Επιτροπή καλωσορίσματος

Status
Κλειδωμένο θέμα

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Εγώ νομίζω ότι οι προσπάθειες βελτίωσης, δεν έχουν καμία σχέση με το σεβασμό που έχουμε στο φόρουμ και τα μέλη του.

Σκόπιμο είναι να μένουν όσο περισσότεροι γίνεται, ωστε να μην ταλαιπωρούνται τα ζωντανά τους και να μην διαιωνίζεται η κατάσταση που επικρατεί τώρα.
Ναι η Kopritis το εξέφρασε πολύ σωστά. Το θέμα είναι να εντοπιστούν οι αδυναμίες. Δεν είναι ανθρωποκεντρικό και δεν έχει να κάνει με το αν ο καθένας που εκφράζει μία σωστή ή λάθος άποψη είναι σωστός ή λάθος ο ίδιος. Αλλά καθαρά με τον τρόπο που αυτό γίνεται; Δηλαδή αν όντως υπάρχουν μέλη τα οποία ναι μεν παρακολουθούν αλλά στα αλήθεια ενοχλούνται από εσένα, από εμένα, από τον οποιοδήποτε και απέχουν, αλλά αυτή η απόχή είναι σε μεγάλο βαθμό, δεν προτιμάς να το ξέρεις; Ναι υπάρξει μία λύση ή μία αναθεώρηση.
Αλλά καλώς αφού δεν σας αρέσει η ιδέα, δεν επιμένω, ήταν στατιστικής προσσέγγισης δεν είχε την πρόθεση να κρίνει κανένα.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
1. Δηλαδή το dogforum απευθύνεται ΜΟΝΟ σε ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ και τους ΠΕΛΑΤΕΣ τους; Αν είναι έτσι πρέπει ο admin να μου σβήσει το λογιαριασμό...

συγγνωμη για τα μπολντ αλλα δεν ξερω να κανω κουοτ σε καθε προταση..
ειπα οτι απεθυνομαστε σε αυτους που τελικα φτανουμε να "τσακωθουμε", οι οποιοι εχουν κανει αναλογες αγορες, τιποτα απο αυτο που εσυ λες εδω.
2. Ναι, το λέω από ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμπειρία ;)
ναι..εσυ, εμεινες.
3. Ναι, το έχω κάνει ήδη --> http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=5855 .
ναι, διοτι εμεινες.
4. Όλες οι γενικεύσεις είναι λανθασμένες, συμπεριλαμβανομένης και της παρούσης... Επίσης, πώς θα κρίνεις εσύ, εγώ ή ο οποιοσδήποτε ότι κάποιος είναι "καμμένος"; Είσαι ψυχολόγος/ψυχαναλυτής/ψυχίατρος και αν ναι, μπορείς να κάνεις διάγνωση από το internet?
δεν αναφερομαι σε ψυχιατρικες καταστασεις και διαγνωσεις, σε παρακαλω πολυ, αναφερομαι σε κολληματα που εχουμε δει κατα καιρους εδω μεσα και βλεπουμε και στις αγγελιες και γελαμε-κλαιμε..αυτοι οι ανθρωποι κατα την γνωμη μου παντα, δεν αλλαζουν νοοτροπια.
αυτα.
:):)
:-| δεν υπαρχει συννενοηση λεμε...

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Να υπενθυμίσω πως το φόρουμ είναι ανοικτό και ελεύθερο ανάγνωσης , χωρίς να χρειάζεται εγγραφή.

Ο λόγος είναι γιατί πάντοτε θεωρούσαμε πως την πρόσβαση στην πληροφορία πρέπει να την έχει ο καθένας , άσχετα αν τελικά επιθυμεί να γίνει μέλος εφόσον του αρέσει και τον αντιπροσωπεύει αυτό που διαβάζει.

Επίσης ευπρόσδεκτος είναι και αυτός που θα εγγραφεί για να εκφράσει την αντίθεση του κόσμια και άρα γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με αντίθετες απόψεις.

Ανούσιο μας φαίνεται να εγγράφεται κάποιος για να ζητήσει μετά από λίγο την διαγραφή του (κάτι που ΠΟΤΕ δεν γίνετε δεκτό).

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Το ότι έμεινα όμως δε σημαίνει ότι μου άρεσε και το καλωσόρισμα :D

Βάζω όμως σε μεγαλύτερη βάση το καλό του σκύλου μου. Και επειδή εδω μέσα υπάρχει άπειρη γνώση υπάρχουν άνθρωποι που τους παρακολουθώ ανελιπώς, άσχετα αν μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούνται σε κάποιες περιπτώσεις.

Νομίζω ότι συνεννοούμαστε τελικά ;)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Το ότι έμεινα όμως δε σημαίνει ότι μου άρεσε και το καλωσόρισμα :D
και τι να κανουμε τωρα? να σκισουμε το μαγιο μας? δεν ειμαστε με τα καλα μας νομιζω....:rolleyes:
οπως εμεινες εσυ και πολλοι αλλοι κι ας μην τους αρεσε ο τροπος καλωσορισματος, ετσι εφυγαν κι αλλοι που δεν τους αρεσαν αλλα.
ωχου.......:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
και τι να κανουμε τωρα? να σκισουμε το μαγιο μας? δεν ειμαστε με τα καλα μας νομιζω....:rolleyes:
οπως εμεινες εσυ και πολλοι αλλοι κι ας μην τους αρεσε ο τροπος καλωσορισματος, ετσι εφυγαν κι αλλοι που δεν τους αρεσαν αλλα.
Αμάν βρε Γαλάζιο με το μαγιό!!! Κουρέλι το'χεις κάνει!:D:D Είπαμε, αλλοι μένουν, αλλοι φεύγουν! Σκοπός ειναι να μένουν περισσότεροι. Μήπως πρεπει να το βάλουμε κι αυτό σε δημοσκόπιση (ελα ,τωρα που πήρες το κολαι, μπορείς να τη φτιαξεις! :p:p) με τίτλο "Μας ενδιαφέρει να μένει περισσότερος κόσμος ή είναι δώρον άδωρον?"!!:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ας δώσουμε λίγο βάση σε αυτό που έχουμε πει κι άλλες φορές κι έγραψε πριν λίγο κι ο admin!Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει και λύσει τις απορίες του χωρίς να χρειάζεται να συνομιλεί με εμάς...
Αν τώρα έχει κάποιο πρόβλημα ή κάποια απορία με το σκυλί του, που δεν έχει συζητηθεί, αλλά δεν θέλει να ρωτήσει γιατί δεν μας γουστάρει κακό του κεφαλιού του στο κάτω κάτω...
Ο σκοπός του forum δεν είναι να κάνουμε κολλητούς ή να είμαστε αρεστοί αλλά να μοιραζόμαστε εμπειρίες και πληροφορίες για τα σκυλιά μας....Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να έχει τον τρόπο του αλλά και να κρίνεται για αυτόν...

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
μην το σκίσεις γιατί νομίζω ότι ο γυμνισμός απαγορεύεται στην Ελλάδα :D

Η ουσία είναι ακριβώς στα τελευταία post της kopritis. Όλα τα άλλα είναι απλώς... οδοντόκρεμες ;)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
καλα....εδω εχουν φυγει μελη που ηταν αστερια φωτεινα απο καθε αποψη και δεν δωσαμε βαση πως θα γυρισουν πισω η γιατι εφυγαν και καθομαστε τωρα κι ασχολουμαστε με $#@$#@:paja1::maria:

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Εγώ πάντως λέω μία δημοσκόπηση να την κάνουμε όπως και να 'χει. :p Φτιάχ' την, φτιάχ'την:p. Όχι σοβαρά τώρα, πολύ ωραία το έθεσε το θέμα ο Admin. H πληροφόρηση του συγκρεκριμένου forum είναι δωρεάν όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη συμμετοχή και για ένα forum σημασία έχει η συμμετοχή. Μήπως το να λέμε εντάξει και αν δεν γουστάρεις δεν έγινε και τίποτα, είναι κάτα βάση αρνητικό προδίδοντας μία αδιαφορία. Και βέβαια έχει σημασία και σε πόσους το λες γιατί αν το λες σε δέκα οκ. αλλά αν το λες σε χίλιους και δεν το έχεις πάρει είδηση;

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
παιδια μην τρελενεστε αφηστε τις επιτροπες ...

υπαρχει ηδη :

ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΜΕ PM

Ετσι μενουν οι πελατες ικανοποιημενοι παντα:D:D:D:D:D
Axαχαχαχαχα..........................
σε απλα Ελληνικα για εμας τους ξανθούς :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
δεν εχεις παρατηρησει τελευταια που καποιοι λενε:

ευχαριστω οσους με βοηθησαν με pm

να΄ναι καλα καποια μελη για την προσφορα τους με pm....

εχω δεχτει pm που με στηριζουν που σας την λεω?
και αλλα πολλα τετοια.........μην τα ψαχνω τωρα:rolleyes:

τι δεν καταλαβες?τωρα καταλαβες?
ποιοι ειναι αυτοι οι καλοθελητες που βοηθανε τον κοσμο?με pm κιολας?

προφανως ειναι καποιοι συγκεκριμενοι (οι ιδιοι και οι ιδιοι δηλαδη που το εχουν κανει συστημα)αρα επροκειτο για μυστικη επιτροπη:)

Status
Κλειδωμένο θέμα