Επιλογή κουταβιού και ανευθυνότητα

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Βρε πές της να πάει να πάρει να τελειώνετε ... :p :p :p
Ετσι κι αλλιώς νομίζεις θα υπάρξει σοβαρός εκτροφέας που θα δώσει σκυλί σε τέτοιο άτομο ?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Χαχαχαχαχαχα...τι να πω τα πε ολα ο ντενις..
απλα επειδη ειναι αδερφη της κοπελας του ειπα να προσπαθησει λιγο πιο πολυ..
αν γινει κατι με το κουταβι απο το πετσοπ το κλαμα και αυτος θα το υπομενει μετα..:p;):)

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Αρχικα θέλω να σας ευχαριστησω ολους που ασχολειστε με το θεμα μου..
Η αληθεια ειναι πως ολοι εχετε δικιο..ειναι αδερφη της κοπελας μου και σιγουρα θα υποστω καθε συνεπεια απο αυτη τη πραξη..
Το κακο ειναι οτι ειναι καλη κοπελα και ξερω οτι αν τα ειχε τα χρηματα θα πηγαινε σε εκτροφειο..Και Denis φοβαμαι οτι ολο και καποιος θα της το εδεινε γιατι θα εμπαινα εγω μπροστα στις συζητησεις κτλ..(μαλλον λαθος μου)..
Σημερα εκατσα και τις τυπωσα ολα τα περιφημα αρθρα που εχετε εδω..εισαι ετοιμος να υιοθετησεις κουταβι, η ζωη των κουταβιων, περι crate κτλ κτλ..
Αυριο παρολου που δεν το ειχα σκεφτει θα ακολουθησω και αυτο που ειπατε..θα ψαξω να βρω στο net για puppy mills και θα της τα τυπωσω να της τα δωσω..
Οντως πριν ξεκινησω μαζι της τις παρων συζητησεις ειχε απολυτη αγνοια επι του θεματος..
Ισως να ειναι και το τελευταιο που θα κανω, αν και το λεω καθημερινα πλεον..
Και Milou ειχες δικιο..ειναι κατι σαν χριστουγεννιατικο δωρο με τη δικαιολογια ομως οτι αυτες τις μερες ειναι ευκαιρια γιατι θα ειναι και η μικρη στο σπιτι(δεν θα εχει σχολειο) κτλ κτλ κτλ..
Πωπω τρελενομαι με την ιδεα ποσα σκυλακια απο πετσοπ θα γινουν μελλοντικα χριστουγεννιατικα δωρα απο ανιδεους γονεις και οχι μονο..και ποσα απο αυτα θα βρεθουν μετα στους δρομους..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Το κακο ειναι οτι ειναι καλη κοπελα και ξερω οτι αν τα ειχε τα χρηματα θα πηγαινε σε εκτροφειο..Και Denis φοβαμαι οτι ολο και καποιος θα της το εδεινε γιατι θα εμπαινα εγω μπροστα στις συζητησεις κτλ..(μαλλον λαθος μου)..
Αν έλεγες ψέμματα σε έναν σοβαρό εκτροφέα εννοείς ? Ναι ... αν το κάνεις είσαι περισσότερο υπεύθυνος για ότι θα επακολουθήσει.

Υπάρχει το "δεν γουστάρω να πληρώσω για ζώο - και το καταλαβαίνω και το σέβομαι.
Δεν υπάρχει για μένα το "έχω 500 ευρώ δεν έχω 1000" είναι αδικαιολόγητο, ειδικά όταν γνωρίζεις τα πράγματα.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Τι εννοω..αν ειχε τα χρηματα εξ αρχης και μου ελεγε βρες εναν καλο εκτροφεα θα εμπαινα εγω μπροστα..δεν θα ειχε υπαρξει ολη αυτη η ιστορια και ισως να μην ειχα καταλαβει καλα το τροπο που σκεφτεται..αν και ισως τοτε να εκανα το λαθος να συμμετειχα στις συζητησεις μεταξυ εκεινης και του εκτροφεα..
Μετα απ ολα αυτα ομως, ισως το μονο που θα εκανα ηταν να της δωσω απλα το τηλ και ας τα εβγαζε περα μονη της..
Και επειδη γνωριζω καλα τα πραγματα πραγματικα δεν εχει να δωσει 1,000 ουτε καλα καλα τα 500..ολα αυτα θα γινουν με το χριστουγεννιατικο δωρο..και ολες αυτες τις μερες προσπαθω με τη κοπελα μου να της δωσω να καταλαβει οτι δεν πρεπει να παρει σκυλι σε καμια περιπτωση..ημουν αντιθετος εξ αρχης..
Κι οταν της ειπα οτι χρειαζονται πολλα εξοδα..ας πουμε το σκυλι παθει κατι και χρειαστει ιατρικη περιθαλψη τι θα κανεις?αυτη το επαιζε σκεπτικη..και μετα απο 1 ωρα το ξεχναγε..και αρχιζε τα ιδια οτι σιγα ποσα εξοδα θα χρειαζεται και διαφορες τετοιες ανεγκεφαλιες..
Ομως επειδη ειναι ξεροκεφαλη προσπαθουσα να βρω καποια λυση..που πλεον δυστυχως δεν υπαρχει..
Ξερω οτι πραγματικα θα το αγαπησει, οτι θα στερηθει για να εχει το σκυλι..αλλα πλεον με αυτα που ειδα τη θεωρω ακρως ακαταλληλη για να υιοθετησει ενα μικρο κουταβακι..

tassos277

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2008
67
0
Τον τελευταιο καιρο επειδη ψαχνω και γω εκτροφεις,απο το ιντερνετ,δεν βρηκα κανεναν στην ελλαδα για μαλτεζ.Οσο για το χρηματικο μικρη διαφορα θα χει.Να κανει 500 του πετ σοπ,και του εκτροφεα θα κανει 800 αντε 900(100% στο λεω αυτο,εχω ψαξει τα παντα για τα μικροσωμα σκυλια αυτες τις μερες)δηλ.τωρα για 300 ευρω να τις τυχει κανενα αρρωστο και να αντιμετοπισει εναν ενδεχομενο θανατο κουταβιου δεν αξιζει τον κοπο.Αφου θα δωσει που θα δωσει τα 500 στα 300 ειναι το προβλημα

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Τον τελευταιο καιρο επειδη ψαχνω και γω εκτροφεις,απο το ιντερνετ,δεν βρηκα κανεναν στην ελλαδα για μαλτεζ.Οσο για το χρηματικο μικρη διαφορα θα χει.Να κανει 500 του πετ σοπ,και του εκτροφεα θα κανει 800 αντε 900(100% στο λεω αυτο,εχω ψαξει τα παντα για τα μικροσωμα σκυλια αυτες τις μερες)δηλ.τωρα για 300 ευρω να τις τυχει κανενα αρρωστο και να αντιμετοπισει εναν ενδεχομενο θανατο κουταβιου δεν αξιζει τον κοπο.Αφου θα δωσει που θα δωσει τα 500 στα 300 ειναι το προβλημα
Τασο το εχω ψαξει πολυ καλα το θεμα..και με εχουν βοηθησει ατομα με πολλες γνωριμιες...
Ολα αυτα που λες ειναι σωστα και της τα εχω μεταφερει..με πολλους τροπους..
Οποιος δεν εχει μυαλλο κακο του κεφαλιου του..
Παρεπιπτοντως βρηκα μια εκτροφεα maltese οι οποια τα εδεινε απο 1000-1300..
Και οπως ανεφερα νωριτερα καλα καλα δεν εχει τα 500..κι αυτα θα βρεθουν απο το δωρο των χριστουγεννων..οποτε και τα 300 που λες γι αυτην ειναι παρα πολλα..
Οπως ειπα το ιδανικο θα ηταν να μην παρει καθολου..και προσπαθουσαμε πολυ να την πεισουμε..απο εκει και περα ας τα βγαλει περα μονη της τωρα..

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
μια ερωτηση...οσο χαζη κι αν ακουστει σε μερικους....ειμαι κι εγω αντιθετη των puppy mills αλλα μ αυτο τον τροπο δεν καταδικαζουμε και ται ζωακια των πετ σοπ...κι αυτα τι θ απογινουν...σαφως και πρεπει να σταματησει ολη αυτη η εμπορευματοποιηση αλλα.. αλλιως πρεπει να κινητοποιηθουμε...

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
οσο αγοραζει ο κσομος θα υπαρχουν και παπι μιλλς αν σταματησει να περνει ο κοσμος θα σταματησουν και τα παπι μιλς απλο ειναι

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
nai alla den nomizv oti einai h lysh na apotrepoyme kosmo poy pragmatika uelei ena katoikidio na parei apo pet sop...alla na dieykrinizoyme kai na enhmervnoyme gia to ti symbainei kai na piasoyme to problhmas apo thn riza...nomika prepei na kinhthei to olo thema...
:-|

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
σορυ για τους λατινικους χαρακτηρες...επιπλεον αυτα τα σκυλακια που προερχονται απο παπι μιλς εχουν και αμεσα την αναγκη απο καποιον να τ αγαπησει...τετοια ταλαιπωρια που θα εχουν τραβηξει...πρεπει να σταματησει το εμποριο...ατομα που γνωριζουμε οτι κανουν αυτο το επαγγελμα να καταγγελονται...οχι να καταδικαζουμε τα ιδια τα ζωα...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
puzzle εγώ ήμουν αυτή που σου ειπα δώσε άλλη μια ευκαιρία μιας και είναι για την αδερφή της κοπέλας σου..
Ομως αν είναι και πιστεύεις ότι είναι για Χριστουγεννιάτικο δώρο ,τότε απλά πείσε την να μην πάρει..
Πάει αλλου το θέμα..
Κανε τα πάντα για να μην πάρει..
Γιατί είτε είναι από pappy mils ,είτε είναι από εκτροφείο ,είναι κρίμας να είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο για ένα παιδάκι..
Kανε τα πάντα να μην πάρει..
Πάρε της ένα καναρίνι ,μια γατούλα, ένα χρυσόψαρο, ένα χελωνάκι..
αλλα όχι ένα σκυλάκι που μόλς φύγουν τα φώτα των Χριστουγέννων μπορεί να βρεθεί στον δρόμο γιατι δεν θα εχουν αναλογιστει τις ευθεινες που εχει..
Κανε τα πάντα γιατι ειναι κριμας..:(:(

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Kango ειναι δωρο για τον εαυτο της και δεν εχει καμια σχεση το παιδι..
Συμφωνω οτι δεν πρεπει να παρει αλλα για αλλους λογους που ειπαμε..
Μεγαλωσε στο σπιτι της εχοντας σκυλακι για 15 χρονια περιπου..
Ειμαι σιγουρος οτι θα δωσει και τη ζωη της γι αυτο..
Απλα μπορει να το παρει μονο με το χριστουγεννιατικο δωρο κατι που σημαινει οτι για οτιδηποτε αλλο συμβει δεν θα εχει μια..Γι αυτο ειπα οτι οντως ειναι χριστουγεννιατικο δωρο..
Οπως ειπαμε προσπαθησαμε πολυ να την μεταπεισουμε να μην κανει αυτη την αγορα..χρησιμοποιοντας σαν κυριο λογο το οικονομικο..
Το μονο που προσευχομαι ειναι να μην παθει κατι το σκυλακι γιατι μετα ο θεος μαζι της..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
σορυ για τους λατινικους χαρακτηρες...επιπλεον αυτα τα σκυλακια που προερχονται απο παπι μιλς εχουν και αμεσα την αναγκη απο καποιον να τ αγαπησει...τετοια ταλαιπωρια που θα εχουν τραβηξει...πρεπει να σταματησει το εμποριο...ατομα που γνωριζουμε οτι κανουν αυτο το επαγγελμα να καταγγελονται...οχι να καταδικαζουμε τα ιδια τα ζωα...
Δεν κατάλαβες ... ΔΕΝ είναι παράνομο

Δεν σταματάει αλλιώς.
Δώσε και στα παιδάκια στα φανάρια λεφτά ... το ίδιο είναι (ούτε αυτό δεν σταματάει που είναι και καραπαράνομο) ;) ... εγώ δεν δίνω ...

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Eπειδη δεν ειναι παρανομο παρα μονο ανηθικο! οση αγαπη και αν χρειαζονται τα δυστιχα τα ζωντανα, οσο καποιοι τα λυπουνται τοσα περισσοτερα θα εμφανιζονται. περνωντας ενα σκυλακι απο πετ σοπ δεν σωζεις μια ψυχουλα, καταδικαζεις αλλες 10 στην ιδια και χειροτηρη μοιρα!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Kango ειναι δωρο για τον εαυτο της και δεν εχει καμια σχεση το παιδι..
ααα οκ επειδη ειπες σε καποια φαση οτι θα εχει και διακοπες το παιδι..,για αυτο καταλαβα αυτο..
Αν ειναι για αυτην και μονο τοτε γυρναμε στα αλλα που ειπαμε..:):)

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
συνεχιζω να πιστευω οτι πρεπει να παρθουν δραστικοτερα μετρα...αυτο δεν ειναι η λυση...μην με ρωτατε τι...μακαρι να ηξερα...

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Στα μονα πετ που μπορεις να κινηθεις νομικα ειναι αυτα ας πουμε στην Αθηνας που εκτεθονται εξω στο δρομο τα ζωακια και περναει το καθε πακιστανι,κτλ κτλ τα πειραζει τα τραβαει και συμπεριφερεται με το πιο χειριστο τροπο..Ακομα και σε αυτα ομως κατα καιρους εχουν γινει διαφορες μυνησεις ομως ειναι πολυ παλια στο χωρο με μεγαλες κλικες μεσα στη δικαιοσυνη και απ οτι καταλαβαινεις δεν γινεται τιποτα το τρομερο..
Τα υπολοιπα δουλευουν ολα νομιμως οπως ειπαν τα παιδια και ο μονος τροπος να σταματησουν τη πωληση ειναι να σταματησει η ζητηση..
Βασικος κανονας αγορας..ετσι δουλευουν και ετσι κλεινουν ολες οι επιχειρησεις..
Αν ολος ο κοσμος βαλει μυαλλο, ενημερωθει και κατανοηση τη κατασταση..τοτε θα παψει να αγοραζει απο πετ και ετσι θα παψουν και αυτα να δουλευουν..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ειναι πολυ δύσκολο αυτο..
Οταν πάνε σε πέτσοπ που δεν πουλανε σκυλιά και τους λένε γιατι δεν πουλατε?
και κάποιοι φευγουν χάνοντας έτσι το petshop την πελατεία του..,καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολο..
Το κράτος κάπως πρέπει να ενημερώσει..
Ενημερώτικες εκπομπές να ασχοληθούν και με κάτι τέτοιο..
Στην Αμερικη εκπομπες αφιερώνουν χρόνο σε αυτο..
Διασημοι ηθοποιοι και αλλοι καλλιτεχνες ασχολουνται και μιλανε στον κοσμο για τα παπυ μιλσ..
Υπαρχει ολοκληρη εκστρατεία για να σταματήσει αυτό και αν και δεν τα καταφέρνουν τουλάχιστον έχουν καταφέρει να ενημερώσουν τον κόσμο..
Στην Αγγλία απαγορεύτηκε να υπάρχουν σκυλάκια σε βιτρίνες..
Ολα αυτά πρέπει να γίνουν από αρμόδιος παράγοντες όπως είναι τα ΜΜΕ..
Ιντερνετικές κοινότητες δεν μπορούν να κάνουν θαύματα..
Μην ξεχνάμε μονο ,πόσοι δεν ξέρουν και δεν μπαίνουν στο internet ειδικά από μια ηλικιακή κατηγορια και πάνω..
Οπως επίσης πόσοι μπαίνουν να ψάξουν για τα ζώα στο internet..
η τηλεόραση ,το ραδιόφωνο ,ο τύπος έχει την μεγαλύτερη δύναμη..