Ετησια Εκθεση ΕΟΝΑ & Εξέταση Κοινωνικής Συμπ/ρας

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται...
Ο Serhan μπορεί να κατέβει μόνος του...
Το ιδιο ακριβως σκεφτηκα...
μαλιστα ο Σερχαν θα παει στον ανθρωπο με το καροτσακι να τον βοηθησει να περασει το δρομο.. :)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.550
Athens
Attention! Attention! Παρακαλούνται όσοι διαθέτουν σκύλους κατηγορίας MF, να τα έχουν φέρει ταϊσμένα. Τα γαλλικά δεν διατίθενται για μπρέκφαστ.

(Να το περάσει η Μόκα και να ξεφτυλιστώ εγώ με τη μεγάλη... θα αυτομπαναριστώ!)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εγω σημερα σκεφτικα πια απο τις 3 μου θα μπορουσα να φερω.
Η Μονα δαγκωνει ανθροπους που κανουν περιεργες κινησεις με τα ποδια τους και την στριμοχνουν.
Η Cindy θελει πηδαει μες στη μουρι ολους που την πλησιαζουν, για να τους ριξει καμια γλυψια.
Η Carmen εχει γενικος θεμα με "περιεργες εμφανησεις" εδω σκυβο εγω μες στο σπιτι για να μαζεψω κατι απο το πατωμα, με βλεπει απο πισω και δεν καταλαβαινει οτι ειμαι εγω και μου γαυγιζει.
Με το που ανοιγει μια ομπρελα τρεχουν και οι τρεις για να την βουτηξουν και να την κανουν κομματια!

Τελεια!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
εγω παντως συμετοχες δεν βλεπω... περα απο την διαθεση ...
ελπιζω οχι απο ελλειψη χειριστων...
να σας διευκρινησω οτι ο σκυλος βαθμολογειται σε ενα συνολο ασκησεων απο το 1 μεχρι το 4
συνολικοι ποντοι ειναι 240
οποιος μαζεψει 140 κατι περασε...
μην σας αγχωνει αν δεν εκτελει σωστα μια ασκηση δεν θα παρει βαθμους απο την συγκεκριμενη θα παρει ποντου ομως απο τις υπολοιπες...
οποτε ακομα και ο πατατουφης βλεπω να περναει....

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.550
Athens
Εγω σημερα σκεφτικα πια απο τις 3 μου θα μπορουσα να φερω.
Η Μονα δαγκωνει ανθροπους που κανουν περιεργες κινησεις με τα ποδια τους και την στριμοχνουν.
Η Cindy θελει πηδαει μες στη μουρι ολους που την πλησιαζουν, για να τους ριξει καμια γλυψια.
Η Carmen εχει γενικος θεμα με "περιεργες εμφανησεις" εδω σκυβο εγω μες στο σπιτι για να μαζεψω κατι απο το πατωμα, με βλεπει απο πισω και δεν καταλαβαινει οτι ειμαι εγω και μου γαυγιζει.
Με το που ανοιγει μια ομπρελα τρεχουν και οι τρεις για να την βουτηξουν και να την κανουν κομματια!

Τελεια!!
Αχαχαχαχάααα!
Κοίτα... κι εγώ τώρα με "εδικές ανάγκες" είμαι...
Για την Κάρλα:
- Δεν πρέπει να υπάρχει στο πλήθος υδραυλικός που δεν κόβει απόδειξη ή κάποιος άλλος που εμείς μπορεί να μην ξέρουμε τι κρύβει αλλά η Κάρλα ξέρει!
- Δεν πρέπει να υπάρχει στο πλήθος παιδάκι με μπόι λίγο πιο πάνω από αυτό της Κάρλας
- Όχι ραδίκια. Να μην έχει ραδίκια εκεί που περπατάμε γιατί τσιμεντώνει τον κwlo κάτω για να βοσκήσει και δεν καταλαβαίνει χριστό... που δεν πα να κοπανιέται κι ο Cesar Millan αυτοπροσώπως.

Αυτό με το "άνετο" και το "αδιάφορο" τι εννοεί ο ποιητής άραγε;

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
εγω παντως συμετοχες δεν βλεπω... περα απο την διαθεση ...
ελπιζω οχι απο ελλειψη χειριστων...
να σας διευκρινησω οτι ο σκυλος βαθμολογειται σε ενα συνολο ασκησεων απο το 1 μεχρι το 4
μην σας αγχωνει αν δεν εκτελει σωστα μια ασκηση δεν θα παρει βαθμους απο την συγκεκριμενη θα παρει ποντου ομως απο τις υπολοιπες...
οποτε ακομα και ο πατατουφης βλεπω να περναει....
Εγώ Πέτρο το περνάω. Η τσοπάνα με τίποτα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Ωραία...+ κάποιους πόντους που θα πάρουμε μόνο και μόνο για το όνομά μας, απο τον ένα κριτή μας + πόντους ομορφιάς + πόντους ηλικίας ως επιβράβευση στα περήφανα γηρατειά, δεν μας το στέλνετε καλύτερα το πτυχίο στο σπίτι, να μην τρέχουμε; :p

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.550
Athens
Εμένα πάντως μ' έχει πιάσει αγωνία από την ώρα που έστειλα τη συμμετοχή. Λες και θα δώσουν πανελλήνιες... Μάλλον θα πάρω κανα calmivet πριν έρθω για να μην τους μεταδώσω το άγχος μου.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Εμένα πάντως μ' έχει πιάσει αγωνία από την ώρα που έστειλα τη συμμετοχή. Λες και θα δώσουν πανελλήνιες... Μάλλον θα πάρω κανα calmivet πριν έρθω για να μην τους μεταδώσω το άγχος μου.
Αχαχαχαχαχααααααα!!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Mιας και το ανέφερες, μπορούμε να έρθουμε ως θεατές ή υπάρχει περιορισμός στους συμμετέχοντες;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.550
Athens
Mιας και το ανέφερες, μπορούμε να έρθουμε ως θεατές ή υπάρχει περιορισμός στους συμμετέχοντες;
Ανοιχτό για το κοινό είναι. Καλέ ελάτε να κάνετε κερκίδα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Ανοιχτό για το κοινό είναι. Καλέ ελάτε να κάνετε κερκίδα!
απο την στιγμη που αποφασίστηκε να μην συμετεχουν "κομμενα"
οι πορτες ειναι ανοικτες στο κοινό!
Τέλεια θα είμαι εκεί!!:D Και αφού δω μπορεί να το τολμήσω την επόμενη φορά με σκύλο ;)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.550
Athens
απο την στιγμη που αποφασίστηκε να μην συμετεχουν "κομμενα"
οι πορτες ειναι ανοικτες στο κοινό!
Δεν μου λες? Βάθρο θα έχει? Ο 1ος σε βαθμολογία, 2ος κλπ.
Άμα δεν έχει βάθρο εγώ δεν έρχομαι. Για μια δόξα ζούμε.
Στην ανάγκη βάλτε και παλέτες...