Επιθεση κ δαγκωμα σε μικροσωμο σκυλακι

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Vek καλημερα. Η αληθεια ειναι οτι της τα ειχε πρηξει της δικιας μου. Μαλιστα καποια στιγμη ειπα στον ιδιοκτητη της μαλτεζ οτι μετα απο λιγο βλεπω να λεμε οτι ''το χιονι βαφτηκε κοκκινο'' μιας κ το ονομα της μικρης ειναι Χιονη.

Η σακαφιορα μου δεν ειναι 36 κιλα. Θηλυκο γερμανικο ποιμενικο ειναι, οχι ροτ! Και το μαλτεζακι ουτε 5!
ενταξη μωρε 5 κιλα πανω πεντε κατω δεν κανουν την διαφορα :D

• Like
Reactions: mpoumpoulaoriginal

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Mpoumpoulaoriginal να σε ρωτήσω κάτι?(επειδή άνθρωποι είμαστε δεν ξέρεις τι τυχαίνει) αν συμβεί οτιδήποτε και πρέπει να αφήσεις το σκυλί σου για κάποιες μέρες σε φίλο/συγγενή/ξενοδοχείο σκύλων το σκυλί θα μπορέσει να προσαρμοστεί στο να παίζει με κάποιον άλλο και να πηγαίνει βόλτα?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
@kanarini o σκύλος να προσαρμοστεί στο να παίζει με κάποιον άλλο ή ο άλλος να προσαρμοστεί στο πως να χειρίζεται τον σκύλο?

Αν έχεις χτίσει έναν σκύλο και τον έχεις φέρει σε κάποιο επίπεδο και τον πας σε κάποιον φιλοξενία ή που θα είναι ικανός να χειριστεί άψογα τον σκύλο ή που θα κάνει τα απολύτως απαραίτητα τυπικά και ουδέτερα(κατούρημα, λίγη τυπική εκτόνωση και πίσω).

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
@kanarini o σκύλος να προσαρμοστεί στο να παίζει με κάποιον άλλο ή ο άλλος να προσαρμοστεί στο πως να χειρίζεται τον σκύλο?

Αν έχεις χτίσει έναν σκύλο και τον έχεις φέρει σε κάποιο επίπεδο και τον πας σε κάποιον φιλοξενία ή που θα είναι ικανός να χειριστεί άψογα τον σκύλο ή που θα κάνει τα απολύτως απαραίτητα τυπικά και ουδέτερα(κατούρημα, λίγη τυπική εκτόνωση και πίσω).
Η προσαρμοστικότητα πρέπει να υπάρχει και απ τις 2 πλευρές,πιστεύω .Ακόμα και στο τυπικό κατούρημα΄μπορεί τύχει κάποιο ερέθισμα που δεν αρέσει στον σκύλο.
Δεν θα πρέπει να μπορεί ν'ακούσει αυτόν που τον πήγε για το "τυπικό κατούρημα";Αυτό λέω εγώ..

Γιατί δεν έχουν όλοι την δυνατότητα(οικονομική η μη) να τον αφήσουν σε κάποιον που να ξέρει άψογα από σκύλους.Αν πχ μου τύχει κάτι και πρέπει να είμαι στο νοσοκομείο τι θα κάνω και πρέπει να το αφήσω στον "απλό συγγενή" ή στον "απλό φίλο"(σε περίπτωση κιόλας που μένεις σε άλλο μέρος απ'ότι οι δικοί σου) που ξέρει λίγα;

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Επισης μπορει να τη βγαλει βολτα κ ο μεγαλος μου γιος για τα βασικα συν λιγη εκτονωση. Απλος φιλος η συγγενης φιλοζωος δεν παιζει.... δυστυχως....

• Like
Reactions: kanarini

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Επισης μπορει να τη βγαλει βολτα κ ο μεγαλος μου γιος για τα βασικα συν λιγη εκτονωση. Απλος φιλος η συγγενης φιλοζωος δεν παιζει.... δυστυχως....
Δεν είσαι μόνη...:cool:

Το ένα από τα δικά μας, δεν μπορεί να το βγάλει βόλτα κανένας συγγενής ΕΞ' ΑΙΜΑΤΟΣ !!!:( και έχουμε 4 μεγάλα παιδιά, πανάθεμά μας...

Μόνο ένας καλός φίλος (έχει αποδείξει ότι) μπορεί... αλλά, πρόσφατα, μετακόμισε μακριά μας κι αυτός...
Και (άκουσον - άκουσον!) ο φίλος της μικρότερης κόρης μας...:unsure:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Η προσαρμοστικότητα πρέπει να υπάρχει και απ τις 2 πλευρές,πιστεύω .Ακόμα και στο τυπικό κατούρημα΄μπορεί τύχει κάποιο ερέθισμα που δεν αρέσει στον σκύλο.
Δεν θα πρέπει να μπορεί ν'ακούσει αυτόν που τον πήγε για το "τυπικό κατούρημα";Αυτό λέω εγώ..

Γιατί δεν έχουν όλοι την δυνατότητα(οικονομική η μη) να τον αφήσουν σε κάποιον που να ξέρει άψογα από σκύλους.Αν πχ μου τύχει κάτι και πρέπει να είμαι στο νοσοκομείο τι θα κάνω και πρέπει να το αφήσω στον "απλό συγγενή" ή στον "απλό φίλο"(σε περίπτωση κιόλας που μένεις σε άλλο μέρος απ'ότι οι δικοί σου) που ξέρει λίγα;
Θα πρέπει να μεριμνήσεις!Δεν ξέρω πως αλλά θα πρέπει!
Αυτό που λέω είναι ότι δεν χρειάζεται να προσαρμόζεται ένας τέτοιος σκύλος έστω και για λίγες μέρες με κάποιον άλλο!
Τι εννοείς να τον ακούσει?Στα τυπικά(βόλτα με το λουρί ναι), αλλά αν συμβεί κατάσταση με σκυλιά ή άλλη κατάσταση που θα δοκιμαστεί η ψυχολογία του σκύλου και που πρέπει να τον ακούσει, πολύ φοβάμαι μην την ακούσει ο χειριστής!:D
Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι η φιλοξενία για τέτοια σκυλιά είναι απαιτητική και όχι πάντα με την απόλυτη προσαρμοστικότητα*!

*Την προσαρμοστικότητα δεν την θέλουμε πολλές φορές!

• Like
Reactions: mpoumpoulaoriginal

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Ξέρω πως είναι να μην έχεις κάποιον γι'αυτό στο λέω και σε ρωτάω .Αλλά απ ότι μου λες στην πανσιον ήταν μια χαρά ,οπότε όλα οκ..

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Θα πρέπει να μεριμνήσεις!Δεν ξέρω πως αλλά θα πρέπει!
Αυτό που λέω είναι ότι δεν χρειάζεται να προσαρμόζεται ένας τέτοιος σκύλος έστω και για λίγες μέρες με κάποιον άλλο!
Τι εννοείς να τον ακούσει?Στα τυπικά(βόλτα με το λουρί ναι), αλλά αν συμβεί κατάσταση με σκυλιά ή άλλη κατάσταση που θα δοκιμαστεί η ψυχολογία του σκύλου και που πρέπει να τον ακούσει, πολύ φοβάμαι μην την ακούσει ο χειριστής!:D
Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι η φιλοξενία για τέτοια σκυλιά είναι απαιτητική και όχι πάντα με την απόλυτη προσαρμοστικότητα*!

*Την προσαρμοστικότητα δεν την θέλουμε πολλές φορές!
Ε τότε να κάνουμε ένα συμβόλαιο με το Θεό(δεν τον κόβω να λαδώνεται) να μην μας τύχει τίποτα αναπάντεχο.Αφού δεν θέλουμε προσαρμοστικότητα :D