Να κανει να τρεξει την χελωνα με την μυγοσκοτωστρα;χαχα!!!εγω λεω θα εχει καμια μυγα επανω της!!
Ακομα γελάω!Πλατεια Γλυφαδας... Κανω βολτα με το Sumo και ερχεται τυπος και μου λεει 'ποσο ειναι'; Σχεδον 11 μηνων απανταω και μοθ λεει απολυτα σοβαρα... πρεπει σε κανα μηνα να του βρεις γυναικα γιατι αν δεν το κανουν τρελενονται!
Και μαλιστα το ''προβλημα'' αυτο, το εμφανιζαν μονο τα καφε!!!Νά πω καί εγώ τό κλασικό για τό ντοπερμαν.
Όταν γίνει 5-6 χρονών θά μεγαλώσει ο εγκέφαλος ,θά τρελαθεί καί θά σας φάει, καί έχεις καί μικρα παιδιά.
χαχαχαχαχαχαOταν δε τρωνε ωμα κοκκαλα στην αυλη και περναει κοσμος...Το γελιο του αιωνα. Μας κοιτανε λες και ζει ο Χανιμπαλ Λεκτερ στο σπιτι αυτο.
Αν το σκυλι τρωει κοτοπουλο θα βγει εξω σαν βρυκολακας και θα ψαχνει κοτες επειδη θα εθιστει στο αιμα τους.
¨μα καλα πηγες και πηρες ζωο που δεν τρωγεται?"
Συμφωνώ απόλυτα..Οι μεγάλοι άνθρωποι δεν θα αλλάξουν μυαλά τώρα..Η πλειοψηφία των νέων ανθρώπων όμως που ζουν σε άλλη εποχή σε σχέση με τα ζώα, και ότι ξέρουν το ξέρουν λάθος αλλά εννοείται ότι αυτοί τα ξέρουν όλα και δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους, αυτοί είναι το πρόβλημα γιατί περνάνε αυτή την ξερολίαση και στα παιδιά τους.Eντάξει, η γιαγιά είναι όλα τα λεφτά!! Αλλά η συγκεκριμένη είναι και μεγάλη γυναίκα, λες έτσι έχει μάθει! Το τραγικό είναι σε όσους μπορούν να ενημερωθούν και δεν το κάνουν!! Αλλά όπως είπε και ένα μέλος, εδώ υπάρχουν γονείς που δέρνουν/κακοποιούν τα παιδιά τους! Για τα σκυλιά θα νοιαστούν;;
Εδώ τώρα τι να θίξεις??? Το άκυρο σχόλιο της τύπισσας για το σκύλο, ή την φοβία που καλλιεργεί στο παιδάκι για ένα γλυκήτατο ζωάκι???Εγώ μια φόρα που είχα πάει στο Τρίτση με τον Σανάκο έρχεται μια γυναίκα με το 4-5χρονο αγοράκι της και του λέει "αν δεν φας όλο το καλαμπόκι θα σε πάω σε αυτό το τερατάκι και θα σε φάει..."..............
Μου θυμίζεις μια φίλη μου από το σχολείο που φοβέριζε τα παιδιά της (τα οποία επίσης βαράει) ως εξής:Εγώ μια φόρα που είχα πάει στο Τρίτση με τον Σανάκο έρχεται μια γυναίκα με το 4-5χρονο αγοράκι της και του λέει "αν δεν φας όλο το καλαμπόκι θα σε πάω σε αυτό το τερατάκι και θα σε φάει..."..............