Επιχειρηση pet shop!

Danai.dukas.

Member
26 Ιουνίου 2018
9
7
43
Για να συνεχισω και γω την αλληγορια. Αν δε σε νοιαζει να γινεις πλουσιος, και βρεις αυτους τους λιγους πελατες που θα καταλαβουν τι κανεις και γιατι, τοτε θα σαι οκ. Δε χρειαζεται να ριξεις την ποιοτητα.

Αν θελεις να γινεις πλουσιος, τοτε τα πραγματα αλλαζουν. :)

Στο θεμα, το ψαγμενο δεν σημαινει παντα ακριβο. Εκτος αν η περιοχη σου το σηκωνει. :)

Canagan free run chicken
Συμφωνώ απολυτα ότι το ψαγμένο δεν είναι πάντα ακριβο

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Να έχεις κατά νου ότι για να πουλήσεις το οποιοδήποτε φαρμακευτικό σκεύασμα (ακόμα και σκάλιμπορ, αμπούλες κλπ) θα πρέπει να διαθέτεις πτυχίο κτηνιάτρου ή ζωοτέχνη βάσει νόμου, αλλιώς ετοιμάσου για καταγγελίες. Κατά τα άλλα, εγω θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις. Που ξέρετε ο άλλος βρε παιδιά τι οικονομική ευχέρεια έχει; Μπορεί να έχει την οικονομική άνεση ν ανοίξει μαγαζιά, να κλείσει κάποια, να πειραματιστεί να δει τι του κάνει.

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Για να συνεχισω και γω την αλληγορια. Αν δε σε νοιαζει να γινεις πλουσιος, και βρεις αυτους τους λιγους πελατες που θα καταλαβουν τι κανεις και γιατι, τοτε θα σαι οκ. Δε χρειαζεται να ριξεις την ποιοτητα.

Αν θελεις να γινεις πλουσιος, τοτε τα πραγματα αλλαζουν. :)

Στο θεμα, το ψαγμενο δεν σημαινει παντα ακριβο. Εκτος αν η περιοχη σου το σηκωνει. :)

Canagan free run chicken
Αυτο που ηθελα να πω στην Δαναη ειναι οτι οταν απευθυνεσαι στους λιγους τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα κατα τη γνωμη μου.
Φυσικα και υπηρξαν ανθρωποι που με στηριξαν, και αλλοι που ισως θα ηθελαν αλλα πρεπει να λαμβανουμε υπ οψιν μας σε τι εποχες ζουμε...

Σε καμια περιπτωση δεν ειχα αυταπατες οτι θα κονομησω, αλλα ηθελα να το δω και σαν επιχειρηση αφου μου αρεσει τοσο, οχι μονο σαν χομπι.
Και οσο μεγαλωνει η επιχειρηση μεγαλωνουν βεβαια και οι λογαριασμοι, τα λειτουργικα εξοδα..πρεπει να πληθαινουν και οι πωλησεις.

Ενυγουευ δεν μπορει σε καμια περιπτωση να συγκριθει μια αγροκτηνοτροφικη επιχειρηση με μια εμπορικη γιατι η πρωτη εξαρταται απο 100.000 ασταθμητους παραγοντες οχι μονο απο το ατομο και τις ικανοτητες του ή τα μειονεκτηματα του.
Εγω ξερω οτι ειμαι καλυτερος μελισσοκομος απ οτι ειμαι πωλητης.

Αυτα, καλη τυχη στην κοπελα και καλες δουλειες, σε καμια περιπτωση δεν ειμαι αντιθετος στο να κανει καποιος κατι δικο του που να το αγαπα!

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Να έχεις κατά νου ότι για να πουλήσεις το οποιοδήποτε φαρμακευτικό σκεύασμα (ακόμα και σκάλιμπορ, αμπούλες κλπ) θα πρέπει να διαθέτεις πτυχίο κτηνιάτρου ή ζωοτέχνη βάσει νόμου, αλλιώς ετοιμάσου για καταγγελίες.
ισχυει οντως αυτο? επισης τι ακριβως ειναι ο ζωοτεχνης?

Danai.dukas.

Member
26 Ιουνίου 2018
9
7
43
Αυτο που ηθελα να πω στην Δαναη ειναι οτι οταν απευθυνεσαι στους λιγους τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα κατα τη γνωμη μου.
Φυσικα και υπηρξαν ανθρωποι που με στηριξαν, και αλλοι που ισως θα ηθελαν αλλα πρεπει να λαμβανουμε υπ οψιν μας σε τι εποχες ζουμε...

Σε καμια περιπτωση δεν ειχα αυταπατες οτι θα κονομησω, αλλα ηθελα να το δω και σαν επιχειρηση αφου μου αρεσει τοσο, οχι μονο σαν χομπι.
Και οσο μεγαλωνει η επιχειρηση μεγαλωνουν βεβαια και οι λογαριασμοι, τα λειτουργικα εξοδα..πρεπει να πληθαινουν και οι πωλησεις.

Ενυγουευ δεν μπορει σε καμια περιπτωση να συγκριθει μια αγροκτηνοτροφικη επιχειρηση με μια εμπορικη γιατι η πρωτη εξαρταται απο 100.000 ασταθμητους παραγοντες οχι μονο απο το ατομο και τις ικανοτητες του ή τα μειονεκτηματα του.
Εγω ξερω οτι ειμαι καλυτερος μελισσοκομος απ οτι ειμαι πωλητης.

Αυτα, καλη τυχη στην κοπελα και καλες δουλειες, σε καμια περιπτωση δεν ειμαι αντιθετος στο να κανει καποιος κατι δικο του που να το αγαπα!
Σ ευχαριστώ πολυ

• Like
Reactions: Hammer

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Θα θέσω το παράδειγμά μου και ρίξτε το στο γιαλό.
Το ΄10 έκανα πρόσληψη υπαλλήλου, με το 4ετες πρόγραμμα επιδοτήσεων ασφαλιστικών εισφορών του ΟΑΕΔ.
Το πρόγραμμα ακυρώθηκε λίγους μήνες πριν την λήξη του από τον οργανισμό, με το έτσι θέλω.
Πήγαμε δικαστήριο. Κερδίσαμε την υπόθεση.
Μέχρι εδώ χαρές και πανηγύρια.
Έρχεται όμως το ΙΚΑ με βεβαιωμένες οφειλές και πρόστιμα και προσαυξήσεις και επιτόκια, ένα μήνα πριν και ζητά καταναγκαστικά 25.0000 ευρώ!!!

Κάναμε ένσταση την οποία δεν δέχεται και να πάμε να τα βρούμε λέει με τον ΟΑΕΔ, γιατί από εκει παίρνει εντολές.
Ο ΟΑΕΔ από την άλλη, δεν αναγνωρίζει ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ και θεωρεί την απόφασή του να μας ακυρώσει το πρόγραμμα (από το 2010), σωστή. Γιατί απλά είναι υπάλληλοι και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!!!
Το ΙΚΑ από την άλλη λέει πληρώστε, έστω σε διακανονισμό για να μην προβούμε σε κατασχέσεις και βρεστε τα με τον ΟΑΕΔ.

Το ίδιο έχουν πάθει πολλές μικρές εταιρείες με προσωπικό.
Μιλήστε μου για επιχειρήσεις, ονειρα και σιγουριά με αυτό το κράτος και μετά θα σας πω, πόσες φορές με έχει γ@@@@@ το ΙΚΑ και η Εφορία, στα 35 χρόνια εργασίας μου.

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
ολοι σε διακανονισμο ειμαστε βλεπω.... :LOL:
Δεν χρωστούσα τίποτα... και δεν είχα αφήσει ποτέ εκκρεμότητα. Ξαφνικά, πάρτα στο κεφάλι 25.000 ευρώπουλα.. Τι είναι άλλωστε. Κάθε μέρα τα βγάζεις!!!

