evelyna περαστικα στην μικρουλα σου και κουραγιο σε σενα!!!
σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα κατ'ευχην!!!!
σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα κατ'ευχην!!!!
Εγώ δε φοβάμαι πια, μου έχει μείνει σίγουρα!Περα απο την πλακα το εχω παθει και εγω αυτο καποιες φορες,ξυπνουσα και εψαχνα την λακτα στο σπιτι!Φοβαμαι μη μου μεινει κουσουρι!
εβελυνα καταρχην σου ευχομαι τα καλυτερα με το σκυλακι σου. Βαρεθηκα ομως να ακουω για αχρηστους κτηνιατρους και για ιδιοκτητες που παντα τους φταιει ειτε ο εκτροφεας ειτε ο κτηνιατρος, επειδη μαλλον καταλαβα σε ποιον κτηνιατρο αναφερεσαι λυπαμαι για τον τροπο που γραφεις ο οποιος ειναι πολυ προσβλητικος για εναν επιστημονα που αν μη τι αλλο τα δινει ολα στη δουλεια του, δε γνωριζω την κατασταση σου οσον αφορα το ιατρικο μερος αλλα ειμαι σιγουρος οτι κατι λειπει απο αυτα που μας λες, anyway ειλικρινα σου ευχομαι τα καλυτερα με το σκυλακι σουΕιλικρινα σας ευχαριστω και ζητω συγνωμη εκ βαθεων απο την Ελλη που της κατεστρεψα το θεμα της...Κοπελα μου χιλιες φορες συγνωμη.
Η μικρη εκανε επεμβαση επειγουσα...ομφαλοκηλη που ειχε στριψει-σφιξει(καπως το λενε αυτο αλλα ετσι οπως ειμαι ουτε θυμαμαι,παντως ηταν απειλητικο για τη ζωη της, με φλεγμονη, η οποια φλεγμονη κατεσρεψε ιστο κ δημιουργηθηκε αποτιτανιωση , η καπως ετσι...Απο θαυμα δνε ειχε παθει σηψαιμια...Το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι επι εναν ΜΑΜΗΜΕΝΟ μηνα, την ειχε η κτηνιατρος που προτινε η εκτροφεας και η οποια ελεγε αρες μαρες κουκουναρες και κοντευαμε να το χασουμε το μικρο. Τρομαρα μας στην διασημοτητα της...ουτε να την ξαναδω στα ματια μου και απο τον Θεο να τα βρουνε ο καθενας που ξερει τι εκανε στη μικρη και σε μας που μας φλωμονανε στα ψεματα και τις αηδιες.
Ετσι που λετε...Γλυτωσε παρατσακ...Και καποιος μου ειπε οτι αυτο το αποτιτανιωση ειναι καληθης ογκος...ακουσον ακουσον. Να παρω ντουφεκι να πυροβολησω τον αφαλο ολων τους.
Συγχωρατε τα νευρα μου...μα αν βλεπατε το μικρακι μου, θα με νιωθατε...
οι επομενες μερες ειναι λιγο δυσκολες αλλα τουλαχιστον θα ειναι ζωντανη γιατι αν ακουγα την αλλη κτηνιατρο...3,5 μηνων κουταβακι θα ηταν απο λεπτο σε λεπτο σε αλλους τοπους.
Σας ευχαριστω ολοψυχα. Ξερω οτι με καταλαβαινετε.Θα σας παρακαλεσω απλα να μη με ρωτησετε ονομα κτηνιατρου. Εγω εγγραφη γνωματευση απο τον γιατρο που την εγχειρησε και μετα απο εκει και περα, δεν τα το αφησω ετσι...
Να μου ειστε ολοι καλα και ΠΡΟΣΟΧΗ. κυκλοφορουν και διασημοι κτηνιατροι που τρωνε ΠΑΠΑΡΑ για πρωινο.