Αν ανοιγα πετ σοπ τωρα(γενικως επιχειρηση), μπιγκ ιφ, θα ηταν με οικονομικα προιοντα, οχι ακριβα/ψαγμενα, ναι εχεις και απο αυτα για τους λιγους...
Οι πολλοι φιλε μου τωρα θελουν το φθηνο και θα το βαπτισουν ποιοτικο επειδη τους βολευει...
Εγω με παρα πολυ κοπο εβγαζα σουπερ ντουπερ φυσικο μελι και βασιλικο πολτο.
Οχι βιολογικο, φυσικο, δεν εβαζα ουτε καν βιολογικα(φυτικα) φαρμακα, τιποτα.
Ουτε καν κηρηθρες του εμποριου χρησιμοποιουσα, για να αποφυγω την μολυνση(χημικα φαρμακα) στο κερι.
Αυτο απαιτουσε ομως τεραστιο κοπο και κοστος απο εμενα.
Οταν ερχοταν η ωρα να πουλησω, οχι για να γινω πλουσιος, αλλα για να βγαλω τα εξοδα της παραγωγης και της εργασιας μου, εβλεπα τους πελατες να αγοραζουν το φθηνο συμβατικο/μολυσμενο/νοθευμενο, γιου νειμ ιτ, και να λενε κι ευχαριστω επειδη τους καθοταν καλυτερα στην τσεπη, ή τουλαχιστον αυτο πιστευουν...
ΥΓ.Τωρα παραγω για παρτη μου και το τρωω μονος μου ρε!