Εύρεση καλού martingale (τελικά non-pull harness)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Martingale εννοείς όπως είναι αυτά για τα hounds ή αυτά που είναι σαν prong αλλά με δέρμα ή νάυλον?
(Σήμερα το παίζω σύμβουλος αγορών :p :D )

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
εννοώ κάτι σαν αυτό: http://www.2houndsdesign.com/images/P/boxerfullharness.jpg

μήπως δεν τα λένε έτσι;
Εγώ, αυτό δεν ξέρω τι είναι... ούτε και πώς λέγεται φυσικά! :p
Θες να κάνεις μία αγγαρεία σε παρακαλώ και να εξηγήσεις !!! :D

Μπορεί να βολέψει και το δικό μου ζιζάνιο!!! :D

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
sl8 από ότι βλέπω από τη φωτό πρέπει να είναι no-pull harness.
Αν το ψάξεις έτσι σε e-shops, λογικά θα βρεις :)

Οπότε pouf αυτό που δείχνεις δεν έχει σχέση με αυτό που ψάχνει... (προφανώς σε παραπλάνησε ο τίτλος)

Siouxsie άσε τον sl8 να το πάρει, να κάνει test drive, να μας πει και μετά παίρνεις κι εσύ. Μην το πληρώνεις τσάμπα! :p :D

Doc

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
75
0
Αθήνα
www.n3r.gr

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
Είδα μερικά πραγματάκια ποπυ μου γυάλισαν εδώ...:-\"
Έχεις ψωνίσει από αυτούς ? Είναι οκ να γίνω πελατάκι τους ? :cuniaoo:
με κλειστα ματια. εχω παρει πολλες φορες.
δυο φορες μου εκαναν λαθος- μου στειλαν το σωστο, μου χαρισαν και το λαθος:)
για την ποιοτητα δεν το συζηταμε........!!!!!!!
ειναι αμερικανικο σαιτ αλλα εχουν αποθηκη στο ισραηλ και παραδοση εχουν 3-4 εργασιμες:shock:

Doc

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
75
0
Αθήνα
www.n3r.gr
με κλειστα ματια. εχω παρει πολλες φορες.
δυο φορες μου εκαναν λαθος- μου στειλαν το σωστο, μου χαρισαν και το λαθος:)
για την ποιοτητα δεν το συζηταμε........!!!!!!!
ειναι αμερικανικο σαιτ αλλα εχουν αποθηκη στο ισραηλ και παραδοση εχουν 3-4 εργασιμες:shock:
Thanks ! :D

sl8

Well-Known Member
12 Απριλίου 2009
149
4
Ηράκλειο Κρήτης
έχετε δίκιο δεν είναι martingale.Εγώ εννοώ το περιλαίμιο που έχει άλλα δυο λουράκια που περνάνε απο δυο κρίκους πάνω απο τον λαιμό στο περιλαίμιο και τα οποία περνάνε κάτω απο τις μασχάλες του σκύλου και δένουν ξανά στο παιριλαίμιο κάτω απο τον λαιμό. Όπως περίπου τη φωτό που σας έδειξα. Βασικά έχω ένα της hunter αλλά τα κορδονάκια είναι πολυ λεπτά και δεν μαρέσουν. Κατά τα άλλα σαν πατέντα είναι καταπληκτική γιατί ο σκύλος μαθαίνει να μην τραβάει. Όταν το κάνει "τεντώνουν" τα σκοινάκια κάτω απο τις μασχάλες και ανασηκώνεται το σκυλί στον αέρα. Επιπλέον όταν τραβήξεις εσύ το λουρί δεν τραβιέται μόνο ο λαιμός του ζώου αλλά όλο το σώμα του. Πολλοί δε έχουν τη λανθασμένη εντύπωση οτι χρησιμοποιούνται μόνο στα μικρόσωμα σκυλιά. Και μιλάμε για τον ρόκυ που είναι 48 κιλά.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
non pull harness βγάζει η trixie. Έχω ένα που το πήρα από μπαζάρ αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Έχει λεπτά κορδόνια πάντως το XL που έχω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Ωραία ράτσα βρήκανε κι αυτοί να το διαφημίσουνε. Αντε να βρεις που τελειώνει το σκυλί και που αρχίζει το λουρί. Αλλο χρώμα δεν είχαν τουλάχιστον να βάλουν; :D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αν πας στο google και πατήσεις martingale for dogs, (γιατί υπαρχει και η μαρτιγκάλα για άλογα...μη μπερδευτείς)..θα σου βγάλει 100 sites...΄
Αλλά αυτό που ψάχνεις εσύ, να πιάνει και στο στήθος δεν λέγεται martingale...(αν κατάλαβα καλά)..

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
sl8, όταν λες ανασηκώνεται, πόσο εννοείς; κι όταν λες τράβηγμα, εννοείς σκι ή ξαφνικά απότομα τραβήγματα επείδη είδε κάτι;

sl8

Well-Known Member
12 Απριλίου 2009
149
4
Ηράκλειο Κρήτης
Όπως το λέει η Noela. Άμα τραβάει σφίγγει. Όταν τώρα το σκυλί είναι σε έξαψη απο κάτι που είδε ή απλά επειδή χαίρεται πολύ που το βγάζουμε βόλτα τραβάει λίγο στην αρχή αλλά γρήγορα αντιλαμβάνεται οτι κάτι τον σφίγγει και του είναι ενοχλητικό ε, σιγά σιγά σταματάει. Ψάχνω λοιπόν να βρώ τέτοιο, όχι όμως το απλό στηθόλουρο που δένει στο σώμα και στις μασχάλες και είναι σταθερό. Βρίσκομαι Αθήνα αυτές τις μέρες γι' αυτό έλεγα αν κάποιος γνωρίζει μαγαζί με καλή ποικιλία σε τέτοια πράγματα όπως και σε αξεσουάρ σκύλων γενικότερα να μου προτείνει...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