Επιτροπή καλωσορίσματος

Status
Κλειδωμένο θέμα

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Βρε αφήστε τις αναλύσεις και τις εμπειρίες ( :D )...Ας προχωρήσουμε σε κάτι καινούργιο, μια δράση, ένα βελτιωμένο τρόπο προσέγγισης για να έχουμε μετά, έστω, κάτι να κρίνουμε.

Κάτι άλλο από το παρόν.
Να μεταφέρουμε αυτά τα μυνήματα σε άλλο νήμα με τίτλο "Επιτροπή καλωσορίσματος", γιατι πολλοί δε διαβάζουν τα καλωσορίσματα και μπορεί γι'αυτο να μην έχουν προσφερθεί πολλοί ακόμα..... (λεμε τώρα)

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
δεν ξερω αν αυτο που θα πω ισχυει απολυτα.αλλα εγω που ειμαι καινουριο μελος,ηρθα εδω για να μαθω και να ενημερωθω για πραγματα που δεν ξερω,και λογικα δεν ειμαι και η μονη που δεν ξερει πολλα για το σωστο τροπο αντιμετωπισης των σκυλων.ωραια εγω ειμαι καινουρια δεν εχω κουραστει εχω υπομονη κτλ.αλλα μου λειπουν βασικες γνωσεις και υποθετικα ειμαι σε μια ομοδα καλωσορισματος και με ρωταει κατι που δεν το ξερω τι θα κανω θα στελνω πμ σε παλια μελη που ξερουν για να με βοηθησουν?η δεν ξερω και εγω τι?
πιστευω πως ολοι πρεπει να συμβαλουν ειτε πιο νευρικοι ειτε πιο ηρεμοι κτλ.γιατι βοηθανε παρα πολυ με το δικο τους τροπο,εγω παντως εχω μαθει αρκετα(αυτα που με ενδαφερουν)οπως και αν ειναι ο τροπος.
το θεμα ειναι ο αλλος να ειναι δεκτικος,γιατι μπορει να του μιλας ηρεμα κτλ.και παλι να υπαρχει επιθεση και να μην καταλαβαινει,αν ο αλλος δεν θελει να καταλαβει δεν παει να υπαρχει ομαδα καλωσορισματος,ομαδα δεν ξερω και εγω τι δεν θα βγαλεις ακρη αν δεν ειναι διατεθημενος ο αλλος να μαθει.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Συμφωνωντας με cockeraki θα πω ότι από τη στιγμη που ένα μελος, χωρις να εχει καμια υποχρεωση και οφελος, αφιερωσει λιγο από τον πολυτιμο χρονο του για να μου ανοιξει τα μάτια, δεν θα κατσω να πολυεξετασω αν το εκανε με χάδι ή μπουνιά.

Τωρα αν γινοταν μονο με το χάδι είναι άλλη ιστορια, ισως λεπτομερεια.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Συμφωνωντας με cockeraki θα πω ότι από τη στιγμη που ένα μελος, χωρις να εχει καμια υποχρεωση και οφελος, αφιερωσει λιγο από τον πολυτιμο χρονο του για να μου ανοιξει τα μάτια, δεν θα κατσω να πολυεξετασω αν το εκανε με χάδι ή μπουνιά.

Τωρα αν γινοταν μονο με το χάδι είναι άλλη ιστορια, ισως λεπτομερεια.
Δεν είναι λεπτομέρεια, γιατι πολύς κόσμος φεύγει απο το φόρουμ πριν προλαβει να ενημερωθεί! Πράγμα που έχει επίπτωση σε δεκάδες σκύλους.

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
δυστυχως ποτε δεν μας αρεσει η σκληρη αληθεια και τα θελουμε ολα ομορφα και γλυκα,ε δεν ειναι ετσι η ζωη και ετσι πρεπει να παροσιαζονται,αν εισαι θυμα εισαι θυμα,οπως εγω την πατησα και ειμαι θυμα και το παραδεχομαι και το δεχτηκα,η το οτι τα puppy mills ειναι σκληρα και απανθρωπα ετσι πρεπει να παρουσιαζονται εγω διαφωνω με την ομαδα καλωσορισματος γιατι πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να γινει οποιος θελει να μεινει μενει και θελει να μαθει σωστα πραγματα,ειτε με τον καλο τροπο ειτε με τον κακο

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Συμφωνώ με cockeraki.. Και γω είμαι πρόθυμη να μπω στην "επιτροπή" αλλά φοβάμαι πως δεν έχω αρκετές γνώσεις αν χρειαστεί να πούμε κάτι παραπάνω.. Πάντως χρόνος και διάθεση είναι διαθέσιμα!:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Μακάρι να έχετε δίκιο.

Λοιπόν για τους πολύ καινουριους που δεν αισθάνονται άνετα να απαντούν, μιλάμε για τα πολύ βασικά! puppy mills, εκτροφεις, καταφύγια και τα λοιπά..... για πιο εξειδικευμένες ερωτήσεις, περιμένουμε τους ειδικούς.

Και πάντως οταν θα "συνεδριάσει" η επιτροπή, μπορεί να φτιάξει μια λίστα με FAQs με συντομες απαντήσεις.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Mα σύντομες απαντήσεις υπάρχουν ήδη..:)
Οκ, εννοώ σύντομες, επεξηγηματικές, περιεκτικές και πολύ ευγενικές. Οχι απλώς λινκ σε υπάρχοντα νήματα σελίδων. Αυτές πρεπει να επαναλαμβάνονται περισσότερες απο μια δυο φορές οπως γίνεται τώρα, κατα προτιμηση αναδιατυπωμένες απο διαφορετικά μέλη. Πρεπει και στην πέμπτη επανάληψη να μην υπάρχει ίχνος ειρωνίας!:p Μπορουμε να αποφασίσουμε συλλογικά στις πόσες επαναλήψεις "καιγεται" το νέο μέλος, οπότε μπορουμε να τον/την .... στείλουμε και να βγάλουμε το άχτι μας.:D

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Το δικαιωμα στη βλακεια δεν θα του αναγνωριστει τελικα ηπια?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ναι!Εγω παλαιότερα που δεν είχα ίντερνετ, δεν είχα καν κάνει εγραφή, αλλά έμπαινα που και που κι απλά διάβαζα κάποια θέματα που με ενδιέφεραν!
Και συμφωνώ απόλυτα ότι απλά διαβάζουν χωρίς να μπαίνουν...βασικά το ελπίζω οτυλάχιστον γιατι θεωρώ ότι το forum μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά σε όσους ενδιαφέρονται για τα σκυλιά τους!

Πάντως όσο περισσότερο το συζητάμε τόσο δυσκολότερο μου φαίνεται να λειτουργήσει μια επιτροπή καλωσορίσματος...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ας το κάνουμε πειραματικά, δεν έχουμε κάτι να χάσουμε..
Θα λέμε οτι το δοκιμάσαμε και αυτό..:)
Αλλα προθυμία δεν βλέπω..

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
παιδια εγω θα ηθελα πολυ να βοηθησω χωρις αυτο να σημαινει οτι κρινω την συμπεριφορα κανενος..δεν μπορω να ειμαι μεσα ολη μερα αλλα οποτε ειμαι μπορω να κανω μια προσπαθεια!!

harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
:hitler: :hitler: :hitler: αντε και ιερα εξεταση μετα αηη σβαϊνν

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
:D...

Όχι harley, παρεξήγησες!!

Η επιτροπή καλωσορίσματος δεν είναι ευφημισμός για τα "τάγματα ασφαλείας" που θα "εκτελούν" όσους αγόρασαν από πετ-σοπ, τον γείτονα ή το παζάρι!

Το αντίθετο!...Θα είναι μια ακόμα πιο "ήπια" προσέγγιση από την τωρινή.

Θες να συμμετέχεις ή πιστεύεις ότι καλώς είναι ως έχει τώρα?
Ή έχεις κάποια άλλη πρόταση?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
forum είναι εδώ ή επιμορφωτική σελίδα ? :rolleyes:

ΠΟΙΟΣ λέει ότι ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ κάποιος να ενημερώνει ?

ΠΟΙΟΣ λέει ότι αν θέλει κάποιος να ενημερώσει πρέπει να το κάνει με συγκεκριμένο "καλό" τρόπο ?

ΠΟΤΕ έγινε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η παρεξήγηση που ΣΥΝΗΘΩΣ ανάβει τα αίματα, δηλαδή κάποιος ΜΗ ΦΙΛΟΖΩΟΣ να κατηγορήσει κάποιον ότι είναι το σκυλί του ημίαιμο, άρα άχρηστο ?

ΠΟΤΕ

Γιατί πρέπει να ευθύνεται κάποιος για την έλλειψη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ νοημοσύνης του συνομιλητή του και να απολογείται συγχρόνως για πράγματα που δεν έκανε σε μέλη που έχουν ΜΗΔΕΝΙΚΗ συμμετοχή σε οποιοδήποτε thread ενός forum ?

Δεν καταλαβαίνει ... :rolleyes:

Status
Κλειδωμένο θέμα