα καμια περίεργη κίνηση προς τα εκει. Ξέρω όμως ότι έκανα το σωστο, το νιώθω κι ας με πονάει.

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
τι να πω βρε παιδια,πραγματικα δεν ξερω..
ελπιζω ολα να ηταν για το καλυτερο και ευχομαι συντομα να βρεθειτε με ενα καινουργιο συντροφο!!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγώ ελπίζω όλα αυτά να είναι αλήθειες... Απορώ μόνο πώς την χάσανε 2 φορές και πώς μεσολάβησε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας. Και εγώ έχω τους μισούς γείτονες να με βλέπουν κατσουφιασμένοι όταν περνάω με τον Κούκη αλλά κανείς δεν μπορεί να τον "κλέψει" και να τον πετάξει στο δρόμο...

Τέλος πάντων... ελπίζω από δω και πέρα όλα να πάνε καλά για την Ηρα (πλέον)...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog