Εφιάλτες με τους σκύλους μας

Status
Κλειδωμένο θέμα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
μπορει και να ειναι αυτος που παω :)
εσυ απο οσα εγραψα αυτο ειδες?

Ναι, αυτό είδα. Πειράζει; Εχω επιλεκτική όραση.

χαζο δεν ειναι το φορουμ 3 ατομα τον ξερετε
σιγουρα.
εσυ δεν εισαι μαρτυριαρα?

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...

παμε ολοι σε αλλο θεμα να κραξουμε τον ΒΥΒ
ειναι πιο σημαντικο αυτο!
εαν εχεις να απαντησεις σε αυτο που ρωτησα απαντα

Η μόνη ερώτηση που κάνεις, είναι το ονοματεπώνυμο του γιατρού.
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι το ξέρω.... όχι ότι με νοιάζει...

αλλιως γραψε αλλο ενα ανουσιο ποστ

...

ορκο τιμης να δωσουμε στον ΓΙΑΤΡΟ!!!

:eek::confused::eek::confused::eek::confused:

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
μπορει και να ειναι αυτος που παω :)
εσυ απο οσα εγραψα αυτο ειδες?
χαζο δεν ειναι το φορουμ 3 ατομα τον ξερετε
σιγουρα.
εσυ δεν εισαι μαρτυριαρα?
παμε ολοι σε αλλο θεμα να κραξουμε τον ΒΥΒ
ειναι πιο σημαντικο αυτο!
εαν εχεις να απαντησεις σε αυτο που ρωτησα απαντα αλλιως γραψε αλλο ενα ανουσιο ποστ
ορκο τιμης να δωσουμε στον ΓΙΑΤΡΟ!!!
σοφια σε εσενα εχω απαντησει στη μεση
δεν σου ειπα σου εθιξα καποιον
Κατανοώ το θυμό που μπορεί να νιώθει η evelyna και για να είμαι ειλικρινής δε γνωρίζω και δε μπορώ να καταδικάσω αβίαστα το γιατρό.

Γεγονός είναι πως σε κάθε επάγγελμα υπάρχει η πιθανότητα του λάθους, είναι να μη σου τύχει. Δεν πιστεύω πως κάποιος θα ρίσκαρε την καριέρα του ή δε θα ήθελε στην τελική να έχει τους πελάτες του ευχαριστημένους.

Νομίζω όμως πως είναι αλλιώς όταν κάνουμε λάθος πάνω στη δουλειά μας και αλλιώς όταν συνειδητά κάνουμε εσφαλμένες επιλογές με σκοπό το κέρδος βλέπε πετσοπ ή ΒΥΒ.
Δε μπορούμε με τα ίδια κριτήρια λοιπόν να εκθέτουμε ονόματα.
Έχω αλλάξει τέσσερεις παιδίατρους μέχρι να καταλήξω στην παιδίατρό μου και όταν χρειάστηκε άλλαξα και κτηνίατρο. Όταν όμως με ρωτήσουν δε μπορώ να κατηγορήσω τους προηγούμενους γιατί για τον άλλον μπορεί να είναι ο τέλειος γιατρος.

Τέλος αν κάποιοι εξέθεταν τη δουλειά μου δημόσια έστω και αν έφταιγα στην προκειμένη περίπτωση, θα εκτιμούσα τον άνθρωπο που θα με ενημέρωνε και δε θα το θεωρούσα καθόλου ρουφιανιά να μου δώσει την ευκαιρία αν θελήσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Δεν τίθεται καν θέμα ρουφιανιάς όταν δημοσιοποιούνται κάποια πράγματα και έχει την άνεση ο κάθε άσχετος σαν κι εμένα να εκφέρει άποψη.

προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης δεν έχω καμία σχέση με το συγκεκριμένο κτηνίατρο και φυσικά δεν είμαι κτηνίατρος

Last edited:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Λοιπόν, κύριε Ζούζουνε με τα φοβερά σας σχόλια...είχα πει ότι δεν θα μπω να ασχοληθώ περισσότερο με αυτή την ιστορία, γιατί είμαι λίγο πιό ενημερωμένη για αυτή την ιστορία από όλους σας..ιδίως από σένα Ζούζουνε.
Και επειδή το παράκανες με τα σχόλια σου..αναγκάζομαι να ανακατευτώ και να υπερασπιστώ μία φίλη προσωπική που μου έχει αποδείξει την αξία της και σαν φίλη και σαν γιατρός. Δεν θα σχολιάσω το ιατρικό θέμα γιατί δεν είμαι γιατρός και δεν εχω τις γνώσεις να εξηγήσω σωστά τα πράγματα, αν και το ιατρικό ιστορικό το έχω ακολουθήσει από την αρχή.
Λοιπόν, η Εβελύνα, πήγε στη συγκεκριμένη κτηνίατρο με υπόδειξη της εκτροφέας της ...μέχρι εδώ πολύ καλά...
Επειδή η Εβελύνα είναι μία νέα σκυλομαμά...με αδυναμία και αγάπη στη σκυλίτσα της...ήταν λίγο υπερβολική σε συχνότητα γενικά στην επικοινωνία της με την γιατρό...θα έλεγα αρκετά υπερβολική. Η γιατρός της ΟΥΔΕΠΟΤΕ αρνήθηκε να σηκώσει το τηλέφωνο , ακόμα και το Πάσχα, ακόμα και βραδυνές ώρες..για να καθησυχάσει την Εβελύνα η οποία δικαιολογημένα ανησυχούσε για το παραμικρό...
Τη περασμένη εβδομάδα, η Εβελύνα για δικούς της λόγους, σεβαστούς αποφάσισε να πάει να πάρει μία δεύτερη γνώμη...και καλά έκανε...
Όταν πήρε τη δεύτερη γνώμη...χωρίς να ενημερώσει τη μέχρι τώρα γιατρό της...άφησε ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή της ότι δεν θα έρθει για το προγραμματισμένο ραντεβού που είχαν κλείσει για να εξεταστεί ο σκύλος...
Εγώ προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο...να αφήνεις μήνυμα σε τηλεφωνητή..όταν πριν από 1 εβδομάδα, την έπρηζες στα τηλέφωνα κάθε μία ώρα...το θεωρώ απαράδεκτο να μην την ενημερώσεις για το ιατρικό θέμα που προέκυψε, να μη ξέρει η γιατρός τι έχει προκύψει και να το μαθαίνει από ένα forum...στη περίπτωση αυτή δε η Εβελύνα δεν ενημέρωσε καν την εκτροφέα της...
Δεύτερον, η γιατρός ΔΕΝ ΠΗΡΕ να ζητήσει τα ρέστα. Η κοπέλα πήρε γιατί ήθελε να μάθει το ιατρικό κομμάτι της ιστορίας, να καταλάβει τι ακριβώς είχε ο σκύλος. Μάλιστα , είπε στον Σάκη, ότι αν πιθανώς έχει κάνει κάποιο λάθος στη διάγνωση θέλει να το γνωρίζει για να μην επαναληφθεί και ανησυχούσε πραγματικά για την υγεία της μικρής.
Τρίτον θα μπορούσα να μιλήσω και για το ιατρικό κομμάτι γιατί η γιατρός μου εξήγησε ακριβώς τη κατάσταση και την ιστορία..αλλά όπως είπα δεν είμαι γιατρός και προφανώς να μην τα πω σωστά.
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Εβελύνα είπε ότι έγινε σύσφιξη...αυτό σημαίνει υλεός... στον υλεό, αφαιρείται το κομμάτι που έχει στρίψει...και μετά την εγχείρηση του υλεού ο σκύλος πρέπει να μεινει ΝΗΣΤΙΚΌΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ 4 μέρες..και όμως η Εβελύνα μας είπε ότι ο γιατρός την επόμενη της είπε ότι μπορεί να φάει...άρα η δεν έγιναν 'έτσι τα πράγματα η ο γιατρός δεν ήξερε ότι ο σκύλος πρέπει να μέινει νηστικός για 4 μέρες, το οποίο το ΑΠΟΚΛΕΙΩ γιατί γνωρίζω τον συγκεκριμένο γιατρό που έκανε το χειρουργείο.
Εξάλλου ο ίδιος ο Σάκης παραδέχτηκε ότι δεν ξέρουν ακριβώς τι έκανε ο γιατρός....
Τέλος πάντων...υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να τις γράψω...
Όσο για τον ρουφιάνο...ούτε εγω της το είπα...επειδή το ήξερε ήδη, αλλιώς θα της το έλεγα. Είναι φίλη μου, είναι μία από τους κτηνιάτρους που χρησιμοποιώ και της έχω εμπιστοσύνη.
Και δεν κατάλαβα...από πότε το Dog Forum έγινε λαικό δικαστήριο?

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
κατερίνα, η εκτίμηση μου παραμένει κ σε τιμά που λες όσα λες για τη φιλη σου. Δεν θα σχολιάσω κάτι άλλο. Τονίζω κ πάλι απλά πως η εκτροφέας δεν είναι κτηνίατρος. Κ πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος μου έδωσε μια από τις μεγαλύτερες ευτυχίες στη ζωή μου . Χάρη σε εκείνη την εκτροφέα η χοουπ δεν πέθανε παρότι γεννήθηκε το 1/3 από τα αδέρφια της. Έκανε τα πάντα κ τα κατάφερε. Την λατρεύει την χοουπ κ είμαι κ θα είμαι απέραντα ευγνώμων. Λατρεύει την φυλή κ τι να πω. Της χρωστάω την χοουπ! Το λέω κ δακρύζω. Μην το συνεχίζετε άλλο. Σας παρακαλώ κ πάλι. Δεν υπάρχει λόγος εφόσον έγινε γνωστό το όνομα της κτηνιάτρου, γιατι δεν θα τα έλεγα αυτα αν ήταν να μαθευτεί. Εχω κ πάλι δύο επιλογές. Να μείνω στο λάθος η στο ότι σώθηκε. Μένω στο βου κ τονίζω αυτό που έμαθα κ ίσως κάποιοι να μην ξέρουν όπως κ εγώ δεν ήξερα.. Όχι σε μια γνώμη. Σας παρακαλώ. Από εδώ δεν έχει νόημα να συνεχιστεί κάτι που έχει προσωποποιηθεί κ ούτε καν από μένα. Δεν υπάρχει λόγος να πληγώνονται άνθρωποι είτε από τη μια πλευρά είτε από την άλλη. Δεν ήθελα κάτι τέτοιο γι αυτό κ δεν ανέφερα ούτε ένα στοιχείο ώστε έστω κ έμμεσα να φωτογραφηθεί. Για να μην το έκανα εγώ που κόντεψα να χάσω την μικρή κάποιο λόγο θα είχα. Όχι δεν ήταν μόνο η νομική πλευρά. Ήταν κ είναι ότι δ ε ν μπορώ να εκμηδενίσω έτσι εύκολα την πορεία ενός ανθρώπου. Ανθρώπου. Σας παρακαλώ. Η μικρή κοιμάται κ ροχαλιζει. Αυτό μετράει.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
το θέμα φυσικά κλειδώνεται, κάποια μυνήματα διαγράφηκαν

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα