Επιλογή κουταβιού και ανευθυνότητα

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Μπορει καποιος να μου συστησει ενα εκτροφειο maltese μεσω pm σας παρακαλω..
Εκει κατεληξε σε ρατσα η αδερφη της κοπελας μου και επειδη βλεπω οτι παει τα χαζευει σε petshop οτι θα την κανει τη βλακεια..και προσπαθω να την σωσωωωω!!!!!
Helpppp!!!!

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Milou σερνοντας θα την φερω ειναι το μονο σιγουρο..
Εχει και γενεθλια εκεινη την ημερα θα τα περασει super..xaxaxa!!!

Last edited by a moderator:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δυστυχώς σε όσον αφορά τα maltez έχουμε μια έλλειψη..
Στο να βρείς καθαρόαιμο maltez 100 τα 100...

Ακόμα και τον ΚΟΕ να πάρεις θα σου δώσει το τηλ μιας που το παίζει εκτροφέας αλλα στην ουσία δεν είναι...

Τι λες να άρχιζες να κοιτάς στο εξωτερικό..?:)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Στο εξωτερικό?
Άνθρωπος που χαζεύει στα πετ-σοπς?
Μαλτέζ? (Απ' τα οποία γεμάτα τα πετ-σοπς ζωή να 'χουν?)
Δε νομίζω...
Αλλά θα είναι άξια της μοίρας της. (Το σκυλάκι πάλι, όχι).

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Στα πετσοπ παει και χαζευει για να μπορεσει να εχει μια ιδεα πως ειναι οι ρατσες αυτες που κοιταζε απο κοντα..
Υπολογιζε να δωσει κοντα στα 500 ευρω και εγω προσπαθω απο μερους μου να της εξηγησω πως εχουν τα πραγματα και να την αποτρεψω φυσικα απο τα πετσοπαδικα..
Και μου ειπε αν ειναι να τα αναλαβω εγω..
Ομως ολοι ξερουμε δυστυχως οτι με 500 και απο εκτροφεα δεν προκειται να βρει..
Εγω τι αλλο μπορω να κανω?..βασικα απο την αρχη προσπαθω να την αποτρεψω να μην παρει καθολου..
Ειχε ζησει και απο κοντα την δικια μου ιστορια πριν στραφω στον εκτροφεα και ξερει τι ειχα περασει..
Προσπαθω μερες να βγαλω ακρη..τωρα αν δεν ακουσει στο τελος δικο της κακο..!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να σου πω εχει ενημερωθει για το ποσο δυσκολη ειναι η φροντιδα στο τριχωμα του μαλτεζ?

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Κοιτα η ενημερωση η δικια μου εχει να κανει με ολα αυτα που συζηταμε εδω..απο εκει και περα εχει παρει ενα βιβλιο για maltez και διαβαζει..
Εγω δεν ξερω για να της πω για τον καλλωπισμο κτλ αν και εχω διαβασει οτι χρειαζεται καθημερινα φροντιδα κτλ για να μην κομπιαζει..
Ουτως η αλλως αυτα που κοιταζει.. maltese, westie, yorkie νομιζω οτι ολα χρειαζονται πολυ περιποιηση..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Oχι δεν έχει καμια σχέση το ένα με το άλλο..,τόσο στην περιποίηση όσο και στον χαρακτήρα..

Τα maltezakia αν κομπιάσουν είναι δυστυχία...
Θέλουν την τριπλάσια περιποίηση του westie καθημερινά και γενικά
απευθύνεται σε τελείως διαφορετικά άτομα και οι τρεις ράτσες που ανέφερες..
Πρώτα από όλα θα κρίνει βάση της καθημερινότητας της και τις δυσκολίες της ράτσας αλλα και της δικης της προσωπικότητας και μετά βάση εμφάνισης..
Εχει παιδιά?

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Ξερω οτι δεν εχουν καμια σχεση η μια ρατσα με την αλλη απλα αναφερω τι κοιταζε..
Και κατεληξε se maltese επειδη της ειπαν οτι σε σχεση με τα αλλα 2 ειναι πιο ηρεμα σε χαρακτηρα και πιο ευκολα στο σπιτι..
Εχει μια κορη 12 χρονων που μπαινει στην εφηβεια..δυσκολη περιπτωση..αλλα το θελει για εκεινην και οχι για την κορη της..Αν και η κορη της το θελει πολυ ξερω πολυ καλα οτι σε λιγο καιρο το πιο πιθανον ειναι να μην ασχολειται καθολου(η κορη)..
Για μενα δεν ειναι σωστη περιοδος να το παρει και της το εχω εξηγηση απο πολλες αποψεις..
Αν ομως δεν θελει να το καταλαβει και εχει παρει την αποφαση να υιοθετηση ενα σκυλακι, θελω κι εγω να μπορεσω να την κανω να εχει σωστη κριση επι του θεματος..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μπα...όταν πήραμε εμείς το μαλτεζάκη μας εγώ ήμουν 11 και το λάτρευα..
Μια χαρά ηλικία είναι και τα maltezakia είναι μια χαρά για μεγάλα παιδιά..

Απλά ενημέρωσε την ότι έχοντας ένα μαλτεζάκι θα είναι με μια βούρτσα στο χέρι..
και θα δυσκολευτεί πολύ να βρει στην Ελλάδα καλο εκτροφέα(που στην ουσία δεν υπάρχει..)
Πες της όλα αυτά για pappy mils και byb και ότι πρέπει να διαθέσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσο που μια η άλλη στο μέλλον θα την αποζημίωσει..
Προσπάθησε να την πείσεις να απευθυνθεί στο εξωτερικό..

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Σε ευχαριστω kango..
Θα ενημερωσω με τις εξελιξεις γιατι και εγω εχω αγχωθει πολυ με το ολο θεμα..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Με 500 ευρώ αποκλείεται να βρείς είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό, μόνο από πετσοπ και αυτό πολύ χαμηλής ποιότητας.
Πρέπει να αυξήσετε τα χρήματα, και να την πείσεις για τα αυτονόητα.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Αυτό ναι.
Νομίζω δεν υπάρχει εκτροφέας στην Ελλάδα που να συμμετέχει στις εκθέσεις μορφολογίας ή να κάνει τεστ υγείας στα σκυλιά στην φυλή αυτήν ...

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
μια που εχει και site και λεει μονο για μαλτεζ τι ρολο τραβαει?εχω την εντυπωση απο το τηλ οτι πρεπει να ειναι πορτο ραφτη?

Με 500 ευρώ αποκλείεται να βρείς είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό, μόνο από πετσοπ και αυτό πολύ χαμηλής ποιότητας.
Πρέπει να αυξήσετε τα χρήματα, και να την πείσεις για τα αυτονόητα.
Ναι ρε denis τα ξερω για αυτο και εχω ανγχωθει τοσο πολυ...και εχτες το βραδυ εκει ειμασταν και τις τα ελεγα...
Αλλα τι αλλο να κανω...δεν μπορω να κατσω να σκασω κιολλας..εχω προσπαθησει πολυ...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Καλά κάνεις και προσπαθείς. Απ' ό,τι καταλαβαίνω ψάχνει απλώς για μικρόσωμο σκύλο, καθώς όντως οι φυλές για τις οποίες ενδιαφέρεται δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ξέρω, επίσης, ότι έχει απορρίψει το poodle.
Για ποιο λόγο έχει καταλήξει στο μαλτεζάκι όμως?
Ποια χαρακτηριστικά του πιστεύει ότι ταιριάζουν στην οικογένειά της και στον τρόπο ζωής της?
Τα περί 500ευρου τα έχει ξεχάσει ή ακόμα?
Τα πετ σοπ τελικά τα έχει απορρίψει?
Και τέλος, τι απαντά όταν εκθέτεις τα επιχειρήματά σου?
Τα ρωτάω αυτά μήπως και βοηθήσουμε... αρκεί να έχουμε να κάνουμε με άνθρωπο λογικό και όχι πεισματάρη.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Ναι οντως ψαχνει για μικροσωμο..εχεις δικιο..ειναι η βασικη αρχη της..
Το poodle δεν μπορω να πω οτι το εχει αποκλεισει γιατι δεν το εχει δει απο κοντα..(αν και απο το πετ της ειπαν και καλα οτι τα πολυ μικρα βγαζουν περισσοτερες αρρωστιες και τα σχετικα)...
Στο μαλτεζακι καταλειγει(προς το παρων) επειδη της λενε τα σχετικα με τα terrie οτι ειναι πολυ πιο υπερκινητικα, πιο ζημιαρικα και πιο γαυγισιαρικα..συν οτι επειδη ειδε ενα της αρεσε λεει πιο πολυ..Εγω προσπαθω να τη πεισω οτι το καθε σκυλι εχεις τις περιεργεις του και ειναι οπως το μαθει..
Για μενα θα της ταιριαζε ενα ηρεμου χαρακτηρα, που δεν θα θελει πολυ ασκηση κτλ αλλα πιο θερμη φροντιδα εντος σπιτιου..ουσιαστικα να ειναι ησυχο, να θελει αγκαλισες κτλ..(κατι τετοιο θελει κι αυτη δηλαδη)..
Πολυ δυσκολα θα δωσει πανω απο 500 ευρω..και δεν την ενδιαφερει το θεμα εκθεσιακου κτλ..
Θελει να τα απορριψει γιατι ξερει τι περασα και οταν της μιλαω δειχνει κατανοηση και ακουει..ειμαι σιγουρος οτι θα το λατρεψει το σκυλακι..γιατι μεγαλωσε και με σκυλι στο σπιτι..το θελει γι αυτην και οχι για την κορη της κατι που θεωρω οτι ειναι σημαντικο..
Απλα κολλαει στο οικονομικο..γιατι σκεφτεται οτι πρεπει να αγορασει και φραχτη σπιτι εμβολια φαγητα κτλ κτλ κτλ...και υπολογιζει να διαθεσει εκει το χριστουγενιατικο δωρο της..
Θελει να το παρει οπως και δηποτε και οταν παυει να σκεφτεται τα pet κοιταει αγγελιες που εχουν ορισμενοι ιδιωτες γεννες..γκρρρρρ!!!!!!
Αληθεια για poodle τι παιζει?και αυτα στο χιλιαρικο πανε.???υπαρχουν εκτροφεις εδω?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Το poodle δεν μπορω να πω οτι το εχει αποκλεισει γιατι δεν το εχει δει απο κοντα..(αν και απο το πετ της ειπαν και καλα οτι τα πολυ μικρα βγαζουν περισσοτερες αρρωστιες και τα σχετικα)...

Αληθεια για poodle τι παιζει?και αυτα στο χιλιαρικο πανε.???υπαρχουν εκτροφεις εδω?
Δεν πήρες το p.m μου σχετικά μ' αυτό? :confused:
Καλά αυτό που της είπαν στο pet shop το αφήνω ασχολίαστο. Κανένα άλλο θα είχαν για πούλημα εκείνη την ώρα...
:mad:

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
ααα για αυτο που μου ειπες?ναι...
Συγγνωμη κοιταω τοσα αυτες τις μερες που εχει κολλησει το κεφαλι μου...
Στο πετ αυτο εγινε..εκεινη την ωρα ειχε αυτος maltese kai yorkie και της ελεγαν οτι να ναι αρκει να ψωνησει κατι απο εκει...
Σου στελνω pm..εχω βρει αλλα 2 πιο κοντινα να μου πεις την γνωμη σου..

Last edited: