Επικίνδυνες/ηλίθιες απόψεις

Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
50
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
Πλατεια Γλυφαδας... Κανω βολτα με το Sumo και ερχεται τυπος και μου λεει 'ποσο ειναι'; Σχεδον 11 μηνων απανταω και μοθ λεει απολυτα σοβαρα... πρεπει σε κανα μηνα να του βρεις γυναικα γιατι αν δεν το κανουν τρελενονται!

Ακομα γελάω!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: d-friend

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πλατεια Γλυφαδας... Κανω βολτα με το Sumo και ερχεται τυπος και μου λεει 'ποσο ειναι'; Σχεδον 11 μηνων απανταω και μοθ λεει απολυτα σοβαρα... πρεπει σε κανα μηνα να του βρεις γυναικα γιατι αν δεν το κανουν τρελενονται!
Ακομα γελάω!

Ας του ελεγες πως τώρα με τις εφοδους του ΚΕΕΛΠΝΟ και του Χρυσοχοϊδη, που να του βρεις?

Last edited by a moderator:

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Νά πω καί εγώ τό κλασικό για τό ντοπερμαν.

Όταν γίνει 5-6 χρονών θά μεγαλώσει ο εγκέφαλος ,θά τρελαθεί καί θά σας φάει, καί έχεις καί μικρα παιδιά.

Είχα βαρεθεί τη ζωή μου νά τό ακούω αυτό. Καί ένα σωρό άλλες βλακείες για τά ντοπερμαν .
Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Παντως δυστυχως συνφορουμιτες τετοια ειναι η παιδεια στους περισσοτερους και ακομα χειροτερο ειναι οτι περνανε και στα παιδια αυτα,και αμαθεις μεγαλωνουν και τα παιδια τους με πραγματα που δεν ισχυουν!!!οπως με τα σκυλια τους ακριβως!!αλλα ας μην ξεφευγω!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πλάκα κάνετε? νωρίτερα μου ειπαν να βρω τσιουάουα γιατι θέλουν να ζευγαρώσουν ενα ημιαιμο τσιουαουα πεκινουα... Ό,τι και να τους εξηγούσα με κοιτουσαν με το βλέμμα "τι μας λές τωρα και εσύ" και γελαγαν συγκαταβατικά με την τρελή που προσπαθούσε να τους πει 2 πράγματα.

• Like

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Νά πω καί εγώ τό κλασικό για τό ντοπερμαν.

Όταν γίνει 5-6 χρονών θά μεγαλώσει ο εγκέφαλος ,θά τρελαθεί καί θά σας φάει, καί έχεις καί μικρα παιδιά.
Και μαλιστα το ''προβλημα'' αυτο, το εμφανιζαν μονο τα καφε!!!

Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
50
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
Πολυ τρελα παιζει.. Θα μεγαλωσει ο εγκεφαλος και δεν θα χωραει (WTF?!?!), αν δεν βρει γυναικα θα τρελαθει, αν τρωει ωμα θα σαλταρει και θα αγριεψει... Ελεος!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Για ζευγαρώματα έχουμε ακούσει ακόμα και εμεις οι ημίαιμοι :D

Για να καταλάβετε το σκεπτικό των ανθρώπων... Κύριος γνωστός στην γειτονιά βλέπει πόσο υπάκουη είναι η Σόνια και θέλει κουτάβι της. "Ο σκύλος καταλαβαίνει τι του λες, σε ακούει. Θα ήθελα ένα κουτάβι της..." Δηλαδή απο το πουθενά ο σκύλος έμαθε να καταλαβαίνει την ανθρωπινη γλώσσα και απο ευγένεια κάνει ότι του ζητώ. Δηλαδή αν πάρει κουτάβι και το έχει χεσμένο-παρατημένο αυτό θα το ακούει επειδί είναι απο σωστά μεγαλωμένο σκυλί...

Παλιά όταν ήταν περίπου ενός χρονό ήμουν πολύ σταθερός και συνεπής στην βόλτα. Κάποια μέρα ερχόνταν ένα σκυλί λαχανιασμένο και απο πίσω να τραβά μια κυρία. Δεν ήθελα επαφή μαζί της και όταν με αγνόησε Σονια και προτίμησε να πάει προς την κυρία με το σκύλο την διόρθωσα. "ΟΟΟοοο... γιατί το κάνετε αυτό? Θέλετε να το αγριέψετε για φύλακα?". Δύο χρονια μετά η μαντάμ Σόνια βολτάρει με ελευθερία (παει όπου πάω) χωρίς πρόβλημα ενώ το σκυλί της κυρίας σπάνια βγαινει έξω γιατί όπως μου ειπε η ίδια... εχει αγριέψει και είναι δύσκολο να τον βγαζει έξω. Κατα τα άλλα είμαι "κακός" ιδιοκτήτης σκύλου στα μάτια της :D

• Like

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Εμενα μια μερα ηρθε ενας κ μου ελεγε που βρηκα τον Κρητικο Ιχνηλατη χαχαχαχαχα
Κ του εξηγω....Λεει μετα οτι πρεπει να βγαλω κουταβια-ενω εξηγησα οτι μοιαζει αλλα δεν ειναι.Λεω την λεξη κλειδι...ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ...Ωωωωω συμφορα!Τραβαγε τα μαλλια του!:p

Μην θυμηθω για την γατα...Θα με πνιξει στον υπνο μου.ΕΙναι μαγικες και παιρνουν τις ψυχες(wtf?!?!?!)Επισης δεν θα μπορω να κανω παιδια(αναρωτιεμαι εγω what is my gender???:confused:).

Oταν δε τρωνε ωμα κοκκαλα στην αυλη και περναει κοσμος...Το γελιο του αιωνα. Μας κοιτανε λες και ζει ο Χανιμπαλ Λεκτερ στο σπιτι αυτο.

To αντιλυσσικο "χαλαει" την οσφρηση στα κυνηγοσκυλα. Που το ξερετε ρωταω εγω....Μου το ειπε ο μπατζανακης του θειου,του παππου,της ξαδερφης,του.........

Αν το σκυλι τρωει κοτοπουλο θα βγει εξω σαν βρυκολακας και θα ψαχνει κοτες επειδη θα εθιστει στο αιμα τους.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Oταν δε τρωνε ωμα κοκκαλα στην αυλη και περναει κοσμος...Το γελιο του αιωνα. Μας κοιτανε λες και ζει ο Χανιμπαλ Λεκτερ στο σπιτι αυτο.
Αν το σκυλι τρωει κοτοπουλο θα βγει εξω σαν βρυκολακας και θα ψαχνει κοτες επειδη θα εθιστει στο αιμα τους.
χαχαχαχαχαχα
Τα εχω ακουσει και αυτα.
Η γιατι δινεις ωμα θες να αγριεψει?

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
¨μα καλα πηγες και πηρες ζωο που δεν τρωγεται?"

Eντάξει, η γιαγιά είναι όλα τα λεφτά!! Αλλά η συγκεκριμένη είναι και μεγάλη γυναίκα, λες έτσι έχει μάθει! Το τραγικό είναι σε όσους μπορούν να ενημερωθούν και δεν το κάνουν!! Αλλά όπως είπε και ένα μέλος, εδώ υπάρχουν γονείς που δέρνουν/κακοποιούν τα παιδιά τους! Για τα σκυλιά θα νοιαστούν;; :(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Eντάξει, η γιαγιά είναι όλα τα λεφτά!! Αλλά η συγκεκριμένη είναι και μεγάλη γυναίκα, λες έτσι έχει μάθει! Το τραγικό είναι σε όσους μπορούν να ενημερωθούν και δεν το κάνουν!! Αλλά όπως είπε και ένα μέλος, εδώ υπάρχουν γονείς που δέρνουν/κακοποιούν τα παιδιά τους! Για τα σκυλιά θα νοιαστούν;; :(
Συμφωνώ απόλυτα..Οι μεγάλοι άνθρωποι δεν θα αλλάξουν μυαλά τώρα..Η πλειοψηφία των νέων ανθρώπων όμως που ζουν σε άλλη εποχή σε σχέση με τα ζώα, και ότι ξέρουν το ξέρουν λάθος αλλά εννοείται ότι αυτοί τα ξέρουν όλα και δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους, αυτοί είναι το πρόβλημα γιατί περνάνε αυτή την ξερολίαση και στα παιδιά τους.

nicklps

Well-Known Member
28 Μαϊου 2012
98
1
Εγω οταν βγαζω βολτα το κανε κορσο,ακουω απ τους περαστικους που εχουν μικρα παιδια
1.κακο σκυλι
2.θα σε φαει αν δεν κατσεις καλα
3.μακρυα απ το σκυλο
και πολλα αλλα..Ενα κοριτσακι 4 ετων τον επαιρνε αγκαλια και τωρα με αυτα που του χουν περασει στο μυαλο οταν το βλεπει στριβει..Πως να μαθουν μετα να αγαπανε τα ζωα?

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Εγώ μια φόρα που είχα πάει στο Τρίτση με τον Σανάκο έρχεται μια γυναίκα με το 4-5χρονο αγοράκι της και του λέει "αν δεν φας όλο το καλαμπόκι θα σε πάω σε αυτό το τερατάκι και θα σε φάει..."..............:eek:

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Εγώ μια φόρα που είχα πάει στο Τρίτση με τον Σανάκο έρχεται μια γυναίκα με το 4-5χρονο αγοράκι της και του λέει "αν δεν φας όλο το καλαμπόκι θα σε πάω σε αυτό το τερατάκι και θα σε φάει..."..............:eek:
Εδώ τώρα τι να θίξεις??? Το άκυρο σχόλιο της τύπισσας για το σκύλο, ή την φοβία που καλλιεργεί στο παιδάκι για ένα γλυκήτατο ζωάκι???

• Like

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
To χειροτερο δεν ειναι να μην ξερει καποιος.Το χειροτερο ειναι να μην θελει να ακουσει,πιστευοντας οτι ειναι δεδομενα σωστα οσα ξερει...Και οταν εχουμε να κανουμε με σκυλο,εναν ζωντανο οργανισμο με αναγκες και ιδιαιτερα χαρακτηριστικα τοτε δυσκολευει ακομα πιο πολυ η κατασταση.Πόσα σκυλακια αντι να αναδειξουν εναν υπεροχο χαρακτηρα,καταληγουν στα αζητητα.Και φυσικα ο πρωην ιδιοκτητης να ψαχνει για κατι πιο...καταλληλο.
Πολυ λιγα δειγματα σωστου ιδιοκτητη...ο οποιος πιεζεται αφορητα μαλιστα απο την γενικευμενη αθλια κατασταση "ξερολισμενων"τυχαρπαστων ιδιοκτητων σκυλων παντου...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μου θυμίζεις μια φίλη μου από το σχολείο που φοβέριζε τα παιδιά της (τα οποία επίσης βαράει) ως εξής:

1) "Φάε αμέσως το φαΐ σου διότι θα σε δώσω στον μπόγια!" Κλάμα ο μικρός, αλλά συνέχιζε να τσιμπολογάει ανόρεκτα. "Σου είπα φάε διότι η Σάρα έχει πολύ καλές σχέσεις με τον μπόγια απ' όπου πήρε το σκύλο της και θα του πει να έρθει να σε πάρει!"

