Επίσκεψη σε πετ-σοπ - χιουμορ!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αφού έπαιζε και ουζομεζές και κουτάβι,είτε μικρά είτε μεγάλα είναι τέλεια τα άτιμα, νομίζω ότι άξιζε να πας!:D:D:D

Πριν λίγο καίρο ήμουν με ένα φιλικό μου ζευγάρι και λέγαμε για σκυλιά κι ότι θέλανε να παρουν ένα πολύ μεγάλο σκύλο μόλις παντρευτούν και μετακομίσουν!Ακούω εγώ πολύ μεγάλο, ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματιζεται στο πρόσωπό μου, και με περισσό ενθουσιασμό αρχίζω να συζητάω μαζί τους!
Μέσα στην συζήτηση λέω ότι εμένα μ' αρέσουν τα ΜΕΓΑΛΑ σκυλιά, όχι τίποτα λαμπραντόρ...Και οι δύο μένουν με ένα αμήχανο χαμόγελο και μου λένε:εεεε, όταν λέγαμε πολύ μεγάλο σκύλο για λαμπραντόρ μιλούσαμε, εσύ δηλαδή όταν λές μεγάλο τι εννοείς;;
Φυσικά όταν άρχισα να τους μιλάω για τις φυλές που μ΄αρεσουν εμένα με κοιτούσαν μάλλον με την συμπάθεια που κοιτάνε έναν καθυστερημένο...:rolleyes:

Last edited:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
... έχω βρεθεί ΑΚΡΙΒΩΣ στην θέση σου πολλές φορές!
Χαίρομαι που (επιτέλους) κάποιος θέλει "σοβαρό" σκύλο, και στην πορεία της συζήτησης βγαίνει πως:

α) θέλουν ένα "σκυλάκι" των διαφημίσεων και
β) εγώ είμαι τρελή που ζω με μια αρκούδα που μπορεί να με ΦΑΕΙ ανα πάσα στιγμή....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
... έχω βρεθεί ΑΚΡΙΒΩΣ στην θέση σου πολλές φορές!
Χαίρομαι που (επιτέλους) κάποιος θέλει "σοβαρό" σκύλο, και στην πορεία της συζήτησης βγαίνει πως:

α) θέλουν ένα "σκυλάκι" των διαφημίσεων και
β) εγώ είμαι τρελή που ζω με μια αρκούδα που μπορεί να με ΦΑΕΙ ανα πάσα στιγμή....

:eek::eek::eek::eek::eek::D:D:D
Ακριβώς αυτά!!!!Ήθελαν ένα σκύλο, όχι διαφημήσεων αλλά, σαν τον Μάρλευ, που θα έβγαινε στο cinema τότε, και η ατάκα τους μετά ήταν τι την θέλεις την αρκούδα!!!!!:rolleyes:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Καλά είναι ΒΛΑΚΕΣ;
Ο Marley είναι ΓΝΩΣΤΟΣ ως ο χειρότερος σκύλος που έζησε ποτέ!
Έτσι τον αποκαλεί ο ιδιοκτήτης του, συγραφέας της "βιογραφίας" του Μάρλεη.
Είναι αληθινή ιστορία, βασισμένη στη ταλαιπορία που είχαν με Λαμπραντόρ κακής εκτροφής.

Τελικά μερικοί άνθρωποι θέλουν αυτό που θα δουν μέσα σε τετράγωνο (Μικρή ή μεγάλη οθόνη) και ότι να 'ναι.
.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλά είναι ΒΛΑΚΕΣ;
Ο Marley είναι ΓΝΩΣΤΟΣ ως ο χειρότερος σκύλος που έζησε ποτέ!
Έτσι τον αποκαλεί ο ιδιοκτήτης του, συγραφέας της "βιογραφίας" του Μάρλεη.
Είναι αληθινή ιστορία, βασισμένη στη ταλαιπορία που είχαν με Λαμπραντόρ κακής εκτροφής.

Τελικά μερικοί άνθρωποι θέλουν αυτό που θα δουν μέσα σε τετράγωνο (Μικρή ή μεγάλη οθόνη) και ότι να 'ναι.
.
Δυστυχώς δεν είναι ούτε οι πρωτοι ούτε οι τελευταίοι που θα επιλέξουν έτσι το σκύλο και θα το αποφασίσουν άμμεσα να στο παρουν από το πρώτο πετ σοπ που θα έχει "ετοιμοπαράδοτο"....
Το θετικό της βραδυάς είναι ότι αφου΄τυος μίλησα για τα πετσοπ και τα παππι μιλλς είπαν ότι δεν θα πάρουν απο πετ σοπ!:)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
...
Και ποιος είπε ότι ένα πεκινουά (ή ένα κανίς - το παράδειγμα εντελώς τυχαίο :D) δεν είναι σοβαρός σκύλος?
Οκ αστειεύομαι.
Πετυχαίνω μία στο δρόμο με ένα τεράστιο ημίαιμο εκ πρώτης όψεως σκυλί. Θηρίο λέμε. Μου έκανε χαρούλες και μου λέει η ιδιοκτήτρια "είναι αρνί! είναι η ράτσα του τέτοια!!!"
"Ποια ράτσα?" τη ρωτάω
"Λαμπραντόρ!" (στο μεταξύ ήταν μισό χρυσό - σαν golden - μισό άσπρο εκτός των άλλων).
"Ε... λίγο μεγάλο δεν είναι για λαμπραντόρ?" της λέω
"Όχι! Είναι λαμπραντόρ Κίνας!!!" :shock::shock::shock::shock:

Δεν κατάλαβα τι εννοούσε.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com

Δεν κατάλαβα τι εννοούσε.
Τι τους πέρασες τους Κινέζους, μετά τα πλαστά κροκοδειλακια (Lacoste) το γύρισαν στα πλαστά Λαμπραντόρ :D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Chloe...σε βρίσκω ανενημέρωτη!!!!!Δεν ξέρεις την αρχαία αυτή γιγάντια φυλή;;;;Να φανταστείς στον καναδά την περιοχή την ονόμασαν Λαμπραντόρ για να τιμήσουν τα σπουδαία αυτά σκυλιά!!!!:p:p:p:p

Εγώ δεν πιστέυω ότι την κορόιδεψε κανένας αυτήν την γυναίκα αλλά στην ανάγκη της να είναι καθαρόαιμο και σπάνιο το σκυλί της πίστεψε ότι είναι λαμπραντόρ κίνας...:(:mad:
Άντε , όμως, πες ότι από γεωγραφία και το που είναι η περιοχή Λάμπραντορ δεν ήξερε!Η λέξη Λάμπραντόρ της έμοιαζε για κινέζικη;;;;:confused:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Εχω τυχει κ εγω σε περιστατικο με imitation Labrador.
Πετυχαινω ενα κοριτσακι στη βολτα με ενα κουταβι ΠΟΛΥ μεγαλοσωμο αλλα μικρο σε ηλικια.Μαυρο με λιγο ασπρο τα χρωματα του.
Πλησιαζω,και ΑΦΟΥ την ηρεμω απο την υστερια π ειχε παθει μηπως και η Χιονα ΞΕΣΚΙΣΕΙ το κουταβι της,την ρωταω πως το λενε κ τα σχετικα.
Επειδη ειμαι κ λιγο διαολος τη ρωτησα ''Τη ρατσα ειναι''???:rolleyes:
Μου λεει ειναι ΣΠΑΝΙΟ μαυρο Λαμπραντορ ,με πολυ χαρα!!!:D
Της λεω το αγορασες??? ''ΟΧΙ!Μου το εδωσε η θεια μου που εχει πολλα σπανια σκυλια''!
:paja1:

Και ερωτω.Μηπως να παω να ανταλλαξω τη Χιονα με ενα απο αυτα τα σπανια σκυλια???
Γιατι να εχουν αλλοι σπανιο σκυλο και να μην εχω και εγω???:-|

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
..Μου έκανε χαρούλες και μου λέει η ιδιοκτήτρια "είναι αρνί! είναι η ράτσα του τέτοια!!!" παιδια σας το ορκιζομαι εχω δει σκυλο ολο ασπρο μαλλιαρο με μεγαλα ποδια και η φατσα του ειναι σαν αρνι!!! μακρουλη με ροζμουσουδα... πολυ γελιο

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αφού μλάμε για τα σπάνια σκυλιά που έχουμε συναντήσει να ξαναπώ κι εγώ και το εντυπωσιακό μεγαλόσωμο άσπρο σκύλο με λίγο μαύρο στον λαιμό που είχα συναντήσει στην γειτονία μου!
Ε, λοιπό ΝΑΙ ήταν είναι σπάνιο ροτβάιλερ ότι το οποίο ο ιδιοκτήτης του είχε πληρώσει λέει πανάκριβα κι ότι το είχε φέρει από το εξωτερικό!!!!!!!!!:eek::eek::eek:
Σοκαρισμένος εγώ βέβαια τον ευχαρίστησα για την πληροφορία κι έφυγα...Τι να έκανα;;;;:confused::confused::confused::confused:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Τι να έκανα;;;;
Tιποτα.Γιατι υπαρχουν και κατι οργια που αν καταλαβουν(κατοπιν) πως ο σκυλος δεν ειναι κ τοσο ''καθαροαιμος'' για οσα πληρωσαν,μπορει να τον παρατησουν.

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
..Μου έκανε χαρούλες και μου λέει η ιδιοκτήτρια "είναι αρνί! είναι η ράτσα του τέτοια!!!" παιδια σας το ορκιζομαι εχω δει σκυλο ολο ασπρο μαλλιαρο με μεγαλα ποδια και η φατσα του ειναι σαν αρνι!!! μακρουλη με ροζμουσουδα... πολυ γελιο
Τώρα που είπες 'είναι αρνί',μου ήρθε στο νου,ένα αρνοειδές σκυλάκι με πολύυυυυ αστεία φατσούλα κ εξαιρετικά απείθαρχο που 'βγαίνει' σε μια εκπομπή στο Τηλεφώς(οι Αθηναίοι μπορούν να μας διαφωτίσουν περί αυτού)με έναν κτηνίατρο(?).
Το έδειξε σε κάποια βιντεάκια του Θέμου αυτό το σκυλάκι με τον κτηνίατρο κ είχε πολύ γέλιο :D

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Αλλη μια περιπτωση αστειου σκυλου ειναι ενους που το βλεπω στην δουλεια μου , ειναι ψιλο σκυλι ασπρο με καφε και εχει ενα βλεμα το πιο χαζο βλεμα που εχω δει σε σκυλο.... θα τραβιξω φωτο...

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
Σοκαρισμένος εγώ βέβαια τον ευχαρίστησα για την πληροφορία κι έφυγα...Τι να έκανα;;;;:confused::confused::confused::confused:
ακου λεει!!!! μα να του λεγες οτι εχεις πολλα ακομη τετοια σπανια σκυλια στην κατοχη σου κ μαλιστα τα δινεις σε πολυ προσιτη τιμη!
ετσι θα χες βρει σπιτι για κανα δυο αδεσποτα ακομη κ χρηματα στην τσεπη!:D:D:p

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
ακου λεει!!!! μα να του λεγες οτι εχεις πολλα ακομη τετοια σπανια σκυλια στην κατοχη σου κ μαλιστα τα δινεις σε πολυ προσιτη τιμη!
ετσι θα χες βρει σπιτι για κανα δυο αδεσποτα ακομη κ χρηματα στην τσεπη!:D:D:p
Λες να το γυρίσω σε εκτροφέας μιας πολύ σπάνιας φυλής που το βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι τα δέιγματα δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους;;Έτσι θα μπορώ να τα δίνω όλα τα αδεσποτάκια!Μικρά, μεγάλα, ότι να ναι!
Άσε που θα μπορώ να την ονομάσω κι όπως θελω την σπανιότατη αυτή φυλή!!!
Χμμμμμ!!!Για να το σκεφτώ!!!!:p:p:p:p:D:D:D:D

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
η ξαδελφη μου σε σουαρε προχθες κατω υπο την επιροια αλκοολ δηλωσε οτι οι σκυλοι παθαινουν αλκαζαρ κ οτι τα πιο μεγαλα σκυλια ονομαζονται κολοσοι...:eek::eek::D