Αν και δεν ξερω ποιος ειναι αυτος που εδωσε το link αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος ποιος ειναι θεωρω αστειο να αποκαλειται ρουφιανος, δεν καταλαβα δημοσιο φορουμ ειναι, ειναι κατι μυστικο, και γιατι πρεπει να βγαινει να απολογειται ή να απαντησει ο καθενας σε καθετι που γραφεται, φορουμ ειναι και τιποτα παραπανω σιγα μην το κανουμε και δικαστηριο
επειδη ειναι δημοσιο φορουμ και εγω θεωρω αστειο να λες δεν ξερω ποιος ειναι αλλα ειμαι σιγουρος ποιος ειναι
εσενα σου θιξαμε το γιατρο?ξερεις κατι περισσοτερο απο οτι γραφτηκε?με αυτα που διαβασα ο γιατρος ειναι μαπας
και καποιος φιλος του πειραχτηκε και πηγε κατευθειαν να του τα πει ηθελα να ηξερα τον ρωτησε αν εκανε μαμακια?
ενταξει σε πειραξε το ρουφιανος γιατι τον ξερεις μαλλον ενταξει θα τον πω μαρτυριαρη
zouzounos συμφωνώ με τον kos. Γιατί είναι ρουφιάνος? Αν γραφόταν δηλαδή ότιδήποτε, καλό ή κακό, για κάποιον γνωστό σου και του έλεγες "ρε συ ειπανε για σενα ετσι κι ετσι" είναι ρουφιανιά?
Λογικό μου φαίνεται εμένα.
Επίσης ο γιατρός δεν χρωστάει καμιά απάντηση/απολογία/εξήγηση/δικαιολογία ούτε στο φορουμ, ουτε σε κανέναν άλλον πλην της evelyna, η οποία και έχει κάνει τη θέση της ξεκάθαρη.
Evelyna με τη σειρά μου να ευχηθώ ότι καλύτερο για τη μικρή σου, μακάρι να πανε όλα καλά και να μη χρειαστεί ξανά να δώσει άλλες μάχες.
παντα η απαντησεις που δινω ειναι τι θα εκανα εγω και πως σκεφτομαι εγω!οπως ολοι βεβαια!
αρα αν ηταν σωστος και καθαρος θα μπορουσε να υπερασπιστει την θεση του.εσυ αν διαβαζες οτι διαβαζες και ειχες δικιο θα μιλαγες μονο με ενα ατομο?
εγω οχι θα ηθελα να μαθουν ολοι ε και στην τελικη ας ελεγε στον μαρτυριαρη φιλο του οτι εγινε ετσι και ετσι και λεει φιφες η κυρια
Κι εγώ αν ήμουν ο γιατρός της Εβελύνας, ποσός θα με ενδιέφερε να απολογηθώ σε ένα τσούρμο ανθρώπων άγνωστων σε μένα. Με την Εβελύνα και τον Σάκη όμως, θα ήθελα και θα επιδίωκα, αν ήμουν σωστός, να κάνω μια κουβέντα. Μην ξεχνάτε, ότι υπάρχει πάντα και η άλλη πλευρά του νομίσματος, την οποία δεν γνωρίζουμε και δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε.
σας θιξαμε το γιατρο μου φαινεται
μεχρι στιγμης ξερουμε μονο την μια μερια και με αυτα του γραφονται και διαβαζω δικιο εχει η κυρια
εδω δεν ειναι δικαστηριο ουτε ειμαι γιατρος να του κλεψω την πελατεια
τουλαχιστον καταλαβα τον σκοπο της εβελυνας που ηταν η ενημερωση!
και οχι να πει ονοματα,που μεγαλο ποσοστο θα ειχε πει και ονομα
αρα ο μαρτυριαρης τι σκοπο ειχε?
δεν το συνεχιζω παραπερα γιατι δεν με ενδιαφερει!κουβεντα κανουμε αλλα φανηκε οτι τους πειραξε καποιους.
ο γιατρος ποιος ειναι θα μας πει κανενας?μπορει καποιος να μου πει να μην την πατησω και εγω?
τον σκυλεμπορα ολοι πεσαμε να τον φαμε.και
τον καθε αλλον που νομιζουμε οτι ειναι λαθος
ατυχες παραδειγμα δεν ειναι
οταν κανει καποιος λαθος τι να κανουμε θα τα ακουει
εχει και συνεχεια!