Επείγοντως τη συμβουλή σας!

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Crazy North.Καλα εκανες κι εκλεισες να πας στην Τζουλια,ειναι κορυφαια στον χωρο και με τεραστιο μερακι σ'αυτο που κανει.Για να αναλαβει τον σκυλο μου μας περασε οικογενειακως στον χωρο μας συνεντευξη για να δει το κατα ποσο ειμαστε φιλοζωοι,πως φερομαστε στα σκυλια μας και σε τι συνθηκες ζουν.Εχει τεραστια εμπειρια και θα σε βοηθησει πολυ,συνεργαζεται με πολλα φιλοζωικα σωματεια και προσφερει εθελοντικη εργασια σ'αυτα βοηθωντας σκυλια με τρομερα προβληματα συμπεριφορας(κακοποιημενα κ.α).Θα ηθελα να την ευχαριστησω δημοσια γιατι πρωτα απ'ολα εκπαιδευσε εμενα στο πως να χειριζομαι και να συμπεριφερομαι στον σκυλο μου και μετα τον ιδιο τον σκυλο μου που του εβαλε τετοιες βασεις οταν ηταν μικρουλι(2-3 μηνων)και ξεκινησαμε την βασικη υπακοη που μετα ολα τα υπολοιπα στην εκπαιδευση του ηρθαν απο μονα τους.

Last edited:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
θα την παρω και εγω τηλ επειδη με ενδιαφερει η προσφορα με τον ορο στα 12 μαθηματα να κανει αυτα που υποσχεται ευρω παραπανω ,,,

Και τι είναι ο σκύλος ρε παιδιά... Η/Υ να του βάλλεις τα προγραμματάκια που θες και να λειτουργήσει??

Κάθε σκύλος λειτουργεί διαφορετικά, ο ένας μπορεί να τα πάρει πριν τελειώσουν τα μαθήματα, ο άλλος στα 14....

Δεν είναι λογικό να βάζουμε χρονοδιαγράμματα με την εκπαίδευση (ούτε του σκύλου, ουτε καν των παιδιών μας!!!) και δεν γουστάρω καθόλου την πρακτική αυτή εκ μέρους των εκπαιδευτών ούτε των ιδιοκτητών...

Υπάρχει κανείς που πιστεύει εδώ μέσα ότι μπορεί ένας σκύλος να τελειοποιηθεί στη βασική σε 12 μαθήματα??? Να μου το πει να το συζητήσουμε γιατί πολύ αμφιβάλλω...

Υ.Γ. είναι απλή παρατήρηση και έκφραση της γνώμης μου δεν έχει να κάνει με τίποτα με την συγκεκριμένη κεπαιδεύτρια η οποία μπορεί να είναι η καλύτερη!

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
θα την παρω και εγω τηλ επειδη με ενδιαφερει η προσφορα με τον ορο στα 12 μαθηματα να κανει αυτα που υποσχεται ευρω παραπανω ,,,
Η τιμη που κανει ειναι κατι παραπανω απο καλη γι'αυτο και ειναι προσφορα για 3 μερες.Ακομα και 50 ευρω να σου παρει για 22 μαθηματα γι'αυτα που θα κανει στον σκυλο σου αν εσυ δεν ασχοληθεις λιγα πραγματα θα δεις.Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Εγω παντως στα 12 μαθηματα το ειδα απο την συγκεκριμενη στον δικο μου σκυλο που δεν ειναι κι απο τις ευκολες ρατσες,τα οποια παντως δεν πανε ακριβως ετσι.Μπορει στο ενα μαθημα να μην εχει ορεξη ο σκυλος,δεν θα του κανει,δεν θα παει χαμενη η ωρα ή το μαθημα ή τα χρηματα.Βεβαιως απαραιτητη προυποθεση ειναι να ασχοληθει κι ο ιδιοκτητης ωστε να κανει επαναληψεις στον σκυλο του αυτα που του διδαξε η/ο εκπαιδευτης.

Last edited:

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ενδιαφερον!!!
κανενας αλλος εχει γνωμη?
εμεις ειμαστε 3μιση μηνων.... εχει νοημα η εκπαιδευση τωρα ή καλυτερα να γινει πιο μετα?

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Εγώ εκπαιδεύω από 3 μηνών και μία εβδομάδα σε εκπαιδευτή... (και από την πρώτη μέρα στο σπίτι, όταν πήγαμε δηλ. στον εκπαιδευτή είχε ήδη κατανοήσει το "κάτσε" και το "ξάπλα" - τότε "κάτω" που μου το άλλαξε).

Εντάξει ξεκινήσαμε με κοινωνικοποίηση, αλλά σιγά σιγά μας εισήγαγε και στην βασική

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Η εν λογω κυρια μπορει να ειναι η καλυτερη.. μπορει και οχι.. με ποιο κριτηριο θα το αποφασισω?

Προσωπικα μεχρι να καταληξω σε καποιον εκπαιδευτη ειδα αρκετους.. και ακομα και οταν ειχα καταληξει, συνεχισα να βλεπω εκπαιδευτες.. δελεαστηκα και εγω απο πακετα προσφορας, αλλα κατεληξα οτι ειναι πιασαρικα κολπα.. ο καθε σκυλος ειναι διαφορετικος και εχει αλλες αναγκες και απαιτησεις.. εχω ξαναπει την γνωμη μου οσον αφορα αυτο.. ας αφησω των αλλων τα σκυλια απ'εξω , παω στα δικα μου.. η Ζαιρα ηθελε 2 μηνες επιμελη προσπαθεια στην βασικη και ο Σαγκα 6.. ποιο πακετο θα με καλυπτε? μαλλον κανενα.. το ενα θα ηταν ασυμφορο το αλλο λιγο.. προσαρμοστηκε ο εκπαιδευτης στις αναγκες τοιυ σκυλου μου κα τις δικες μου. οχι εμεις στις "αναγκες" του εκπαιδευτη. ειναι συνεργασια η σχεση των 3ων.

Ενας καλο λογος ειπωθηκε.. ας συνεχισετε την ερευνα οσοι ενδιαφερεστε ;) Αυτες οι δουλειες δεν θελουν βιασυνη και επιπολαιοτητα θελουν προσοχη και μελετη.. γιατι τα λαθη μπορει να ειναι ανεπανορθωτα.. ειδικα με ιδιοκτητες σκυλων που θελουν κατι παραπανω απο Β.Υ.
Μακαρι η κυρια Τζουλια να ειναι κορυφαια. και το λεω αυτο για τα σκυλια και την τσεπη των ιδιοκτητων, να πιασουν τοπο τα λεφτα. ο κοπος και η αγωνια.

Last edited:

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Εγω εκφραζω την προσωπικη μου γνωμη για την συγκεκριμενη εκπαιδευτρια διοτι ετυχε να ειναι αυτη που εκπαιδευσε τον σκυλο μου(οχι μονο στην βασικη,καναμε φολα και φυλαξη) και πιστεψτε με αν δεν ειχε γινει καλη δουλεια ή αν ειχα εστω κι ενα παραπονο θα το εξεφραζα στην ιδια και θα το μοιραζομουν τωρα μ'εσας,δεν προετρεψα κανεναν να παει σ'αυτην αν και θα επρεπε.Το γεγονος οτι υπαρχει πακετο εκπαιδευσης σε προσφορα απο την κ.Φιλλιπου δεν περιμενα να το δω ποτε αλλα λυθηκε η απορια μου οταν διαβασα οτι εγινε για συγκεκριμενο σκοπο.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
H εκπαιδευση για φολα ηταν πετυχημενη στο dogo?:rolleyes::cool:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Grenouig δεν υπάρχει λόγος να δικαιολογείς το ότι είσαι ευχαριστημένος με την ως άνω εκπαιδεύτρια, αλίμονο κι όλας!! Και εγώ Θεό τον έχω τον εκπαιδευτή μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα, αν κάποιος με ρωτήσει...!!! Άλλωστε αν δεν εκτιμούσαμε τους εκπαιδευτές μας τότε τι κάνουμε με δάυτους...???

Σχολιάζουμε απλά...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
συμφωνω με χρυσουλα... Grenouig ισα ισα εκτιμηθηκε η αποψη σου .. προσωπικα μιλησα εντελως γενικοτερα για την επιλογη εκπαιδευτη ;)

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
grenouig δε μπορείς να φανταστείς τι χαρά μου δίνεις. Με έπεισε η Κυρία με τα λεγόμενά της απ το τηλεφωνο αλλα δεν ειμαι και ο πιο εμπειρος- ιδιοκτητης σκυλου. Ειναι διαφορετικο που μου το επιβεββαιωνεις και μου δινεις μεγάλη χαρά.

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
μονο τις βενζίνες να βάλεις κάθε φορα να έρχεται εκεί! αρκεί,όσο για τις προσφορες μην τις αποπαίρνετε και μην ξεχνάτε ότι πάμε κατά διαόλου,όταν ζητάνε 800 δεν πάμε!!ρίχνουν τις τιμές για να δουλέψουν και αυτοί,και εσείς λέτε ότι είναι δόλος και δεν σας κάθονται καλά!!!

θέτε και σκυλί για ipo3, θέτε και τσάμπα?
crazy north πάρε την κοπέλα να κάνετε τα μαθήματα σας!! και σκατά να τα κάνει κάτι θα μάθει,άσε που από τι ακούμε είναι καλή!!

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Το εχω κλείσει ηδη. Μίλησα και σήμερα μαζί της. Η κυρία/κοπέλα είναι άψογη στα λεγόμενα της. Αφού έχουμε και εδω στο forum σκυλί εκπαιδευμένο απο την ίδια και μάλιστα με τις καλύτερες συσταστεις. Εγώ το πολύ σε 10 μέρες ξεκιναω.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Μπορει να ειναι η καλυτερη στο κλαδο της αλλα εσυ πρεπει παντα να τα εχεις 14 μην ενθουσιαζομαστε ευκολα κ κανουμε λαθη που δεν γυρνανε πισω!! Δεν αναφερομαι αποκλριστικα σε εσενα αλλα γενικος!!

Καλη εκμαθηση κ καλα αποτελεσματα!!!

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Δόξα το Θεό παιδάκια δεν είμαστε, 14 τα εχουμε σε όλους τους τομεις. Ευχαριστω για το ενδιαφέρον ολων και τις συμβουλες. Ευχομαι τελειωνοντας με την εκμαθηση να εχω να προτεινω κι εγω εναν καλό εκπαιδευτή.

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Η γυναικα οταν βρηκα την καρτα της τυχαια σ'ενα βενζιναδικο της Πατρας που του ειχε εκπαιδευσει 2 πιτμπουλ και μιλησα μαζι της μου ειπε πως παιρνει για τις 12 ωρες (κι οχι 12 μαθηματα) 700 ευρω.Μολις της ειπα που να ερθει για να δει εμενα και το σκυλι ανακαλυψαμε πως μενουμε στο ιδιο χωριο κι ετσι η τιμη επεσε στα 500.Τελειωνοντας την εκπαιδευση μου αφησε το ελευθερο να την ενοχλησω οποτε θελησω αν εχω οποιαδηποτε απορια ή αν χρειαστω κατι.Ειναι πολυ καλη στην δουλεια της και προσφερει τεραστιο εργο με τ'αδεσποτα κακοποιημενα σκυλακια.Καλα εκανες και αρπαξες την ευκαιρια γιατι ηταν σε καλη τιμη

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
H εκπαιδευση για φολα ηταν πετυχημενη στο dogo?:rolleyes::cool:
Οχι απολυτα αλλα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο,θελει πολυ δουλεια ομως και πολλες επαναληψεις(που κακως δεν εχω κανει εγω) στην εκπαιδευση για μεγιστα αποτελεσματα.Του εχω δειξει μονο 3 φορες(εκπαιδευση) τι θελω απο αυτον σε τετοιες περιπτωσεις κι εχει ανταποκριθει σε σημειο που δεν το περιμενα.Ακομα και στην πιο τρελη λιχουδια ειναι επιφυλακτικος,δεν το βαζει στο στομα.

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97