• Like
Reactions: medusa

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Εσύ έλεγες για το νέο σου ξεκίνημα και πόσο καλά πας!!! Μια χαρά σε βρίσκω.
Αυτο ειναι παλιο χρεος :LOL: Στο νεο δε προλαβα να χρεωθω.

Ειχα ομως 2 επιλογες σαν αρχιτεκτονας.
Η δουλευω 12ωρα με κανα 700αρι ,με καθε μ@κακα στο κεφαλι μου να μου ζηταει να του φτιαχνω καφε γιατι ειμαι και γυναικα, μονιμο αγχος οτι θα κλεισει το γραφειο (και δε μπαινουμε ταμειο), μονοτονια, πολεοδομιες αηδιες και μπλοκακι απο τη τσεπη μου ή περνω το ρισκο και κανω κατι δικο μου. Και στις 2 περιπτωσεις φτωχη θα ειμαι . Στη πρωτη φτωχη για παντα και κουρασμενη και ο σκυλος μονος και τερμα οι διακοπαρες , στη δευτερη εχω πιθανοτητα να παω και καλα και τουλαχιστον κανω οτι μου αρεσει στη δουλεια, ειναι δημιουργικη και ευχαριστη και απολαμβανω το γκρεμλιν και παω και στο χωριο διακοπες και αραζω. :)

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Αυτο ειναι παλιο χρεος :LOL: Στο νεο δε προλαβα να χρεωθω.

Ειχα ομως 2 επιλογες σαν αρχιτεκτονας.
Η δουλευω 12ωρα κανα 700αρι με καθε μαλακα στο κεφαλι μου να μου ζηταει να του φτιαχνω καφε γιατι ειμαι και γυναικα, μονιμο αγχος οτι θα κλεισει το γραφειο, μονοτονια, πολεοδομιες αηδιες και μπλοκακι απο τη τσεπη μου ή περνω το ρισκο και κανω κατι δικο μου. Και στις 2 περιπτωσεις φτωχη θα ειμαι . Στη πρωτη φτωχη για παντα και κουρασμενη και ο σκυλος μονος και τερμα οι διακοπαρες , στη δευτερη εχω πιθανοτητα να παω και καλα και τουλαχιστον κανω οτι μου αρεσει στη δουλεια και απολαμβανω το γκρεμλιν και παω και στο χωριο διακοπες και αραζω. :)
Κι εγώ μαζί σου είμαι!!!! :)
Μαζί με την εφορία, το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ, ΟΑΕΔ κλπ κλπ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μια αγκαλιά. Άλλωστε όλοι μαζί τα βγάζουμε και όλοι μαζί τα τρώμε!!!!!!!!!!

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
εμενα οτι μενει αποτο τσμεδε το τρωει το γκρεμλιν κυριως :LOL:

Νομιζω γενικα ολα αυτα ειναι γνωστα σε ολους τους ελληνες, εκτος αν ζουν σε αλλο πλανητη.....
Η επιλογη και το ρισκο ειναι απο εκει και περα του καθενος.

Ενας προβληματισμος παραπανω για τον θεματοθετη, να το χειριστει και να πεισμωσει και να βρει τον τροπο και τα ειδη και πως θα το χειριστει/δουλεψει να πιασει το πετ σοπ.

Και αμα παει καλα, να μας κανει και μια εκπτωση για τα μελη του ντογκ φορουμ :LOL:
Η να μας κανει εκπτωση εξαρχης για να μας πιασει πελατες, θα παει σιγουρα καλα. :rolleyes:

Last edited:

N_B

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2017
70
92
47
Θρακομακεδόνες
Και το βασικό.. Εκεί που λες ότι άντε ξεμπερδέψαμε, σου πετάνε ένα νομοσχέδιο μπαμ ή μια υπουργική απόφαση με αναδρομική ισχύ (γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα) και γειααααααααα! :eek:

• Like
Reactions: vasilis_mike

Danai.dukas.

Member
26 Ιουνίου 2018
9
7
43
εμενα οτι μενει αποτο τσμεδε το τρωει το γκρεμλιν κυριως :LOL:

Νομιζω γενικα ολα αυτα ειναι γνωστα σε ολους τους ελληνες, εκτος αν ζουν σε αλλο πλανητη.....
Η επιλογη και το ρισκο ειναι απο εκει και περα του καθενος.

Ενας προβληματισμος παραπανω για τον θεματοθετη, να το χειριστει και να πεισμωσει και να βρει τον τροπο και τα ειδη και πως θα το χειριστει/δουλεψει να πιασει το πετ σοπ.

Και αμα παει καλα, να μας κανει και μια εκπτωση για τα μελη του ντογκ φορουμ :LOL:
Η να μας κανει εκπτωση εξαρχης για να μας πιασει πελατες, θα παει σιγουρα καλα. :rolleyes:
Τι να πω ρε παιδιά. ..ρίσκο ειναι όλα. ..απ το να εχω τον κάθε μ@@@@ στο κεφάλι μου προτιμώ τα λιγότερα και την ησυχία μου και να κάνω και κάτι που γουστάρω! !δύσκολα ναι αλλά αν δεν ρισκάρουμε ας δέσουμε μια πέτρα στο λαιμό μας και ας φουνταρούμε
Η έκπτωση ισχύει από τώρα! !!! !!

• Like
Reactions: mareco and medusa

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Αν ανοιγα πετ σοπ τωρα(γενικως επιχειρηση), μπιγκ ιφ, θα ηταν με οικονομικα προιοντα, οχι ακριβα/ψαγμενα, ναι εχεις και απο αυτα για τους λιγους...
Οι πολλοι φιλε μου τωρα θελουν το φθηνο και θα το βαπτισουν ποιοτικο επειδη τους βολευει...

Εγω με παρα πολυ κοπο εβγαζα σουπερ ντουπερ φυσικο μελι και βασιλικο πολτο.
Οχι βιολογικο, φυσικο, δεν εβαζα ουτε καν βιολογικα(φυτικα) φαρμακα, τιποτα.
Ουτε καν κηρηθρες του εμποριου χρησιμοποιουσα, για να αποφυγω την μολυνση(χημικα φαρμακα) στο κερι.
Αυτο απαιτουσε ομως τεραστιο κοπο και κοστος απο εμενα.
Οταν ερχοταν η ωρα να πουλησω, οχι για να γινω πλουσιος, αλλα για να βγαλω τα εξοδα της παραγωγης και της εργασιας μου, εβλεπα τους πελατες να αγοραζουν το φθηνο συμβατικο/μολυσμενο/νοθευμενο, γιου νειμ ιτ, και να λενε κι ευχαριστω επειδη τους καθοταν καλυτερα στην τσεπη, ή τουλαχιστον αυτο πιστευουν...

ΥΓ.Τωρα παραγω για παρτη μου και το τρωω μονος μου ρε!:cool:
Mε ενδιαφέρει το μέλι σου φίλε! Δεν είναι υπονοούμενο και δεν κάνω πλάκα :)

• Like
Reactions: ioanna a and Hammer

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Mε ενδιαφέρει το μέλι σου φίλε! Δεν είναι υπονοούμενο και δεν κάνω πλάκα :)
Σ ευχαριστω, με τιμα αυτο που λες αλλα πραγματικα εχω σταματησει να πουλαω.
"Κλεβω" οσο μου χρειαζεται και το υπολοιπο το αφηνω στα κοριτσια:)
Αν καποια στιγμη κανω κανεναν "δυνατο" τρυγο θα σε ειδοποιησω στο υποσχομαι.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Σ ευχαριστω, με τιμα αυτο που λες αλλα πραγματικα εχω σταματησει να πουλαω.
"Κλεβω" οσο μου χρειαζεται και το υπολοιπο το αφηνω στα κοριτσια:)
Αν καποια στιγμη κανω κανεναν "δυνατο" τρυγο θα σε ειδοποιησω στο υποσχομαι.
Nα είσαι καλά! (y)

• Like
Reactions: Hammer

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν