Επιλογή εκτροφείου για εργασιακό rottweiler

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
και για να επανέλθουμε στο θεμα μας είμαι της άποψης οτι εαν κάποιος είναι πρόθυμος να ασχοληθεί και να διαθέσει τα χρήματα για να φέρει καλά σκυλιά στη ελλάδα απο το εξωτερικό, είναι ότι καλύτερο για την φυλή και γι αυτό πρότεινα σε αυτό το θέμα να τσεκαριστεί κάποιο εκτροφείο εργασιακών ροτβάιλερ.

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
σε ποια απο τα λεγόμενα μου θελεις να επιχειρηματολογήσω?
εσύ είπες οτι ολοι οι εκτροφείς ροτβάιλερ στην ελλάδα είναι χαμηλής ποιότητας, κάποιος άλλος συμφώνησε μαζί σου και κάποιος άλλος περιορίστηκε στο να συμφωνήσει μαζί σου για την αττική.
Διάβασε καλύτερα;).................γιατί εσύ εκτίθεσαι, που αβίαστα διαστρεβλώνεις γραφόμενα άλλων. Ευτυχώς για μένα, scripta manent.

.... Η εκτροφή στην Ελλάδα δεν διέπεται από τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια που συναντάς στην ευρώπη σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστρία, Σερβία. Είναι απλά γεγονός. Όσο και αν μας τσούζει. Δεν είμαι κανένας ξενομανής και μλκς να θέλω να έχω εκτροφέα στα 5.000χλμ.
..........................................
.....................................
...........................

Σαφώς βέβαια υπάρχουν και φιλότιμες προσπάθειες και ΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ αλλά για να φτάσουν στο επίπεδο άλλων ευρωπαίων συναδέλφων τους έχουν μέλλον.

Συγγνώμη αν θίγεται κάποιος εκτροφέας που είναι απόλυτα συνεπής και επαγγελματίας αλλά ας κάνει κάτι και αυτός
να καθαρίσει ο χώρος από εμπόρους (5-6 γέννες), απατεώνες (φύκια για μεταξωτές κορδέλες) και αλεξιπτωτιστές - περαστικούς.

ps: σε εκτροφεία του έξω από δω δείτε μόνο χρόνια λειτουργίας, πλήθος γεννών, εγκαταστάσεις και τεστ που πραγματοποιούν.

κανείς δεν μπορεί να σταματήσει κάποιον απο το να εκτίθεται λέγοντας ανακρίβειες...
Συμφωνώ απόλυτα.
Γι αυτό όταν συζητάμε κάτι, δίνουμε επιχειρήματα.

Εγώ ρωτάω πέρα απο μια κακή εμπειρία, ποσες συμμετοχές σε εκθέσεις μορφολογίας ή εργασίας ροτβάιλερ έχετε συμμετέχει για να έχετε τόσο απόλυτη άποψη?
1η φορά το ρωτάς.

Στο ζουμί.
Έχω παρακολουθήσει (ποτέ συμμετέχοντας) πάνω από 10 εκθέσεις.
Έχω επισκεφτεί πάνω από 10 εκτροφείς.
3ο ρότι. 4ο θα είναι το κουτάβι.
1η επαφή 15 χρόνια πριν.
Μόνο με ρότι ασχολούμαι. Από τα άλλα ούτε τα ονόματά τους δεν ξέρω, αχχαχαχαχαχ.
Το πέρασα το μάθημα ?:D

Συγγνώμη δλδ αλλά στην Ελλάδα μόνο εσείς ασχολείστε μια μια φυλή σκύλων?

Και πόσα χρόνια ?
Και είναι η κύρια επαγγελματική σας ιδιότητα ή είναι χόμπι και πάθος ?

Οι εκτροφείς και οι αποκαλούμενοι εκτροφείς ?
Μόνο εσείς γνωρίζετε και έχετε δικαίωμα να μιλάτε και να φέρετε γνώμη ??

ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ????????

Αν και οφ τόπικ θα μπορούσες να ανοίξεις ένα θέμα όπου να πείσεις εμένα και άλλους πως η εκτροφή rottweiler στην Ελλάδα είναι υψηλού επιπέδου.

και για να επανέλθουμε στο θεμα μας είμαι της άποψης οτι εαν κάποιος είναι πρόθυμος να ασχοληθεί και να διαθέσει τα χρήματα για να φέρει καλά σκυλιά στη ελλάδα απο το εξωτερικό, είναι ότι καλύτερο για την φυλή και γι αυτό πρότεινα σε αυτό το θέμα να τσεκαριστεί κάποιο εκτροφείο εργασιακών ροτβάιλερ.
Επανερχόμενος στο θέμα, σε ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σου. Καταλήγω στο να επισκεφτώ μόνον γερμανικά εκτροφεία. Και αν είναι και κοντά γύρω από τη Βαυαρία θα βολέψει ακόμα περισσότερο.

Σαν γνώστης της φυλής και εκτροφέας θα μπορούσες να με βοηθήσεις με συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσω για να πετύχω τον στόχο μου ?

Για την ιστορία να πω πως συνφορουμίτης έχει ελληνικό μη εκτροφικό αρσενικό ρότι που τρέχουν τα σάλια των εκπαιδευτών και των club για να κάνουν εργασία μαζί του.
Ο φίλος τράβηξε λαχείο με τον σκύλο του.

Δεν θέλω να προβώ σε αγορά με αυξημένο το % ρίσκου να μην έχω το υλικό που χρειάζομαι.

Αυτά

Φιλικά

Theo

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Ψάχνω λοιπόν να αποκτήσω σκύλο καθαρά για φύλαξη εμού και της αγέλης μου. Δεν με ενδιαφέρει η εκτροφή (ο αρσενικός θα στειρωθεί) αλλά οι εργασιακές δυνατότητες σωματοφυλακής της αγαπημένης μου φυλής.
Καλή επιτυχία....:)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Επιμενω, στην Ελλαδα ειναι πολυ ευκολο να βρεις αυτο που θες.
Υπαρχουν σκυλοι που εχουν τελειωσει ipo,torc.

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
αντε με το καλο να δουμε τι κροκοδειλο θα βρεις εχω αγωνια !!!!!
και με ενδιαφερει και το ποσο ??? εχω περιεργια

αλλα εχω να σου πω πως στην αττικη εχουμε ενα απο τα καλυτερα εκτροφεια στα βαλκανια

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
εγω που δεν ξερω και πολλα να ρωτησω κατι;
αυτα τα εκτροφεια στην ελλαδα εκτρεφουν εργασιακες γραμμες;
γιατι απο τα λιγα που μαθαινω για σκυλια αυτο ειναι το παν
αλλωστε η μορφολογια προερχεται απο την εργασια σαν αποτελεσμα
και επειδη εχω διαβασει για υπερτυπισμο και αλλα διαφορα εγω θα ηθελα σκυλο με σωστο ταμπεραμεντο πχ και
οχι τον ομορφο τζον τζον ουτε την μπαρμπι σε ροτβαιλερ

για ενημερωστε μας ρε παιδες οι πιο ψαγμενοι!!!

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
Εσύ πόσα εκτροφεία ρότι γνωρίζεις στην Ελλάδα και από αυτά που γνωρίζεις πόσα σκυλιά έχουν διακρίσεις σε εργασία ?
Τεστ χαρακτήρα πόσοι νομίζεις κάνουν? ακόμα και DNA?

Για να μην ακούγομαι κακός, η εκτροφή ρότι στην Ελλάδα μετρά περίπου 20 χρόνια και πάει πολύ καλά και έχει δώσει εξαίρετα δείγματα, αλλά έχει ακόμα επίπεδα να ανέβει. Μακάρι να συνδράμουν τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και οι εκτροφείς.

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
συγνωμη εχεις δει τον vico????? αφου θες εργασιακες γραμμες πολυπρωταθλητης ιταλιας 3αρις .... και απο μορφολογια αστο....

αν θες να περιμενεις τα κουταβια του μερλιν εχεςι λεφτα να διαθεσεις:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Last edited:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
συγνωμη εχεις τον vico αφου θες εργασιακες γραμμες πολυπρωταθλητης ιταλιας 3αρις και απο μορφολογια αστο
Δεν το εστιαζω τοσο σε ενα εκτροφειο το θεμα φιλε merlin 1 ,αλλα σαφως εχουν τα περρισοτερα εκτροφεια σκυλους με διακρισεις σε εργασια /μορφολογια.
Πιστευω οπως εγραψα πιο πανω τετοιους σκυλους εχουν τα περρισοτερα εκτροφεια στην Ελλαδα.