Επιλογή σκύλου-φύλακα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Παιδια εξαρταται τι ακουγεται πισω απο την πορτα... δεν ειναι δυσκολο να διακρινει κανεις ....
Eξαρτάται όμως Αμαλία, αν ακούσεις το γαύγισμα του έλβις θα τρομάξεις είναι βροντερό και επιβλητικό και για ότι ακούσει μας ειδοποιεί...Αν μπει κάποιος μέσα θέλω να ελπίζω η άμοιρη μάνα ότι δεν θα του κάνει χαρές ( η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) αλλά δεν θα του ορμήσει κιόλας. Θέλω να πω δλδ πως και λαμπραντορ να ακούγεται πίσω από την πόρτα φοβιστικό είναι, αλλά και μικρόσωμος σκύλος μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά και μόνο που χαλάει τον κόσμο και ειδοποιεί.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Θα του κανει χαρες πιστευω...ειναι watch dog ο Ελβις οχι guide dog, δηλ. δεν θα αναλαβει δραση....βεβαια...κανεις δεν ξερει μυριζοντας την υψηλη του αδρεναλινη πως μπορει να αντιδρασει....

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Eγώ δεν θα γελάσω καθόλου. Και με την Μίνι το προηγούμενο κατάμαυρο ημίαιμο σκυλί μου και με τον έλβις αντιμετωπίζω το ίδιο..Όπου φύγει φύγει...:D
εμενα δεν με παιρνουν παλι στα σοβαρα...μαυρο ξε - μαυρο δεν ειναι καθολου επιβλητικη:p...το "χειροτερο" που μου εχουν πει ειναι οτι ειναι αγορι....