Επιτροπή καλωσορίσματος

Status
Κλειδωμένο θέμα

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Και βέβαια θα μπορούμε να μιλάμε όλοι και να λέμε "Καλώς ήρθες, να σου ζήσει!", "Πολύ ωραίο σκυλάκι!...Τι φατσούλα είναι αυτή?" ή ότι μας ταιριάζει καλύτερα, αλλά κανείς εκτός από τους 5-6 που θα απαρτίζουν αυτή την ομάδα δεν θα μπαίνει σε σχολιασμό της αγοράς/απόκτησης του σκύλου και κανείς δεν θα ενημερώνει για τα λάθη που έγιναν, τι πρέπει κανονικά να γίνετε και ποιά θέματα του φόρουμ καλό θα είναι να διαβαστούν.

Ας δοθεί μια ευκαιρία σε νέα, "ξεκούραστα" μέλη να προσεγγίσουν τα ακόμα νεώτερα μέλη με ένα διαφορετικό ίσως τρόπο.

Είμαι σίγουρος πως για να λένε πως υπάρχει διαφορετικός τρόπος, έτσι είναι.Το ότι ο παρόν δεν είναι τέλειος φαίνετε εκ του αποτελέσματος.

Ας γίνει έστω σαν "πιλοτικό πρόγραμμα"...Το να ξέρουμε ποιοί θα αναλάβουν αυτό το έργο θα μας βοηθήσει σε πιο στοχευμένη προσέγγιση και στο να "συγκρατούνται" οι υπόλοιποι απο το να "αποπάρουν" τον νεοεισελθέντα.

Gizmo
Rocky

Άλλος με όρεξη και με χρόνο διαθέσιμο?

Last edited:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Όχι βεβαία! :)
Απλά επειδή τα νέα μας κυρίως μέλη, θεωρούν ότι είμαστε απότομοι, πρότειναν την δημιουργία μιας ομάδας καλωσορίσματος στην οποία όσοι διαθέτουν όρεξη, κέφι και ιώβεια υπομονή θα αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο «αλλάζω μυαλά στο ημιμαθή ξερολα Έλληνα χωρίς να τον κάνω να παρεξηγηθεί, να βρίσει και να αποχωρήσει από το φόρουμ».
μα μεσα σε καθε τοπικ,οπως εχω δει μεχρι σημερα,
υπαρχουν οι υπομονετικοι, υπαρχουν και οι μη φιλοζωοι (χαχχοαοχοαοχ:D)
αρα, τι θα αλλαξει, δεν μπορω να καταλαβω..για να αλλαζε κατι, θα επρεπε εγω η απανθρωπη-αγαπω-μονο-σκυλους-καλλιστειων-πανακριβους, να μην συμμετεχω καν, αλλιως ο θιγομενος , θα χρησιμοποιησει παλι το κλασσικο παιρνω το ποστ του σκατογαλαζιου , το κανω κουοτακι, χωνω τα μπινελικια μου, και αποχωρω:D:D:D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τα βίντεο και οι φωτογραφίες Loukia είναι στα links που από την αρχή του προτείναμε να διαβάσει. Αν ήθελε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ενημερωθεί θα το είχε κάνει. Τι νόημα έχει να κάνουμε copy/paste σ’ αυτά που έτσι και αλλιώς βρίσκονται μέσα στα θέματα που προτείνουμε? :confused:

Πόσο πια "μασημένη τροφή" χρειάζεται ένας ενήλικας με στοιχειώδη νοημοσύνη?

Εξάλλου τον φίλο jerry δεν τον ενδιαφέρει τίποτα. Φτάνει που ΝΟΜΙΖΕΙ ότι κέρδισε κάμποσα ευρώ.

Εξάλλου το είπε και ο ίδιος:
δλδ επρεπε να δωσω 1500 ευρω και να λεω εχω ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΜΑΛΤΕΖ?
οχι ρε φιλε δεν τα εδινα αυτα τα λεφτα με τιποτα!
μου αρκει που φευγω απο την δουλεια και τρεχω να το δω η ξυπναω το πρωι και το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να παω να το δω!
εσεις ειστε φιλοζωοι μονο με μαρκες και με τα καθαροαιμα?
και τα λεφτα δεν τα κλαιω καθολου,χαρισματου τα 400 ευρω και οσα χαλασω απο δω και περα!

και λυπαμαι πολυ που κανετε τετοιο διαχωρισμο στα σκυλια γιατι νομιζα οτι μπηκα σε ενα φορουμ με φιλοζωους!
Εκεί, αγαπητοί φίλοι, ΤΙ απαντάτε?
Εγώ πάντως δεν απαντώ τίποτα. Ένα ντουβάρι ψάχνω να χτυπήσω το κεφάλι μου… :(

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Να ρωτησω κατι? Στην καθημερινοτητα σας αν κατι δεν καταλαβαινει ο αλλος φταιει μονο ο αλλος? Αν ο φιλος, ο αδερφος, η μανα δεν καταλαβαινει κατι δεν αλλαζετε τον τροπο που μεταδιδετε κατι αναλογα με το ποιον εχετε απεναντι σας και απο το γεγονος οτι αφου δεν το καταλαβε πρεπει να βρω αλλο τροπο? Αλλιως ειναι σαν να βρισκω τοιχο και εγω συνεχιζω να κτυπω τον τοιχο δεν παω παραδιπλα να δω αν εχει κανα ανοιγμα!:confused:

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Εσύ κυανή μου, το βλέπεις έτσι (και εγώ κάπως έτσι), άλλοι όμως το βλέπουν διαφορετικά όπως διαβάζεις.

Ας συγκρατηθούμε λοιπόν (ας αυτολογοκριθούμε αν θες) για ένα διάστημα και να δούμε αν το πρόβλημα επικοινωνίας υπήρχε και υπάρχει από τους 4-5 "παλιούς", "κουρασμένους", "απότομους" που θέλοντας να ενημερώσουν τελικά έδιωχναν κόσμο.

Επίσης να συμφωνήσουμε πως δεν θα πρέπει να "περιμένουμε στη γωνία" τους 5-6 που θα αναλάβουν την "βρωμοδουλειά" σε περίπτωση που τα πράγματα συνεχίσουν να έχουν την ίδια τροπή...Απλά θα έχουμε προσπαθήσει και με άλλον ένα τρόπο...Θα έχουμε δώσει ευκαιρία και σε μια άλλη προσέγγιση.

Να συμπληρώσω πως οι 5-6 θα συννενοηθούν σε ξεχωριστό τόπικ για τον κοινό τρόπο προσέγγισης, τα τόπικ που θα προτείνουν στα μέλη, τα βίντεο, τις φωτογραφίες ή ότι άλλο.Για να υπάρχει κοινός τρόπος, όσο αυτό μπορεί να διασφαλιστεί και να μη γίνουμε "απότομοί", κλπ.

Άλλος λοιπόν?...

Last edited:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Μα δεν τα διαβάζουνε, δεν κάνουνε τον κόπο. Αυτό λέω.
Ρίχτου τα στη μούρη, τί θα κάνει; Θα τα δει θέλει δε θέλει.
ο ανθρωπος εαν δεν θελει να δει-ακουσει, δεν ακουει και δεν βλεπει οτι κι αν κανεις (απαντω στην jennie εδω)
αν θελει , αρκουν δυο λεξεις.

οσο για τις φωτογραφιες λουκια, οι περισσοτεροι θα πουν, ε ενταξει μωρε, βρηκε εκει κατι φωτογραφιες απο προσηλητισμενους μουρλους με τα ζωα και τις εβαλε..σιγα μην ειναι το δικο μου απο εκει..αφου το πηρα απο και γαμω τα μαγαζια λεμε!:rolleyes:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Tι απαντάς όταν σου μιλάει για διαχωρισμούς?
Tι του απαντάς όταν σου λέει εγώ όμως τώρα δεν θα είχα αυτήν την φατσούλα..
Tι του απαντάς όταν σου λέει κάποιος πρέπει να τα πάρει..

και τι απαντάς όταν σε βρίζει?

Μερικές φορες είναι αδύνατον να πείσεις και να κανεις να καταλάβει ένας ανθρωπος..
Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεται..
Κοιτάξτε παλαιότερες συζητήσεις..

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
και τι απαντάς όταν σε βρίζει?

..
με εχουν πει, μ@λακα, αδερφη, πουστ$, εκτροφεα,μεχρι και γυναικα του αντμιν!!!
μιλαμε, εχω φαει πολυ χοντρες προσβολες εδω μεσα........

αχαχαχααχαχαχαχαχαχ:D:D:D:D:D:D:D:D:D

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Βρε αφήστε τις αναλύσεις και τις εμπειρίες ( :D )...Ας προχωρήσουμε σε κάτι καινούργιο, μια δράση, ένα βελτιωμένο τρόπο προσέγγισης για να έχουμε μετά, έστω, κάτι να κρίνουμε.

Κάτι άλλο από το παρόν.

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Δεν ειναι δυνατον να εχεις 100% επιτυχια. Το δικαιωμα στη διαφωνια το εχουν ολοι ακομα και στη βλακεια αν θες. Δεν σημαινει οτι αφου δεν υπαρχει τροπος να εχω 100% επιτυχια εγω δν προσαρμοζομαι. Κρατω εναν τροπο και σε οποιον αρεσει. Αποψη μου βεβαια. Και σεβομαι και οποιον μου πει α! εγω δεν καθομαι τωρα να ψυχολογω ποιον εχω απεναντι μου και να ψαχνω τροπο να του τα βαλω στο κεφαλι. και αυτο δεκτο προτι διαφωνω. Για αυτο επιμενω οτι ολοι ειναι χρησιμοι γιατι αυτος που ισως δεν αλλαζει το τροπο του γιατι με αυτον αισθανεται καλυτερα ισως εχει τον καταλληλο τροπο για τον καταλληλο ανθρωπο καποια στιγμη που ισως εγω με την προσαρμοστικοτητα μου ας πουμε ισως δεν σκεφτηκα, ισως αργησα να τον σκεφτω και θα με καλυψει αμεσως στο κενο μου;)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aντε παιδιά να δούμε το νέο υπερσύχρονο μοντέλο που θα αντέχει στις στροφές, θα είναι γρήγορο, θα έχει καλά κρατήματα, θα είναι όμορφο, θα είναι πολυτελές, θα είναι αξιόπιστο και θα είναι και οικονομικό..:D

Είμαι περίεργοι να το δω!!!!:D:D:)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Μα δεν τα διαβάζουνε, δεν κάνουνε τον κόπο. Αυτό λέω.
Ρίχτου τα στη μούρη, τί θα κάνει; Θα τα δει θέλει δε θέλει.
βαλτε πιασαρικο τιτλο στα στικυ , πχ

SEX
SEX & MONEY
SEX & DRUGS & ROCK N ROLL

η (σοβαρευομαι ) φτιαξτε ενα ωραιο στικακι με τιτλο (στο περιπου)
πως το κουταβι μου θα στοιχισει πιο οικονομικα
και αναλυστε το μεσα:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αυτό το σύστημα με τα στικι δε λειτουργεί.... οι περισσότεροι που φτανουν εδώ, φτανουν από googlαρισμα και καταλήγουν σε συγκεκριμένο τοπικ..... λίγοι πάνε πίσω και διαβάζουν τα στικι των υποκατηγοριών.....

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Όχι, έχει δίκιο ο djdoctor. Επιτροπή καλωσορίσματος! Όταν κουραστεί η επιτροπή, ΑΛΛΗ επιτροπή με κέφι και όρεξη!

Frida, φυσικά και ΔΕΝ βοηθάς, άλλωστε δεν είναι αυτός ο σκοπός σου. Το ξέρεις κι εσύ...
Σκοπός σου είναι ένας και απλός: Να προκαλέσεις ένταση και να λάβεις πολλές απαντήσεις από τα μηνύματα που ποστάρεις. Θέλεις ρε παιδί μου, να ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου. Αυτό για μένα είναι παραπάνω από σαφές.
Γιατί αν όντως σκοπός σου ήταν να βοηθήσεις τα άλλα μέλη, θα έκανες κι έναν κόπο να γράψεις σε οποιαδήποτε άλλη ενότητα, εκτός απ' αυτή του καλωσορίσματος και μάλιστα απευθυνόμενη ΜΟΝΟ σε παλιά μέλη. Όσο περισσότερο γράφεις δε, τόσο μου επιβεβαιώνεις αυτή την άποψη!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το μεγάλο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η επιτροπή καλωσορίσματος είνα ότι θα πρέπει να διατηρήσει την ψυχραιμία της όταν θα την έχει ήδη χάσει απο τις απαντήσεις που θα έχειι λάβει...
Τι θέλω να πω...
Εγώ ας πούμε, προσπαθώ στα πρώτα post να είμαι ήρεμος κι επεξηγηματικός, αν εκείνος αρχίσει να μου λέει αρλούμπες αρχίζω και τσαντίζομαι, έτσι λοιπον γράφω κειμενάκια τα οποία είναι στην καλύτερη καυστικά...
Χωρίς να είμαι λοιπόν σε κάποια επιτροπή που πρεπει οπωσδήποτε να απαντήσει, ξαναδιαβάζοντας το κειμενάκι μου κι επιλέγω να μην το στείλω, για να μην ανάψουν τα αίματα, κι εκεί τελείωνει το θέμα για εμένα ως μονάδα!Μετά από λίγη ώρα που έχω ηρεμίσει ξαναγράφω το post μου ήρεμα και καλά, αλλά και πάλι με το να μην είμαι σε κάποια επιτροπή αρμόδια κι αν τελικά δεν γράψω ή γράψει κάποιος άλλος πριν απο εμένα δεν τρέχει κάστανο...

Ξαναλέω πάντως ότι αργότερα, με το καλό, μπορώ να προσπαθήσω να βοηθήσω κι εγώ στο καλωσόρισμα!

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Σε καταλαμβαινω απολυτα!Εαν γινονταν ολες αυτες οι συζητησεις με προφορικο λογο οι 99 απο τις 100 θα κατελιγαν σε καυγα ! :D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλημερα παιδια
Επιτρεψτε μου να πω κατι αν και νέο μελος.

Ο κάθε ανθρωπος εχει τον χαρακτηρα του και τροπο εκφρασης ο οποιος μεταδιδεται φυσικα και στον γραπτο λογο.

Επισης συχνα αν καποιος μας πει κατι εντονα και επικριτικα, παρολο που στην αρχη σιγουρα θα αντιδρασουμε, το τυπωνουμε καλυτερα και καποια στιγμη όταν ηρεμησουμε θα το ξανασκεφτουμε.

Αν ειμαστε τοσο μυγιάγγιχτοι και εγωιστες και κλεισουμε την πορτα και φυγουμε, κακο στον εαυτο μας κανουμε. Αλλα αν ειμαστε τετοιοι, και να μεινουμε τελικα δεν θα κερδισουμε και πολλα γιατι οι ιδεες που ειχαμε από πριν δυσκολα θα αλλαξουν.

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Αν ειμαστε τοσο μυγιάγγιχτοι και εγωιστες και κλεισουμε την πορτα και φυγουμε, κακο στον εαυτο μας κανουμε.
Μωρε το εαυτο μας ας τον κανουμε οτι θελουμε τα κακομοιρα σκυλακια ειναι το προμπλεμ!:D

Status
Κλειδωμένο θέμα