Ερώτηση για ζευγάρωμα

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ναι, ειχα πετυχει κι εγω δυο φορες σε εκθεση, γυρω στο 2000 πρεπει να ηταν και το θυμαμαι , διοτι μου ειχε κανει εντυπωση το οτι η εκθεση ηταν σε κλειστο χωρο και ειχε γεμισει την μοκεττα με ενα τσουβαλι τριχα απο το βουρτσισμα και δυο πακεττα γοπες:mad: (αλλο το να κανεις μια τελευταια περιποιηση και αλλο να εχεις φερει τον σκυλο στην εκθεση για να τον βουρτσισεις συγκορμο:D -ξερω, ειμαι εκτος θεματος)

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
ναι, ειχα πετυχει κι εγω δυο φορες σε εκθεση, γυρω στο 2000 πρεπει να ηταν και το θυμαμαι , διοτι μου ειχε κανει εντυπωση το οτι η εκθεση ηταν σε κλειστο χωρο και ειχε γεμισει την μοκεττα με ενα τσουβαλι τριχα απο το βουρτσισμα και δυο πακεττα γοπες:mad: (αλλο το να κανεις μια τελευταια περιποιηση και αλλο να εχεις φερει τον σκυλο στην εκθεση για να τον βουρτσισεις συγκορμο:D -ξερω, ειμαι εκτος θεματος)
Δεν παίζεσαι με τίποτα :D :D :D

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Εκτροφείο σωστα είπε η Dr.Zivago δεν
υπάρχει ….
λοιπόν , σήμερα γύρισα από Κρήτη που είχα πάει διακοπές,στο πλοίο γινόταν τις κακομοίρας….βρηκα μια θέσει και έκατσα στο τελευταίο κατάστρωμα (τραπεζακια-καρεκλες) ΠΡΩΤΗ φορα μου συμβαίνει αυτό,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ να απανταω για τα σκυλιά ΟΥΤΕ λεπτο,πολλες φορες και σε 2-3 ταυτόχρονα!!!! Τα είχα παίξει,παιδάκια –γονεις ένας χαμός…. Ένα παιδι με την κοπέλα του,(προκυτε να παντρευτούν ) έπαθε πλάκα….και μου έδωσε το τηλέφωνο του,΄λεγοντάς μου (χωρις να πω εγώ) άμα γεννησει ένα από τα θηλυκά σου να με πάρεις τηλέφωνο……..μία μαμα προσπαθούσε να πείσει τον άντρα της (με 2 παιδακια) να πάρουν και εκείνη ένα Newf.......και τέλος, εμφανίζεται μια κοπέλα και μου λέει ‘’Newf είναι’’ και εγώ απόρησα , να λέω και ένας που τα ξέρει!!!! Και μου λέει η κοπέλια ‘’Την δικιά μου την έχω κάτω στα κλουβιά!!!’’ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ,3 Νεας Γης σε ένα πλοίο!!!!!!!!

rinos

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
142
0
ferrara(it)-a8hna(gr)
το βασικο μου προβλημα για το ζευγαρωμα του κοκερ μου ηταν οχι μονο πιος θα επερνε τα κουταβακια αλλα και πως θα τα μεγαλωνε,κ.τ.λ κατα την διαρκεια της ζωης τους η τουλαχιστον μεχρι να καταλαβω οτι θα τα προσεχαν οπως εγω η περισοτερο,αν εωλεπα τιποτα στραβο θα αντιδρουσα σιγουρα:p! καταλαβα οτι αυτο δεν θα μπορουσα να το κανω..

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
Αγπητή φίλη Sophiaouda,
είχα και εγώ την ίδια απορία για το ζευγάρωμα , αλλά από την μεριά του αγοραστή. Έψαχνα, δηλαδή, ιδιώτη που να ζευγάρωσε για χ,ψ λόγο τη σκυλίτσα του με όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και ελέγχους και όλα τα απαραίτητα χαρτια και των 2γονέων(μην τα αναφέρουμε πάλι όλα), ώστε και να αποκτούσα το σκυλί ράτσας που επιθυμούσα ( μορφολογία-χαρακτήρας) και να πλήρωνα λιγότερα ( <1250 ''είναι περίπου οι τιμές αναλογούν στα κουτάβια των εκτροφείων που έψαξα'')!
Που κατέληξα όμως! Κατέληξα στο ότι
1ον:ναι , ίσως και να υπάρχει ένας τέτοιος ιδιώτης (το διάστημα φυσικά που ψάχνω σκύλο), όμως θα πρέπει να ψάξω πάρα μα πάρα πολύ καιρό για να τον βρω όμως , καθώς οι αγγελίες για σκυλιά είναι αμέτρητες (ΒΥΒς- πετ σοπς- εκτροφεία).Συν όλες τις επισκέψεις σε σπίτια για να ελέγξω από κοντά τι κουμάσι είναι ο σκύλος και ο άνθρωπος από κοντά φυσικά..
2ον:δεν είχα υπολογίσει τα έξοδα της γέννας , των υποψήφιων γοννέων και των κουταβιών(κτηνίατροι,εξετάσεις,ταξίδια,τροφή),πράγμα που με κάνει να υποθέτω πως η τιμή ενός τέτοιου κουταβιού θα πλησιάσει κατά πολύ την τιμή ενός κουταβιού από εκτροφείο!
3ον:Τελειωμένη υπόθεση...εκτροφείο και πάλι εκτροφείο! Και εκεί βέβαια πρέπει να κάνεις τη σωστή επιλογή....

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
ο σωστος αγοραστης δυσκολα θα βρει σωστο ιδιωτη που κανει σωστη γεννα....οπως ειπε ο Μαρκος, για ασφαλεια θα αποτανθει σε εκτροφεα.
ο σωστος ιδιωτης οπως η sophiaouda θα βρει ανθρωπους σωστους να δωσει τα κουταβια της....η αναποδη ερευνα ειναι πιο ευκολη;)

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
.......
ο σωστος ιδιωτης οπως η sophiaouda.....
H sophiaouda δεν ειναι σωστος ιδιωτης αλλά νεαρος εκτροφεας με βουλα (παντα με την εκτροφικη καθοδηγηση της ''μαμας εκτροφεα'').

Τωρα το σωστη, η πορεια θα δειξει ;)

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Γιατί τα Husky δεν σκάνε απο την ζέστη?

Αφου έχουν διπλό τρίχωμα και είναι φτιαγμένα για χαμηλές θερμοκρασίες..
Το διπλο τριχωμα οσο προστατευει απο το ψυχος αλλο τοσο προστατευει κ απο την ζεστη!