εεεεπππ!!!....άλλες ράτσες πχ.χασκυ-καυκασου
της αρκει μια λακουβιτσα δροσιας να ακουμπησει την μουσουδα στους μεγαλους καυσωνες και αυτο ειναι ολο τα αλλα δυο σκυλια δεινοπαθουν, αυτη, ΚΥΡΙΑ!
εεεεπππ!!!....άλλες ράτσες πχ.χασκυ-καυκασου
Δηλαδή, ενδέχεται να μη σου δώσουν; Τι χρειάζεται για να πάρεις επωνυμία εκτροφείου;αν παρεις επωνυμια εκτροφειου
Τα ημίαιμα σαφώς και δίνονται δύσκολα. Το θέμα είναι όταν εσύ μαζέψεις και φροντίσεις ένα ημίαιμο, με πόση ευκολία θα το δώσεις στον πρώτο ενδιαφερόμενο.
…
Έχω σκοπό τον Οκτώβρη να κατέβω και στην έκθεση μαζί της, για να κριθεί.
Αν διατηρεί λοιπόν και αυτή τα χαρακτηριστικά της φυλής της (που σίγουρα) και οι ιατρικές της εξετάσεις είναι ΤΕΛΕΙΕΣ και αποφασίσω να την ζευγαρώσω ( το πιθανότερο με κάποιο σκυλί από εξωτερικό- γιατί δεν υπάρχουν πολλά στην Ελλάδα) και μάλλον από κάποιο ΚΑΛΟ εκτροφείο…………
Φτάνω στην ερώτησή μου ’’Πιο είναι το πρόβλημα ?’’
Αρκετοί από μας ξέρουμε, ότι δεν είναι όλα τα εκτροφεία SUPER……..
αυτα θα κραταγα εγω απο το ποστ της ντοκτορουΚαλό θα είναι αφού έχεις σκοπό να γίνεις εκτροφέας μελέτισέ το πρώτα καλά.
Επισκέψου έναν, δυό καλούς εκτροφείς στο εξωτερικό πρώτα. ΜΑΘΕ τι φυλή.
Πως αλλιώς θα ξέρεις αν η σκύλα σου είναι καλή; Ο επιβήτορας;;;;;
Δεν "παίζεις" με καρέκλες (θα "φτιάξω" 12 και βλέπουμε). Παίζεις με ζωές. Πολλών σκύλων και πολλών ανθρώπων.
Όχι μόνο των οικογενειών που θα εμπιστευτούν την "εκτροφή" σου αλλά και αυτών που θα σε μιμηθούν κάνοντας δικά τους ζευγαρώματα με τα κουτάβια σου....
...χωρίς βέβαια κι εκείνοι να θέλουν να λέγονται "εκτροφείς".
Γεια σου σοφια με τις κουκλες σου, βρηκα ενα εκτροφειο στην ελλαδα για newfs....
να σημειώσω,ότι εκτροφείο στην Ελλάδα για Newfs δεν υπάρχει!