Επιλογη Δευτερου Σκυλου-Φυλακα

ZMR

Active Member
19 Δεκεμβρίου 2015
34
21
44
Καλησπερα , καλη χρονια και σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας !
Οχι,δεν είναι όλα τα σκυλιά με εργασία τη φύλαξη έντονα κυριαρχικά.Ακόμα και στην ίδια γέννα ένα έμπειρο μάτι (ή όχι,αλλά σίγουρα ένα παρατηρητικό μάτι) μπορεί να διακρίνει μεγάλες διαφορές.Ομως οι πιθανότητες λένε πως κάποια στιγμή μεγαλώνοντας,ένα κουτάβι που θα "αντρέψει" ,θα δοκιμάσει να τεστάρει τα όρια,θα κάνει την επανάστασή του.Με τι ένταση θα εκδηλωθεί αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες,δεν είναι όμως για να τρομάζετε.Αυτό είναι κάτι που μπορείτε -όταν καταλήξετε στη φυλή- να συζητήσετε με τους εκτροφείς και να βρείτε τη χρυσή τομή
Πριν τις γιορτες ημουν Αθηνα ειχα μια πρωτη επαφη εναν εκτροφεα κανε κορσο και πανω κατω μου ειπε το ιδιο που γραφεις .
Καλησπερα και απο μενα. Αν θελετε να ακουσετε καξ την δικη μου γνωμη, ειναι δυσκολο α βρειτε εναν σκυλο πραγματικο φυλακα. Πρεπει να ειναι σκληρος σκηλος και να εχει καρδια. Οι περισσοτεροι πιστευουν πως επειδη ενα σκυλι γαβγιζει στον φραχτη φυλλαει κιολας. ΛΑΘΟΣ!!!! 99% μπαινεις του βαζεις φαγητο και φευγεις αρκει μονο να μην το φοβασαι! Καταρχας πρεπει να παρεις εναν ενηλικο σκυλο, να εχει ωριμασει και να εχει ολοκληρωμενο καρακτηρα! Το κουταβι ειναι παντα ρισκο. Και δευτερον το καλυτερο πιστευω πως ειναι ενα γερμανικκ ποιμενικο εργασιακο. Εχουν καρδια και μπορουν να βγαλουν πολυ καλη φυλαξη και ταυτοχρονα να λιωνουν για τον ιδιοκτητη τους. Ελπιζω να βοηθησα λιγακι.
Κοιτα...πρωτα απ΄ολα θελω κατοικιδιο θα του προσφερω μεγαλες βολτες (σχεδον καθημερινες στην εξοχη) ,μπανακι , μπαλακι ,χαδια ...αυτα συμφωνα με αυτα που εχω διαβαζει εδω δεν ειμαστε για "εργασιακο" .
Ενα βασικο προβλημα που εχω ειναι το πως θα ξεχωρισω εναν καλο εκτροφεα η εναν καλο εκπαιδευτη απο το internet καθως καθε φορα που ανεβαινω αθηνα ο χρονος ειναι πολυ περιορισμενος. Η επαφη που ειχα με τον εκτροφεα κανε κορσο ηταν παρα πολυ ικανοποιητικη, πολυ σοβαρος ανθρωπος,τον βρηκα απο αναφορες εδω στο φορουμ .Ακομα εχω αποριες επομενως θα συνεχισω την επικοινωνια μαζι του.
Επισης συναντησα ενα γνωστο φιλου μου με αρσενικο dogo 3,5χρονων εκπαιδευμενο στην βασικη και πηγα στην βολτα μαζι τους .Βασικα οπ οτι μου ειπε μου φανηκε σαν πιτμπουλ στον χαρακτηρα ,χαδιαρης σε οποιον του εδινε σημασια κ σκαλωνε λιγο με τα αλλα ζωα .Δεν γαυγιζει γενικοτερα αλλα αμα ακουει θορυβο στον διαδρομο ενα γαβ λεει το κανει.
Το θεμα ειναι οτι δεν εχω βρει εκτροφεα στο internet εκτος απο το espiritugreco-antumakto το οποιο ομως ειναι μακρια καθως θα ηθελα να παω εκει να δω σκυλια κτλ απο κοντα. Εαν μπορειτε να προτεινετε καποιον εκτροφεα ντογκο-ροτ-γ.π. μεσω πμ θα το εκτιμουσα , καθως ειμαι αθηνα παλι και θα μεινω μεχρι και τεταρτη, Οπως και εκπαιδευτες .
Σας ευχαριστω

ZMR

Active Member
19 Δεκεμβρίου 2015
34
21
44
Εχεις καποιο link ωστε να μαθω διευθυνση κ ωρες λειτουργιας?

Το βρηκα ! Θα το προσπαθησω .Ευχαριστω

Last edited:
  • Like
Reactions: sea-mol

ZMR

Active Member
19 Δεκεμβρίου 2015
34
21
44
Κατηγορία
Εκθέσεις Μορφολογίας
Ημερομηνία
7/2/2016 00:00
Διοργανωτής
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΧΝΗΛΑΤΗ (Ο.Φ.Ε.Ι.)

Καλημερα,αυτο παει να πει εκθεση για ολες τις ρατσες η μονο για ελληνικο ιχνηλατη?

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.569
5.992
Πειραιάς
οι εκθεσεις απο ομιλους φυλης, αφορουν τη φυλη του ομιλου που τις διοργανωνει :).

Last edited: