Βρε πές της να πάει να πάρει να τελειώνετε ...
Ετσι κι αλλιώς νομίζεις θα υπάρξει σοβαρός εκτροφέας που θα δώσει σκυλί σε τέτοιο άτομο ?
Ετσι κι αλλιώς νομίζεις θα υπάρξει σοβαρός εκτροφέας που θα δώσει σκυλί σε τέτοιο άτομο ?
Αν έλεγες ψέμματα σε έναν σοβαρό εκτροφέα εννοείς ? Ναι ... αν το κάνεις είσαι περισσότερο υπεύθυνος για ότι θα επακολουθήσει.Το κακο ειναι οτι ειναι καλη κοπελα και ξερω οτι αν τα ειχε τα χρηματα θα πηγαινε σε εκτροφειο..Και Denis φοβαμαι οτι ολο και καποιος θα της το εδεινε γιατι θα εμπαινα εγω μπροστα στις συζητησεις κτλ..(μαλλον λαθος μου)..
Τασο το εχω ψαξει πολυ καλα το θεμα..και με εχουν βοηθησει ατομα με πολλες γνωριμιες...Τον τελευταιο καιρο επειδη ψαχνω και γω εκτροφεις,απο το ιντερνετ,δεν βρηκα κανεναν στην ελλαδα για μαλτεζ.Οσο για το χρηματικο μικρη διαφορα θα χει.Να κανει 500 του πετ σοπ,και του εκτροφεα θα κανει 800 αντε 900(100% στο λεω αυτο,εχω ψαξει τα παντα για τα μικροσωμα σκυλια αυτες τις μερες)δηλ.τωρα για 300 ευρω να τις τυχει κανενα αρρωστο και να αντιμετοπισει εναν ενδεχομενο θανατο κουταβιου δεν αξιζει τον κοπο.Αφου θα δωσει που θα δωσει τα 500 στα 300 ειναι το προβλημα
Δεν κατάλαβες ... ΔΕΝ είναι παράνομοσορυ για τους λατινικους χαρακτηρες...επιπλεον αυτα τα σκυλακια που προερχονται απο παπι μιλς εχουν και αμεσα την αναγκη απο καποιον να τ αγαπησει...τετοια ταλαιπωρια που θα εχουν τραβηξει...πρεπει να σταματησει το εμποριο...ατομα που γνωριζουμε οτι κανουν αυτο το επαγγελμα να καταγγελονται...οχι να καταδικαζουμε τα ιδια τα ζωα...
Eπειδη δεν ειναι παρανομο παρα μονο ανηθικο! οση αγαπη και αν χρειαζονται τα δυστιχα τα ζωντανα, οσο καποιοι τα λυπουνται τοσα περισσοτερα θα εμφανιζονται. περνωντας ενα σκυλακι απο πετ σοπ δεν σωζεις μια ψυχουλα, καταδικαζεις αλλες 10 στην ιδια και χειροτηρη μοιρα!!σορυ για τους λατινικους χαρακτηρες...επιπλεον αυτα τα σκυλακια που προερχονται απο παπι μιλς εχουν και αμεσα την αναγκη απο καποιον να τ αγαπησει...τετοια ταλαιπωρια που θα εχουν τραβηξει...πρεπει να σταματησει το εμποριο...ατομα που γνωριζουμε οτι κανουν αυτο το επαγγελμα να καταγγελονται...οχι να καταδικαζουμε τα ιδια τα ζωα...
ααα οκ επειδη ειπες σε καποια φαση οτι θα εχει και διακοπες το παιδι..,για αυτο καταλαβα αυτο..Kango ειναι δωρο για τον εαυτο της και δεν εχει καμια σχεση το παιδι..