Απλά. Ενα θετικό περιστατικό, δεν πείθει για την κυνοφιλία-ζωοφιλία, σε ικανοποιητικό βαθμό, στην Ελλάδα!Δεν κατάλαβα τι εννοείς.
Απλά. Ενα θετικό περιστατικό, δεν πείθει για την κυνοφιλία-ζωοφιλία, σε ικανοποιητικό βαθμό, στην Ελλάδα!Δεν κατάλαβα τι εννοείς.
Ααα όχι σε καμία περίπτωση !! Απλά 1 στους 100 με ρώτησε για να πλησιάσει ,συνήθως τα παιδάκια έρχονται με φόρα...Απλά. Ενα θετικό περιστατικό, δεν πείθει για την κυνοφιλία-ζωοφιλία, σε ικανοποιητικό βαθμό, στην Ελλάδα!
Με τραβάει πολύ (τελικά) να σημειώνω αυτά τα περιστατικά που δείχνουν λίγο το 2ο κομμάτι της παραπάνω πολύ αληθινής πρότασης.ο ανθρωπος ειναι το χειροτερο ζωο στον πλανητη οταν θελει,αλλα και το καλυτερο αν θελει..
Οταν θέλεις, γίνεσαι συμπαθέστατη, να μην πω αξιαγάπητη!!Με τραβάει πολύ (τελικά) να σημειώνω αυτά τα περιστατικά που δείχνουν λίγο το 2ο κομμάτι της παραπάνω πολύ αληθινής πρότασης.
Πέρσι το καλοκαίρι ένας συγκεκριμένος άστεγος κύριος μόνιμα καθόταν καθημερινά στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Στην αρχή ομολογώ ήμουν επιφυλακτική όταν μπαινόβγαινα, όχι επειδή "ήταν ένας άστεγος" αλλά επειδή είχα ακούσει συχνά στην περιοχή για περιπτώσεις που το καλοκαίρι κάποιοι το παίζουν άστεγοι αλλά στην ουσία μαθαίνουν τα "ωράρια" ενοίκων για να οργανώσουν κλοπές ανάλογα.
Ο κύριος χαιρόταν πολύ όταν έβλεπε τον Άρη και μου ζητούσε να τον χαϊδέψει. Λίγο λιγότερο διστακτικά κάθε φορά, τους άφησα να "λένε ένα γεια", λίγο παραπάνω να τον χαϊδεύει κτλ. Κάπου εδώ να σημειώσω ότι συνεννοούμασταν με το ζόρι με νοήματα, στην αρχή νόμισα ότι είχε προβλήματα ομιλίας αλλά τελικά νομίζω δε μιλούσε ελληνικά, οπότε δε μπορούσα να συνεννοηθώ, να τον ρωτήσω ρε παιδί μου τι κάνει, αν χρειάζεται κάτι κτλ. Οι μέρες περνούσαν και τον συμπάθησα πολύ εν τέλει. Κάποια στιγμή εξαφανίστηκε και ανησύχησα, αλλά δεν είχα τρόπο να μάθω τι απέγινε.
Σήμερα βγαίνοντας από το σπίτι τον βλέπω απέναντι από την είσοδο. Εντάξει, νομίζω χαρήκαμε και οι 3 που ειδωθήκαμε και πήγαμε κατευθείαν να τον συναντήσουμε σαν τον παλιόφιλό μας. Κατευθείαν γέλασε ολόκληρος, άνοιξε τα χέρια και έκανε νόημα στον Άρη να πάει. Είχα μόνο λεφτά για τσιγάρα μαζί μου, του τα άφησα ενώ χάιδευε τον Άρη και έφυγα ενώ μου κανε νόημα ότι δεν τα θέλει και μου δειχνε μόνο ότι θέλει να χαϊδέψει το σκύλο. Στο γυρισμό που ξαναπεράσαμε είπα στον Άρη "θα πεις ένα γεια πριν ανεβούμε"? Το παιδί μου έτρεξε να τον χαιρετίσει και θα καθόταν για ώωωρες αν δεν του έλεγα να πάμε σπίτι. Και όσο τον χάιδευε ο κύριος μου έκανε νόημα "ευχαριστώ" που τον άφηνα να τον χαϊδέψει...
Τα επιληπτικά σκυλιά, δεν δαγκώνουν στα καλά καθούμενα! Μόνο σε κρίση μπορεί και αυτή, γίνεται αντιληπτή εκ των προτέρων.Πριν απο 4 χρονια ειχα παει δια κοπες στην πελοπονησο και ειχαμε παει στα ιαματικα λουτρα....εκει μπανει μεσα ένας κυριος με ενα καανις και πεσαμε όλοι πανω του να το χαιδεύουμε ο κυριος ειπε οτι μην το χαιδευουμε πολυ γτ μπορει να μας δαγκωσει γιατι έχει επιληψια τον ειχε βρει πριν 2 χρονια να τον πεταει στα σκουπιδια το πρωην αφεντικό του και απο τοτε παντου πανε μαζι κααι παντα κουβαλοουσε μαζι του την ένεση...πραγματικα μπραβο του
ετσι μας ειπε τωρα...Τα επιληπτικά σκυλιά, δεν δαγκώνουν στα καλά καθούμενα! Μόνο σε κρίση μπορεί και αυτή, γίνεται αντιληπτή εκ των προτέρων.
για αυτο ακριβως εγραψα αυτο το περιστατικό+ ο κυριος ηταν 65Το θέμα είναι ότι έσωσε το σκυλάκι εκεί που κάποιος άλλος θα το αγνοούσε ..Μπράβο του πραγματικά !
ευρώπη γίναμεΒγαίνουμε βόλτα με τον Σπίθα και αρχίζει να μυρίζει κάτι χορτάρια. Ακούγεται ξαφνικά μια φωνή "ΜΗΗΗΗΗ". Έχω φορτώσει, έτοιμος για καβγά και πλησιάζει τρέχοντας μια κυρία. Μου λέει "μην τον αφήνεις να τα μυρίζει, τράβα τον!". Της απαντώ "γιατί, τι πρόβλημα έχετε εσείς?" και λέει "είναι μια γριά στη γειτονιά που ρίχνει φόλες σε αυτό το σημείο! Έχω μαζέψει πολλά γατιά που έχουν πεθάνει! Πάρ'το το σκυλάκι σου, σε παρακαλώ!" Κάγκελο εγώ. χαχα