Οι σκνιπες τσιμπανε και στην βολτα,και το σουρουπο που καθομαστε στον κηπο,το να ει ενα σκυλος εξω δεν το βρισκω καθολου κακο αλλα να εχει ενα ζεστο σπιτι και ενα ακομη στεγαστρο για την βροχη,το μεσα εχει τα θετικα του(ιδιως στο μεγαλωμα εχεις τον σκυλο απο κοντα και τον παρακολουθεις καλυτερα,το συνιστω),το εξω εχει και αυτο τα θετικα του,δεν γλυστραει το πατωμα,δεν εχει μη το ενα μη το αλλο,δυναμωνει ο οργανισμος(ειναι φιαγμενο για εξω το σκυλι οχι για μεσα),αν καπνιζουμε,αν κανουμε φασαρια,τηλεοραση κ.τ.λγλυτωνει τα μπανια,γενικα πιστευω οτι ο καθενας κανει οτι νομιζει αρκει να το κανει σωστα μεσα η εξω το σκυλι περναει το ιδιο καλα.
Τα δικα μου ζουνε εξω,οταν ερχονται στο σπιτι ειναι πολυ κυριλε ηρεμα και καθαρα,ακουνε ηχους με που ενδιαφερων,απαντανε,μυρωδιες με ενδαφερων,και γενικα γυμναζουν τα ενστικτα τους,και πιστευω οτι τα δικα μου που ζουνε εξω ειναι πολυ πιο σκυλια(απο ενστικτα) απο τα καναπεδοσκυλα,χωρις να εχω κατι το οποιο θα με εκανε να προσπαθησω να πεισω καποιον αν το ενα η το αλλο ειναι σωστο.
Το θεμα ηρθε μαλλον απο αλλο φορουμ που υπαρχει θερμη υποστηριξη οτι πρεπει τα σκυλια να ζουνε στο σπτι,μπορουνε ολα να ζησουν στο σπιτι με πολλα υπερ και κατα(ενα Αγγλικο μπουλντογκ δεν μπορει να ζει ολο τον χρονο εξω)αυτα που μπορουνε να ζουνε εξω ομως περνανε καλα.