Η κοπέλα έγραψε ότι θα το βγάζουν βόλτα το σκυλί κανονικά όχι ότι θα το κουβαλάνε αγκαλιά μετά από τα πρώτα 10 μέτραbulldog είναι η καλύτερη επιλογή..
κι αυτά έχουν θέματα υγείας και χρειάζονται σωστή επιλογή εκτροφέα...
Η κοπέλα έγραψε ότι θα το βγάζουν βόλτα το σκυλί κανονικά όχι ότι θα το κουβαλάνε αγκαλιά μετά από τα πρώτα 10 μέτραbulldog είναι η καλύτερη επιλογή..
κι αυτά έχουν θέματα υγείας και χρειάζονται σωστή επιλογή εκτροφέα...
Συν τη φιάλη οξυγόνου προσαρμοσμένη σε ειδικό σακίδιο στην πλάτη ξέχασες να πεις.Η κοπέλα έγραψε ότι θα το βγάζουν βόλτα το σκυλί κανονικά όχι ότι θα το κουβαλάνε αγκαλιά μετά από τα πρώτα 10 μέτρα
Γιατί; Τα γαλλάκια και τα pug, λες ότι δεν λυσσάνε; Απλώς δεν τα καταλαβαίνεις, γιατί μετά τα πρώτα 2-3 γαβ, δεν τους βγαίνει η φωνή. Δεν βοηθάει το αναπνευστικόκοκκονια πουντλ, γιορκσαιρ σναουτσερ, μαλτεζ
καθε φορα που θα σταματαει ασσανσερ στον οροφο θα γαυγιζουν...
η θα καθαριζει η γειτονισσα την εξωπορτα της,,
Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!Γιατί; Τα γαλλάκια και τα pug, λες ότι δεν λυσσάνε; Απλώς δεν τα καταλαβαίνεις, γιατί μετά τα πρώτα 2-3 γαβ, δεν τους βγαίνει η φωνή. Δεν βοηθάει το αναπνευστικό
Ζωγραφισες!Γιατί; Τα γαλλάκια και τα pug, λες ότι δεν λυσσάνε; Απλώς δεν τα καταλαβαίνεις, γιατί μετά τα πρώτα 2-3 γαβ, δεν τους βγαίνει η φωνή. Δεν βοηθάει το αναπνευστικό
Χωρις πλακα. Μικρο αθορυβο χωρις αναγκες εκτονωσης. Χωρις να χρειαζετςι ιδιαιτερη εκπαιδευση. Η γατα φανταζει ιδανικη...Ζωγραφισες!
Βασικα γατα κοβω να περνει ετσι οπως παει...
Είναι φορές που η εικόνα που έχουμε σχηματίσει για μια φυλή (βασισμένοι σε όσα δείγματα έχουμε συναντήσει) δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είναι η φυλή στην πραγματικότητα.Πλακα πλακα εχω δει ενα πουντλ στο παρκο, μικρουλι, αυτο που λενε βερυκοκι που ειναι να το χαζευεις. Εκπληκτικη ενεργεια, πολυ παιχνιαρικο. Δεν ασχολειται με αλλους σκυλους, μονο με τον ανθρωπο του και το παιχνιδι. Απο αυτα που συνηθως βλεπει κανεις μονο στο μπρατσο ενος καναπε. Αυτη ειναι μια μπαρμπι-νιντζα.
Έτσι την έχω δει να αναφέρεται η ράτσα πολλές φορές, γι' αυτό και το έγραψα έτσι. Δεν έχω εντρυφήσει και τόσο στις ονομασίες. Εμφανισιακά το σκυλί μου ήταν το κλασσικό βερυκοκί poodle μεσαίου μεγέθους. Είδα πως κι άλλα μέλη πρότειναν τη συγκεκριμένη ράτσα στη θεματοθέτρια, γι' αυτό κι έγραψα τη δική μου εμπειρία, χωρίς να έχω διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν.Κανις Τερριε φυλη δεν υπαρχει.Οι αναγκες των Poodle ενδεχεται να διαφερουν απο αυτες που εχεις στο μυαλο βασει της εμπειριας σου με το σκυλι σου.Νομιζω πως δεν τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ των δυο,σιγουρα θα υπαρχουν ομοιοτητες,αλλα μεχρι εκει.