Σας ευχαριστούμε βρε παιδιά, για τα καλά σας λόγια 8-[
Καλά...αυτός με την ομπρέλλα, δεν το συζητώ...νομίζω οτι θα έπρεπε να το κάνει επάγγελμα!!!
Για το σεντόνι, έφταιγα κι εγώ. Ημουνα πολύ κοντά στην...γραμμή πυρός, ενώ δεν έπρεπε/χρειαζόταν και δεν το 'χα πάρει πρέφα. Μπορούσα να είμαι κι ένα μέτρο πιο μακριά τους. Αλλά, εντάξει...ψιλά γράμματα...σιγά τώρα. Αλλωστε ο Σωτηράκης από μωρό έχει θέμα με τέτοιες καταστάσεις. Πχ δεν περνάει δίπλα από κουκουλωμένα αυτοκίνητα και ειδικά όταν φυσάει και φουσκώνουν οι κουκούλες, δίπλα από λόφους σκουπιδιών και γενικά απροσδιόριστους σκοτεινούς όγκους. Ολα αυτά τα χρόνια, θεωρώ ότι ίσως φταίει η κατάσταση που τον βρήκα. Ποιός ξέρει...;
@east...thanks
Ο Σώτος...μπορώ να μιλάω μέρες ασταμάτητα, γι'αυτό το πλάσμα. Ο Σώτος, ότι είναι, είναι από μόνος του. Δεν χρειάστηκε ποτέ, να κάνω τίποτα εκπαιδευτικό πάνω του. Δεν ήξερα κιόλας τίποτα, τότε. Αυτό το σκυλάκι, είναι μια κατηγορία μόνο του. Σκυλί των λουλουδιών, όπως τον λένε και οι φίλοι του. Για το event, ήμουν πάρα πολύ σίγουρη, ότι θα πέρναγε πανηγυρικά, παρόλο που αμφότεροι, δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα/εμπειρία από τέτοια πράγματα. Τόσα χρόνια μαζί αλλά κυρίως και χάρη στον χαρακτήρα του, η επικοινωνία μας πια, είναι κυρίως...οπτική. Αλλά...μην φανταστείς κιόλας, ότι τα πράγματα ήταν και πολύ αυστηρά. Ολοι οι συμμετέχοντες της πρώτης μέρας τα πήγαν καλά και πέρασαν, αν θυμάμαι καλά. Πήγαμε βασικά, κάπως εκ του ασφαλούς, ξέροντας τα σκυλιά μας. Εκ των υστέρων, πιστεύω και η Δάφνη θα πέρναγε. Τουλάχιστον, θα το δοκίμαζα, αν ξαναγινόταν. Ο μικρός, σήμερα τουλάχιστον που μιλάμε, με την καμμία. Ισως...κάποτε...
Αν πάντως γινόντουσαν συστηματικά, αυτές οι εξετάσεις, θα έπρεπε όλοι οι ιδιοκτήτες που σέβονται τον εαυτό τους και τον σκύλο τους, να δοκίμαζαν να περάσουν. Γιατί τουλάχιστον, θα άκουγαν από έγκυρα στόματα, αν και τι συμπεριφορικά προβλήματα, έχει ο σκύλος τους. Και φυσικά, καλό θα ήταν, να δούλευαν μετά, πάνω σ'αυτά.