2) "Αν κάνεις θόρυβο το μεσημέρι που κοιμόμαστε θα σε πετάξουμε στο δάσος να σε φάνε οι λύκοι!" Εκεί να δείτε το μικρό να τσιρίζει με το που έβλεπε δέντρο μπροστά του, σου λέει, εδώ πρόκειται για δάσος, σε λίγο θα βγει και ο λύκος να με φάει ωσάν την Κοκκινοσκουφίτσα.

Με έχουν πάντως συμβουλέψει Ελληνάρες να βαράω το Μουφ, ιδιαίτερα με εφημερίδα. Δεν ξέρω γιατί εφημερίδα και όχι περιοδικό, αλλά το ξύλο θα το κάνει, λέει, άνθρωπο. Επίσης με έχει προειδοποιήσει ο πατέρας μου ότι αν αφήνω το Μουφ να κοιμάται δίπλα μου, θα μπούνε οι τρίχες του στη μύτη μου, θα καταλήξουν στους πνεύμονές μου, απ' όπου δε θα μπορούν να φύγουνε και επομένως θα αρρωστήσω, αν και δε διευκρινίζει τι αρρώστεια ακριβώς θα πάθω.

Εκείνη όμως που με έψησε ήταν η καλύτερή μου φίλη που μένει Σικάγο. Μπήκε στο αυτοκίνητο, πέταξε ένα κόκκαλο του Μουφ που του το είχε πάρει, λέει, δώρο για να το εξευμενίσει (WTF?!) και μετά αρνούνταν να βάλει ζώνη ασφαλείας διότι φοβόταν ότι το Μουφ θα λυνότανε από τη ζώνη του, θα της ορμούσε και θα τη δάγκωνε! Εν τω μεταξύ το Μουφ να έχει πάρει το κόκκαλο, να της έχει γυρίσει τον αποτέτοιο του και να ασχολείται με δαύτο. Τίποτα αυτή! Να της λέω "βάλε ρε τη ζώνη που θα με πιάσει μπάτσος και θα πληρώνω τα μαλλιοκέφαλά μου, χώρια το δικαστήριο", τίποτα! Γιατί, λέει, να κάνει το Μουφ "μουφ-μουφ-μουφ"! Για να το κάνει πα να πει ότι τη μυρίζει πριν της επιτεθεί να τη φάει! Το συμπέρασμα λέει το έβγαλε διότι πρώτον το Μουφ έχει μεγάλα δόντια που δε μοιάζουν με ανθρώπινα (WTF?! ξανά-μανά) και δεύτερον διότι διάβασε στο ίντερνετ ότι όλες οι φυλές σκύλων μπορούν να δαγκώσουν ανθρώπους έτσι και πάρουν ανάποδες.

Εκεί που γίνεται μπούγιο είναι με το γαύγισμα του Μουφ που ακούει από το τηλέφωνο. "Τον φοβάμαι", λέει, "διότι γαυγίζει". Εγώ να προσπαθώ να την πείσω ότι το Μουφ βρίσκεται στο Καλαμποκιστάν κι αυτή στο Σικάγο και μιλάμε στο τηλέφωνο, νούκου αυτή. Όσο για το τρομερό γαύγισμα, ήτανε αυτό το "γουβ" που κάνει το Μουφ και που σημαίνει "βγάλε με έξω διότι κατουριέμαι". "Και γιατί γαυγίζει;" ρωτάει αυτή. Εμ πώς θα με ειδοποιήσει. Καλά κουφός είναι ο κόσμος και δεν μπορεί να καταλάβει ότι γαύγισμα διαφέρει από γαύγισμα;;

• Like

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εμενα νωρίτερα μου είπε μια "παρε το βρωμιάρικο από το σπιτι και κανε κανα παιδι, γιατι μετά δεν θα μπορείς"
Τωρα δεν μου εξηγησε αν εννοεί από ηλικία (γιατι είμαι και πουρογρια) ή από το βρωμιάρικο (που μόλις το είχα κανει και μπάνιο)

• Like

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα