Επικίνδυνες/ηλίθιες απόψεις

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μωρέ δεν απάντησες καλά. Έπρεπε να της πεις ότι έχεις ήδη τέσσερα παιδιά. Κι άλλο θα κάνεις;; Επίσης, για να την μπερδέψεις τελείως, μπορούσες να είχες πει ότι δεν μπορούσες να συλλάβεις αρκετό καιρό και μόλις πήρες σκύλο, μπαμ! Έμεινες έγκυος πάραυτα (από το σύζυγο φυσικά). Ένα περίεργο πράμα...:p

• Like
Reactions: d-friend

nicklps

Well-Known Member
28 Μαϊου 2012
98
1
Αλλη μια φορα ενας τυπος στον κτηνιατρο με ενα ντομπερμαν 40 ημερων,οπου πηγα να το χαιδεψω λιγο στο κεφαλι,μου κανει ΜΗ...Λεω,τι εγινε?μου λεει δεν αφηνω κανεναν να το χαιδευει,θελω να κανω φυλακα,θα τον κλεισω σε ενα υπογειο χωρις να βλεπει κανεναν και υστερα θα το βγαλω εξω,και το ΚΑΛΟ,εκπαιδευσε ενος φιλου του το κουταβι (3 μηνων) μεσα σε 15 μερες βασικη υπακοη και αγριεμα.Του λεω ρε φιλε με δουλευεις?και μου λεει,οχι ρε τον ελιωσα στην εκπαιδευση απ το πρωι μεχ το βραδυ..Σηκωθηκα και εφυγα απο διπλα του,τι να πεις μ αυτον τον ανθρωπο..

• Like

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Αλλη μια φορα ενας τυπος στον κτηνιατρο με ενα ντομπερμαν 40 ημερων,οπου πηγα να το χαιδεψω λιγο στο κεφαλι,μου κανει ΜΗ...Λεω,τι εγινε?μου λεει δεν αφηνω κανεναν να το χαιδευει,θελω να κανω φυλακα,θα τον κλεισω σε ενα υπογειο χωρις να βλεπει κανεναν και υστερα θα το βγαλω εξω,και το ΚΑΛΟ,εκπαιδευσε ενος φιλου του το κουταβι (3 μηνων) μεσα σε 15 μερες βασικη υπακοη και αγριεμα.Του λεω ρε φιλε με δουλευεις?και μου λεει,οχι ρε τον ελιωσα στην εκπαιδευση απ το πρωι μεχ το βραδυ..Σηκωθηκα και εφυγα απο διπλα του,τι να πεις μ αυτον τον ανθρωπο..
Το καλύτερο θα ήταν να μπορούσες να του ρίξεις μία ξεγυρισμένη στη μούρη του και να του πεις φεύγοντας "για εκπαίδευση"! Έλεος!!!

nicklps

Well-Known Member
28 Μαϊου 2012
98
1
Το καλύτερο θα ήταν να μπορούσες να του ρίξεις μία ξεγυρισμένη στη μούρη του και να του πεις φεύγοντας "για εκπαίδευση"! Έλεος!!!
χαχα και η μιση θα πηγαινε χαμενη..:cool:

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
μου λεει δεν αφηνω κανεναν να το χαιδευει,θελω να κανω φυλακα,θα τον κλεισω σε ενα υπογειο χωρις να βλεπει κανεναν και υστερα θα το βγαλω εξω
Το αστείο είναι πως αυτό θεωρείται απαγορευτικό για σκυλί το οποίο προορίζεται για φύλαξη. Αν ο σκύλος δεν βλέπει άνθρωπο, δεν δει ξένα πράγματα τότε θα κλάνει μέντες με την πρώτη άγνωστη εμπειρία με αντικείμενο-πρόσωπο. Τέλως πάντων... όλοι έχουμε ακούσει τέτοια παράλογα απο άσχετους.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
κάτι το αυτονόητο για κάποιον , δεν σημαίνει οτι είναι αυτονόητο και για κάποιον άλλο .
λεξη κλειδί : ενημέρωση .

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
είναι πολλοί εκείνοι που ''δεν γουστάρω ρε να ενημερωθώ''..
και ακόμοι πιο πολλοί εκείνοι που ''νομίζω ότι ξέρω ήδη αρκετά και δεν θέλω να μάθω άλλα''..

αυτά είναι έλλειψη παιδείας

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
είναι πολλοί εκείνοι που ''δεν γουστάρω ρε να ενημερωθώ''..
και ακόμοι πιο πολλοί εκείνοι που ''νομίζω ότι ξέρω ήδη αρκετά και δεν θέλω να μάθω άλλα''..

αυτά είναι έλλειψη παιδείας

Συγγνώμη, αλλά εγώ αυτό το λέω "μ@λ@κινση εγκεφάλου"! :cool:

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Λοιπόν σήμερα και εγώ μπορώ να πω ότι γνώρισα στη βόλτα μας έναν ειδήμονα! Δεν έχω ξανακούσει σε πέντε λεπτά τόσες πολλές μπαρούφες απανωτές!

Καθόμαστε που λέτε σε μια καφετέρια το απογευματάκι και πλησιάζει άνετος με τα σκυλιά νεαρός, καμια τριανταριά σε ηληκία! Βλέπει τη μικρή μας και ο διάλογος έχει ως εξής:

-Παγκ ε?
-Ναι
-Εγχείρηση του κανατε?
-Τι εγχείριση?
-Αυτή την τραχειοτομή για να αναπνέουν καλύτερα
-Δεν έχει πρόβλημα, ο κτηνίατρος που την έχει εξετάσει δεν έχει διαπιστώσει το παραμικρό πρόβλημα
-Να την κάνετε, θα παρουσιάσει πιο μετά...

Αφου κοιταζόμαστε με τη γυναίκα μου και είμαστε έτοιμοι να μας πιάσει νευρικό γέλιο, πάει στον Γερμανικό Ποιμενικό! Για να δούμε τι θα ακούσουμε και δω...

Ο τύπος πάει στο σκυλί και αρχίζει να το ψηλαφίζει και καλά όπως κάνουν οι κριτές στις Εκθέσεις! Αδύνατο λέει, λεπτά πόδια, θηλυκό ε? Ε αυτά πρώτη φορά το ακούω από ξένο! Το σκυλί είναι 8 μηνών και 35 κιλά, τα πόδια του έχουμε να το λέμε μόνο λεπτά δεν είναι! Η ατάκα που ακούμε συνήθως είναι κοίτα κάτι πόδια που έχει το σκυλι και σε όποιον λέμε οτι είναι 8 μηνών δεν το πιστεύει κανενας!

Τσπ, τέλειωσε με ειδικές συμβουλές για τη διατροφή του και μετά από όλα αυτά αισθανόμαστε πλήρως ενημερωμένοι!

• Like

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Οκ, βλακείες ακούω συχνά από τον κόσμο αλλά είναι και τρόπος που θα τις πει κάποιος...
Όταν λέγονται με ύφος ειδήμονα ειδικά...
χθες αποφασίστηκε από το κονκλάβιο ειδημόνων της γειτονιάς μου ότι ο Έλβις είναι τελικά rotweiller, σας ζητώ συγνώμη που τόσο καιρό σας παραπληροφορούσα..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Όταν λέγονται με ύφος ειδήμονα ειδικά...
χθες αποφασίστηκε από το κονκλάβιο ειδημόνων της γειτονιάς μου ότι ο Έλβις είναι τελικά rotweiller, σας ζητώ συγνώμη που τόσο καιρό σας παραπληροφορούσα..
Habemus rott? Ωραία... εγώ δλδ αν με δουν εχω ποντικι?

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
μα και εσείς πρέπει να ακούτε τους περαστικούς με προσοχή,όλο και κάτι χρήσιμο θα πούν αφού η πείρα τρέχει στις φλέβες του καθενώς!:cool:

Last edited:

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Ο φίλος μου εχει υιοθετήσει ενα γερμανακι ημιαιμακι.
Πριν καμία βδομάδα τον σταμάτησε ενας στο δρόμο και άρχισε να του λεει πως να παει αμέσως στο φαρμακείο να του παρει χαπια για τη δυσπλασια να κάνει αυτο εκείνο τ άλλο.
Ο φιλος μου του ειπε πως το κουταβι δεν εχει δείξει ακομη τετοια σημάδια αλλα ο ξερολας επέμενε..