Ο μικρος ειναι ενος ετους.Στην φυλαξη δεν ηθελα πολλα πραγματα,τα φυσικα του ενστικτα σαν σκυλος μου ηταν αρκετα(για τον χωρο του σπιτιου κι οχι σωματοφυλακη).Για να του διεγειρουμε λοιπον αυτο το ενστικτο λιγο παραπανω μου εδειξε τι να κανω στο σπιτι κι ετσι σιγα σιγα ξεκινησε να νιωθει φυλακας οταν δεν ειμαστε εμεις στην αυλη.Του δειξαμε τι πρεπει να κανει οταν ειναι μονος του και τι οταν ειμαστε εμεις εκει και τα καταφερε.Το σπιτι μου ηταν κεντρο διερχομενων,οποιος φιλος,γνωστος,αγνωστος ηθελε ανοιγε την αυλοπορτα και εμπαινε μεσα μεχρι πριν ενα μηνα που αρχισε ο μικρος να τσεκαρει απο πανω μεχρι κατω ποιος ειναι αυτο που θελει να μπει.Ετσι πλεον οποιος θελει κατι χτυπα το κουδουνι,του ανοιγουμε μπαινει μεσα μαζι μας και μετα ειναι ελευθερος να χαιρετησει τον σκυλο κι ο σκυλος αυτον αν θελει.Γινεται αντρακι σιγα σιγα και κανει τις μαγκιες του.Στην Πατρα ενα βραδυ αργα σε βολτα μας βγηκαν απο μια γωνια αποτομα στο σκοταδι 2 σομαλοι,το τι εγινε δεν μπορω να σου περιγραψω πρεπει να τον θυμουνται ακομα.Οποτε πιστευω πως με αυτα που θελω εγω απ'αυτον τα παει μια χαρα,δεν τον εχω ζορισει ποτε στην εκπαιδευση,του κανω ενα 10λεπτο την μερα σε καθε τι που θελω να ειναι σωστος και προχωρουμε στη ζωη.Αυτα,παω να τον παρω να τον βγαλω για το απογευματινο του ξεμουδιασμα.