παιδι μου, εγω εκανα την ΒΛΑΚΕΙΑ να παω να δω εναν πριν κλεισω με τον δικο μου... και ενω παντα πρωτα συζητουσα ,εκοβα κινηση τι σοι ανθρωπος ειναι αυτος που εχω απεναντι μου και μετα παρουσιαζα τον σκυλο μου.. σε αυτον πηγα με τον σκυλο.
τα ειπαμε λιγο... μου λεει παμε να δουμε "τι κανει" ο σκυλος..
και παιρνει ο τυπος ενα τσουβαλι, με στηνει στην γωνια και αρχιζει να κανει τα δικα του.. σε μια στιγμη χωρις να καταλαβω απο που μου 'ρθε δινει μια στο σκυλο στα μουτρα με το σακι σαστισαμε και οι 2!!!! ο σκυλος μαγκωσε εντελως και εγω εμεινα μ@@@@ς!!! με κοιταζε ο καυμενος ο σκυλος σαστισμενος " που μεφερες??"
και τι μου πε!!
μπα μου λεει , αν θες να αγριεψει ο σκυλος θα τον εχεις σε ενα box στο μαγαζι και θα τον αγριευεις απο εκει μεσα... ουτε κοινωνικοποιηση ουε
πηρα τον σκυλο και εφυγα τρεχοντας!!!
τα ειπαμε λιγο... μου λεει παμε να δουμε "τι κανει" ο σκυλος..
και παιρνει ο τυπος ενα τσουβαλι, με στηνει στην γωνια και αρχιζει να κανει τα δικα του.. σε μια στιγμη χωρις να καταλαβω απο που μου 'ρθε δινει μια στο σκυλο στα μουτρα με το σακι σαστισαμε και οι 2!!!! ο σκυλος μαγκωσε εντελως και εγω εμεινα μ@@@@ς!!! με κοιταζε ο καυμενος ο σκυλος σαστισμενος " που μεφερες??"
και τι μου πε!!
μπα μου λεει , αν θες να αγριεψει ο σκυλος θα τον εχεις σε ενα box στο μαγαζι και θα τον αγριευεις απο εκει μεσα... ουτε κοινωνικοποιηση ουε
πηρα τον σκυλο και εφυγα τρεχοντας!!!