Κυρίες και κύριοι,
Μπορούμε να κυκλοφορούμε με καθαρό το κούτελο στη σκυλοκενωνία - οι φακλάνες δεν με έβγαλαν ρόμπα!
Πολύ ωραία εκδήλωση, διασκεδαστική και για συμμετέχοντες και για τους εθελοντές! Χρήσιμη γιατί στα τεστ εντοπίζονται τα σημεία του σκύλου σου που χρήζουν βελτίωσης και τα οποία σου τα υποδεικνύουν οι κριτές μαζί με συμβουλές.
Μπράβο στον ΕΟΝΑ που διοργανώνει τέτοια events. Μακάρι και άλλοι όμιλοι να έκαναν αντίστοιχες εκδηλώσεις!
Συγχαρητήρια στην Ορμή του kokkoni που βγήκε ...BIS! Συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες των 2 ντόγκο που επίσης πήραν εξαίρετη και πολύ καλή βαθμολογία - σε αυτή τη φυλή περίμενα ότι μπορεί να είχαμε τιποτα ...ευτράπελα αλλά μάλλον δεν ξέρω τη φυλή.
Θα ήθελα να καταγγείλω το Σωτήρη της Mareco (που πήρε περισσότερους πόντους από εμάς) διότι μαλλιάδες στο στίβο δεν πρέπει να κατεβαίνουν - δεν είναι κόσμιο.
Ευχαριστούμε ...
- τον ποδηλάτη zouzouno (που επέζησε μιας και δεν υπήρχαν ελληνικοί ποιμενικοί στην παρέα) και ταυτόχρονα ομπρελοανοιχτήρι!
- Τον "το τινάζω το σεντόνι" takisφτού
- Την ρεπόρτερ/ανταποκριτή/φωτογράφο Amaliaz
- Tον kokkoni που τον πήγε ...καροτσάκι και σκούζοντας η Pepper όταν εξαφανίστηκε η μάνα της και η "αδερφή" της από το οπτικό της πεδίο.
Αν παρέλειψα κάποιον συγγνώμη... έχω πάθει και ηλίαση!
Zouzouno, mareco, kyveli - amaliaz ήσουν και εσύ στο κόλπο; - σας την έχω στημένη στη γωνία που πήγατε να με κοψοχολιάσετε... πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!