Το οτι μπορει να μην της/σου/μας αρεσουν αυτα που της ειπε ο εκπαιδευτης δεν σημαινει οτι ειναι λαθος ετσι? Προσωπικα δεν εχεις δει απο κοντα τον σκυλο και δεν κυνδινευει η δικη σου ζωη. Ο Μαρλευ ειναι επιθετικος στα μελη της οικογενειας. Πραγματικα ειναι τυχεροι που δεν τους "εχει φαει". Ειναι επικυνδινος σκυλος δυστιχως. Δεν θα ηθελες να τον συναντησεις με τον Αρη σου στον δρομο. Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι για την Δαφνη ολο αυτο? Και χωρις την βοηθεια της οικογενειας της. Η αδερφη της ηθελε τον συγκεκριμενο σκυλο απο την συγκεκριμενη γεννα αλλα τωρα αρνειται να παρει την ευθυνη. Ηταν λαθος απο ολες τις αποψεις αυτος ο σκυλος. Ο εκπαιδευτης δεν ειναι για να γλυφει αυτια. Αν κινδυνευει η ζωη της πρεπει να το ξερει. Και τα ιδια της ειχε πει και ο προηγουμενος εκπαιδευτης που πηγαινε 2 στα 2 λοιπον. Νομιζω κατι ξερουν παρα πανω.Aν αυτά σου τα πε έτσι εκπαιδευτής εγώ θα πήγαινα κατευθείαν σε άλλο και θα διέγραφα από το μυαλό μου ότι μου είπε αυτός. Αν δεν τα πε κι ακριβώς έτσι, και πάλι δεν θα εμπιστευόμουν την κρίση ενός μόνο ατόμου ότι έχω πετύχει το τζακποτ με την τόσο ακραία κατάσταση και πάλι θα ζητούσα και άλλη γνώμη. Δεν ξέρω αν έχεις τη δυνατότητα βέβαια.
Το θεμα ειναι οτι ο,τι και να γινει τωρα ουτε ο Μαρλευ θα εχει ωραια ζωη και φυσικα ουτε η Δαφνη. Δεν θα μπορει να βγαινει βολτες το σκυλι σχεδον καθολου, θα ειναι κλεισμενο μεσα χωρις καν να ξερει γιατι. Και πιστεψε με αυτο δεν θα ειναι καλυτερο απο ευθανασια. Φαντασου να σε κλεινανε σε ενα δωματιο για τα υπολοιπα χρονια της ζωης σου και να σε βγαζανε εξω για 5 λεπτα καθε μερα τι θα προτιμουσες?? και τουλαχιστον εσυ θα ηξερες το γιατι.
Μιλα και με αλλους εκπαιδευτες Δαφνη απλα οι πιο πολλοι αυτα θα σου πουνε οταν δουνε τον σκυλο γιατι δεν μπορουν να αφησουν εσενα να κινδυνεψεις.
Last edited: