Επιλογή κουταβιού και ανευθυνότητα

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Και βεβαια ειμαι κατα της πωλησης σκυλων απο πετ σοπ.Παντα ομως θα υπαρχει ο κυριος -κυρια που θα δει το γλυκουλι ,θα το παρει χωρις δευτερη σκεψη, γιατι το λυπηθηκε και σε λιγους μηνες θα το παρατησει, χωρις δευτερη σκεψη παλι.Σε αυτους απευθηνονται πλεον τα πετ σοπ και κατ επεκταση τα παπι μιλς.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μακάρι να ήταν μονο αυτοί..
Υπάρχουν και αυτοί που νομίζουν ότι τα pet shops είναι οι έγκυρες πηγες για την αγορά ενός σκυλιού..:eek::maria::maria:

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Και βεβαια ειμαι κατα της πωλησης σκυλων απο πετ σοπ.Παντα ομως θα υπαρχει ο κυριος -κυρια που θα δει το γλυκουλι ,θα το παρει χωρις δευτερη σκεψη, γιατι το λυπηθηκε και σε λιγους μηνες θα το παρατησει, χωρις δευτερη σκεψη παλι.Σε αυτους απευθηνονται πλεον τα πετ σοπ και κατ επεκταση τα παπι μιλς.
Αυτο συμβαινει και σε οικογενειες που αγοραζουν σκυλια απο εκτροφεις..απλα επειδη το πληθος ειναι μεγαλυτερο που στρεφεται στα πετ,λογω τιμης, ετσι φαινεται και μαζικοτερο το προβλημα..
Δεν παει να πει επειδη καποιος θα αγορασει απο πετ οτι δεν θα το αγαπησει κιολλας..
Ειναι αυτο που λεει ο Denis οτι υπαρχουν ατομα που απλα δεν γουσταρουν να δωσουν 1000 ευρω και ετσι πανε στα πετ..
Χωρις να συνεπαγεται κατ'εμε οτι δεν τα αγαπουν..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Θα σας φανεί περίεργο, αλλά υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν καν ότι υπάρχουν εκτροφείς. Πολλά.
Θεωρούν ότι τα κουτάβια...εεε... προκύπτουν στις βιτρίνες των καταστημάτων? Κάτι τέτοιο.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eγω νομίζω οτι αυτή η κατηγορία έχει πολλές υποκατηγορίες..

-Αυτούς που τα βλέπουν στην βιτρίνα και μαγεύονται..
-Αυτούς που με τον ίδιο τρόπο τα βλέπουν στην βιτρίνα και ψωνίζουν για δώρο χριστουγέννων κουτάβι στα παιδιά τους..
-Αυτούς που νομίζουν ότι κάνουν την ψαγμένοι κίνηση ,γιατί κατά αυτούς είναι η μονη αξιόπιστη κίνηση..
-Αυτούς που μπαίνουν σε ένα petshop και βγαίνουν αν το petshop με πεποίθηση δεν θέλει να πουλάει ζώα και οι πελάτες το περνούν ότι δεν βγάζει λεφτά να πάρει ,άρα δεν είναι και καλο petshop και δεν ξανά πατάει..
-Αυτούς που τα λυπούνται και τα περνούν παρότι ξέρουν για τα pappy mils και μερικοί από αυτούς πράττουν παρόμοια περνώντας από byb που βλέπουν σε άθλιες συνθήκες τα κουτάβια και τα περνούν για να τα σώσουν..)
-Επιδοξοι byb που έχουν ήδη μια θηλυκιά και θέλουν να γίνουν "εκτροφείς" οποτε αγοράζουν έναν αρσενικό για οικονομία από petshop..:eek:
-Kαι τέλος αυτοί που δεν ξέρουν αλλα έχουν την όρεξη να μάθουν..
-Aλλα και αυτοί που δεν ξέρουν αλλα δεν έχουν καμια μα καμια όρεξη να μάθουν,χαμένοι στις δικες τους προσωπικές εσφαλμένες πεποιθήσεις...

Last edited:

tassos277

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2008
67
0
Θα σας φανεί περίεργο, αλλά υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν καν ότι υπάρχουν εκτροφείς. Πολλά.
Θεωρούν ότι τα κουτάβια...εεε... προκύπτουν στις βιτρίνες των καταστημάτων? Κάτι τέτοιο.
Eγω θα συμφωνησω με την chloe.Ο κοσμος παιδια δε ξερει τι γινεται,βγαζω αυτο το συμπερασμα απο τους γνωστους που εχω.Οι πιο "ψαγμενοι" απευθυνονται σε αγγελιες(και μετα ειναι και χαρουμενοι που απεκτησαν το πρωτο μαυρο maltez toy.......... η ακομα χειροτερα περνουν ενα "καθαροαιμο" κανις-τεριε 300 ευρω............)και οι υπολοιποι απο πετ σοπ για διαφορους λογους,ευκολη λυση,τα λυπουντε,αλλοι πιστευουν οτι ενα πετ σοπ ειναι η πιο αξιοπιστη πιγη για να παρεις ενα ζωακι κτλ.Και δεν τους κατηγορω κιολας γιατι δε γνωριζουν οι ανθρωποι.Και αποδειξη αυτου ειναι οτι οι σκυλοι των πετ σοπ δεν ειναι φτηνοι παιδια καθολου απο 500 ευρω ξεκιναν οι τιμες τους οποτε θα λενε μερικοι ααα! ακριβο ειναι αρα και καλο.Την παραμετρο εκτροφεας πολυ λιγοι την γνωριζουν,εχουν συνδιασει το εκτροφεας με αγελαδες,κατσικες,αρνια :):):) τα σκυλια φανταζονται οτι ετσι απλα υπαρχουν καπου και τα αποκτας οταν θες:):):).Προσωπικα για μενα παντως οι ιδιοκτητες που ζευγαρωνουν τα σκυλια τους ειτε καταλαθος ειτε θελημενα και μετα βαζουν αγγελια ειναι εξισου ασχημο με τα πετ σοπ.Δε μπορω να καταλαβω με πιο δικαιωμα αποφασιζουν να ζευγαρωσουν 2 ρατσες διαφορετικες και να κανουν ενα δικο τους υβριδιο με πιο δικαιωμα????θα πρεπε να ταν παρανομο.Στην φυση αν ριξουμε μια ματια δε θα δεις μια φαλαινα ορκα να ζευγαρωνει με μια αλλη φαλαινα φυσιτηρα πχ.και το πιο εξωφρενικο μετα οταν βγενει ενα σκυλακι διστροπο,εξαιτιας ακριβως της επιλογης τους να δημιουργησουν μια "νεα ρατσα",το παραταν και στο δρομο.....για μενα αυτο ειναι εγληματικο και θα πρεπε να καταδικαζεται ως τετοιο.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Κοιτα τασσο τα πετ σοπ κανουν εμποριο..
Οι αλλοι ειναι ασχετοι..
Τωρα πρεπει να διαλεξεις απο την χαζομαρα με την επιτιδευμενη χαζομαρα..
Το γεγονος ειναι οτι η Ελλαδα γενικα σε τετοια θεματα βρισκετε στον μεσαιωνα..

tassos277

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2008
67
0
Οι αλλοι ειναι ασχετοι..
Και οι αγγελιες εμποριο κανουν τωρα μπροστα μου εχω την εφηνεριδα και γραφει πωλειται καθαροαιμο κανις-τεριε 300 ευρω

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
Οι αλλοι ειναι ασχετοι..

Είχαμε μια συζήτηση εχθές με την αδελφή μου και την αναφέρω διότι πιστεύω εκφράζει ακριβώς αυτό.
Ότι υπάρχει η ΧΑΖΟΜΑΡΑ και η ΕΠΙΤΙΔΕΥΜΕΝΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ.
Η αδερφή μου είναι ιατρός και εργάζεται ταυτόχρονα στο φαρμακείο του συζύγου της.
Μπαίνει μέσα ο πελάτης Α και ζητάει ενα φάρμακο. Του το δίνει και ακολουθεί :
- θα το πάρεις πρωί μετά το πρωινό σου και βράδυ μετά το βραδινό σου.
- δηλαδή να το πάρω κατα τις 10 το πρωί και κατά τις 8 το βράδυ?
- αφου φάς πρωινό πάρτο αν τρώς πρωινό στις 9:30, 10 είναι καλά
- πρωινό παίρνω στις 8
- ε τότε πάρτο 8:30
- μα και 10 ακόμα πρωί είναι
- ναι αλλά μέχρι τις 10 έχεις σχεδόν χωνέψει
- ναι αλλά πρωί θεωρείται
- ναι αλλά πρέπει να είσαι φαγωμένος πρόσφατα γιατί είναι βαρύ για το στομάχι σου
- αφου σου είπα ότι θα έχω ήδη φάει
- άκουσε να δείς αν νομίζεις ότι θα συμφωνήσω να το πάρεις στις 10 επηδεί τότε σε βολεύει να το πάρεις ατύχησες. ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ, κατανοητό?
- ναι αλλά αύριο θέλω να νηστέψω
- patrickkkkkkkk !!!!! (ο συζυγός της :p:p:p)

συμπέρασμα.
Ύπάρχουν πολλοί που δεν γνωρίζουν - καταλαβαίνουν, αλλά περισσότεροι είναι αυτοί που προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν τους συμφέρει να καταλάβουν.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Και οι αγγελιες εμποριο κανουν τωρα μπροστα μου εχω την εφηνεριδα και γραφει πωλειται καθαροαιμο κανις-τεριε 300 ευρω

Ναι δεν διαφωνώ..,έτσι καταλήγει..,απλά πέρα από τους byb..είναι και αυτοί που ηθέλαν την διαιώνιση του είδους του παιδιού τους και έτσι βρέθηκαν να τα πουλανε αναγκαστικά στις εφημερίδες..

Τα petshop συνεργάζονται με την "βιομηχανία" που τα παράγει..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
συμπέρασμα.
Ύπάρχουν πολλοί που δεν γνωρίζουν - καταλαβαίνουν, αλλά περισσότεροι είναι αυτοί που προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν τους συμφέρει να καταλάβουν.
α γεια σου!!!;):):):)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Ακριβως.Ειναι μερικοι που δεν θελουν πραγματικα ενα σκυλακι αλλα βλεποντας το σε μια γυαλα το παιρνουν χωρις να το καλοσκεφτουν.Ειναι κατι σαν αγορα λουτρινου.Μονο που αυτα εχουν ψυχη.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Τελικα μαλλον καταφεραμε και την πεισαμε να μην παρει ακομα σκυλακι...ετσι τουλαχιστον μας ειπε..
Ειπε οτι θα το σκεφτει και θα δει καλυτερα απο το καλοκαιρι..
Αιντε να δουμε..τουλαχιστον μετα απο πολυ αγωνα σημειωσαμε μια προοδο..χιχιχιχι...
Σας ευχαριστω ολους που βοηθησατε στο συγκεκριμενο θεμα..!!!

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Ειδες...:):):)
Καμια φορα τελικα η επιμονη κανει καλο...
Ελπιζω να μην εχω καμια δυσαρεστη εκπληξη Χριστουγεννιατικα!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
πολυ ευχαριστα νεα!!!:):)
να την εχετε μακρια απο βιτρινες πετσοπ..
και να μην δει χριστουγεννιατικα εργα με σκυλακια..:p:):)